אקריות מחלות ?<!@

שלום אני אליעד מגדל כרכן תירס שגדל בזמן האחרון [= לשמחתי עכשיו הוא 48''סמ ובן 3-4 חודשים
איך אני יכול לדעת אם יש לו מחלות אקיוצת ( מזה אקריות איך מזהים אקריות ) - מה אפשר לעשות בנושא
יפסתי בפורום אין על אקריות
ישלי טרריום גדול ויש בו 20 חורי אוורור בינונים ( אבא קדח לי עם מקדחה ) זה מספיק ?
אני מרסס לו פעם ביומיים שלוש לחות ממרסס ואחרי שעה המצע (ניר סופג) נהיה חזרה יבש זה בסדר ?<
והאם זה רגיל שכל פעם שאני נוגע לו בזנב הוא נבהל ומתחיל לזחול מהר ?<
הוא נפל לי בערך מגובה של 12 ס''מ זה בסדר
תודה לעונים ולעוזרים אשמח שתענו על כל השאלות זה חשוב לי

חופשה מהנה!!!!
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
וואי וואי... קח אוויר.
קרדיות:
/forums/topic/20685

שאלות נפוצות:
/forums/topic/20684

עזרה ראשונה:
/forums/topic/20072

אם אח"כ יש לך עוד שאלות... קרא -שוב-.
אחרי שאתה ממש ממש בטוח, תצמצם ותשאל באופן שהוא ברור... גדולה היריעה מלהסביר את כול מה שכדאי למגדל לדעת, אז תשב לקרוא :)
תודה רבה לפי מה שהבנתי (מ קווה שזה נכון)
הנחש שלי לא סובל מקרדיות הוא מוטלי והוא חלק הבטן לבנה בלי חרקים קטנים שחורים והוא לא שותה המון וכו תודה רבה אורן
מה עם שאר הנתונים שהשארתי ( החורים ) (הנפילה ) הריסוס )
אשמח עם תענו לי גם עליהם
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
חורים- לא יודע, תגדיר בינוני? תעלה תמונה ונעזור... זה בכול מקרה צריך להיות שיקול דעת שלך... אנחנו לא יכולים למדוד כמה חמצן נכנס לטרריום דרך פורום ותיאור חורים.

הנפילה- את הנעשה אין להשיב, אתה מתאר מצב בו הוא מתפקד רגיל אז אני לא רואה סיבה מיוחדת לדאגה, אם תראה שמשהו לא בסדר, פנה לוטרינר... בכול מקרה תשתדל להימנע מזה בעתיד.

לחות- זה לא פיתון עצים, אתה לא צריך לרסס אותו אם יש לו כלי מים(זה מצוין בדף גידול). לקראת נשל אתה יכול לרסס טיפה כדי להקל על ההשלה.

לא יודע איך לאבחן סטרס מהמודעה שלך :)... אם הוא אוכל, משיל, עושה קקי... הכול תקין.