עיצוב הטרריום ללאופרד, תמונות...
עמוד 1 מתוך 2
מד טמפרטורה?
חימום?
ועדיף גם שתשים עוד פקק אחד קטן עם אבקה של ויטמינים..
אם אתה צריך עוד משהו- איפה לקנות, מה לקנות וכו' אתה יכול לדבר איתי בפרטי או כאן :)
חימום?
ועדיף גם שתשים עוד פקק אחד קטן עם אבקה של ויטמינים..
אם אתה צריך עוד משהו- איפה לקנות, מה לקנות וכו' אתה יכול לדבר איתי בפרטי או כאן :)

חימום יש צד חם 30 מעלות הפקק שיש כרגע ישמש כתמקור נוסף לוויטמינים.
מד טמפרטורה יש כמובן הכל מוכן?
מד טמפרטורה יש כמובן הכל מוכן?

אני לא יודע על מה אתה מבסס את עניין הסידן Zimer, אשמח לגיבוי מהרשת או להסבר....
אני שם בפקק את האבקה שאני מאבק בה (הקופסא הצהובה של SERA לזוחלים אוכלי בשר)
ואני מכיר גם אחרים שעשים כך.
אני שם בפקק את האבקה שאני מאבק בה (הקופסא הצהובה של SERA לזוחלים אוכלי בשר)
ואני מכיר גם אחרים שעשים כך.
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

boublingשאני אמרתי וויטמינים את התכוונתי לאבקה שאיתה אני אאבק את הזחלים מובן ?יש אבקת ויטמינים בנפרד, ואבקת סידן בנפרד. כך שההערה של עמית הייתה במקום.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
A
בתור אחד שמגדל ללאופרדים ,אני רואה כאן שהכל בסדר. רק מה קורה לגבי החרקי ההאכלה ?רצוי ועדיף, לגדל אותם כמה חודשים לפני .ואז להביא את הלאופרד.
למה? אני קונה באותו היום 70 זחלי קמח גדולים וכל פעם הוא יאכל עד שייגמר ואז אני אקנה כמות גדולה שתספיק יש בעיה?

Metazoaתודה מור,boublingשאני אמרתי וויטמינים את התכוונתי לאבקה שאיתה אני אאבק את הזחלים מובן ?יש אבקת ויטמינים בנפרד, ואבקת סידן בנפרד. כך שההערה של עמית הייתה במקום.
בובלינג- עודף ויטמין D3 ממש לא טוב ללאופרדים. לכן לא מומלץ לתת להם לשלוט בכמו תשהם אוכלים ממנו.
עמית
עמית
כן :wink:.
אני בספק אם יקרה ללטאה משהו מלאכול חרק תועה, אבל אני גם בספק אם חרק שכזה ימצא את דרכו פנימה כל כך מהר. זחלי קמח גדולים מומלץ שתנסה ותרבה בעצמך, כי לקנות כל פעם יוצא עסק מאוד יקר.
אני בספק אם יקרה ללטאה משהו מלאכול חרק תועה, אבל אני גם בספק אם חרק שכזה ימצא את דרכו פנימה כל כך מהר. זחלי קמח גדולים מומלץ שתנסה ותרבה בעצמך, כי לקנות כל פעם יוצא עסק מאוד יקר.
"I want to live like animals, careless and free...
גם עודף סידן עלול ליצור בעיה, אני שם את הוויטמינים המוערבים ואני לא רואה בעיה עם זה.
בואו נחכה לתגובה של שחר.
בואו נחכה לתגובה של שחר.
ארי אמיתי

עודף של כל דבר זה לא טוב, וזה לא משנה על מה ומי מדובר.
קראתי בזמנו שלאופרדים מפרישים ב"שתן" שלהם את הסידן המיותר, ולמה שתן במרכאות מכיוון שהשתן שלהם זה בעצם אבן לבנה שיוצאת ולא ממש נוזל.
עמית
קראתי בזמנו שלאופרדים מפרישים ב"שתן" שלהם את הסידן המיותר, ולמה שתן במרכאות מכיוון שהשתן שלהם זה בעצם אבן לבנה שיוצאת ולא ממש נוזל.
עמית
עמית
K
השם המדוייק הוא שתנן
Zimer ,ביררתי ואתה צודק, תודה על התיקון.....
ארי אמיתי

זה הולך ככה.
עודף סידן יכול להיווצר בעצמות וגם בדם, אך נדיר מאוד שהוא יגרם מעודף סידן במזון (יענו כמו לשים סידן נקי בקערה בטרריום).
עודף סידן יגרם לרוב מצריכה עודפת של ויטמין D3 שהוא זה שמאפשר את ספיגת הסידן בגוף.
התופעות שעלולות להיגרם הם הצטפרות עודפי סידן בעצמות ובמפרקים, אבנים בכליות, אי סדירות בקצב הלב, בעיות נוירולוגיות שונות, וגם הפרעה בספיגת הברזל והאבץ. קיצר לא נעים 😲
כל זה אומר שאין בעיה לשים אבקת סידן בקערה בטרריום של הלאופרדים, כל עוד הוא נקי מויטמינים.
עודף סידן יכול להיווצר בעצמות וגם בדם, אך נדיר מאוד שהוא יגרם מעודף סידן במזון (יענו כמו לשים סידן נקי בקערה בטרריום).
עודף סידן יגרם לרוב מצריכה עודפת של ויטמין D3 שהוא זה שמאפשר את ספיגת הסידן בגוף.
התופעות שעלולות להיגרם הם הצטפרות עודפי סידן בעצמות ובמפרקים, אבנים בכליות, אי סדירות בקצב הלב, בעיות נוירולוגיות שונות, וגם הפרעה בספיגת הברזל והאבץ. קיצר לא נעים 😲
כל זה אומר שאין בעיה לשים אבקת סידן בקערה בטרריום של הלאופרדים, כל עוד הוא נקי מויטמינים.
מזאת אומר נקי מויטמינים
לי יש היום קניתי אבקה ששמה הוא:
sera
reptimineral
vitamins&minerals זה בסדר?
לי יש היום קניתי אבקה ששמה הוא:
sera
reptimineral
vitamins&minerals זה בסדר?