ניאו נאצים...

עמוד 1 מתוך 3
היום ,לדתהמתי המוחלטת,ירדתי למטה למכולת ובדרך עברתי דרך בית הכנסת השכונתי וגיליתי שהנאו- נאצים מהחדשות ציירו צלבי כרס ורשמו מוות לכל היהודים וכל מיני ציורים הממחישים את רצונם.
מה אתם אומרים על זה? יש דרך להפסיק זאת?
זה היה ממש נורא לראות את זה.
עדיף שאני לא יגיד מה אני חושב על זה פה כי ימחקו אותי מהפורום...
להפסיק את זה? רק השתלת מוח, לצערי.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
זה ממש נוראי עשו את זה גם בבית ספר שלי..
ובצדק. אתה יכול, אגב, גם להודיע על זה למשטרה. זו עבירה על החוק.
צריך להגלות אנשים כאלה לעזה...
שם הם יכולים להיות כמה ניאו-נאצים שבא להם
אם הם יצליחו לשרוד חמש דקות עם התעודת זהות הישראלית שלהם שם
רוב החברים באותה הכנופייה הם מברית המועצות מה יש להם נגדנו ?
אני לא גזען חס וחלילה(יש לי חברים רוסים),אבל כמו בכל עדה יש את היוצאי דופן והם בחרו להיות נגדנו באופן קיצוני.
בברה"מ יש הרבה אנטישמיות, זו אחת הסיבות שאנשים מהגרים משם לישראל. מוזר לי שאנשים כאלה מוצאים את דרכם לכאן, אבל פסיכים יש בכל מקום אני מניחה.
מה שמפליא אותי זה שהם בכלל לא מבינים את האידיאולגיה שמאחוריה הם עומדים.
הם חושבים שכן, זה מה שמשנה להם... 🙄
הם עושים את זה משיעמום,
לאו דווקא מאנשטישמיות לשמה..
הרבה פעמים הקליטה בארץ קשה גם להם וגם למשפחות שלהם,
ואז התסכול עולה ומחפשים את מי להאשים..כמובן שמאשימים את כולם,
קצת אלכוהול,קצת סמים,קצת שיעמום-יוצרים "ניא-נאצים" בארץ..
אל תבינו אותי לא נכון,אני לא בא להגן עליהם בכלל,
ראיתי מה הם עושים לאנשים חפים מפשע.
אנשים כאלה צריכים לשבת בכלא,לחטוף הרבה מכות ובסוף לעבור שיקום.
או לגרש אותם ואת משפחותיהם מהארץ או שני מאסרי עול לכל אחד.
אני לא רוצה להגיד לכם איזה עונש אני חושב שהם צריכים לקבל.
המממ... מאיירס, מצב שיש לך נקודה שם, אבל זה היה מספק לי הסבר רק במקרה שבו הם היו רושמים דברים נגד ישראל. אבל נגד היהודים? העולים לא אמורים להיות יהודים (לפחות חלקית) כדי להיות פה בכלל?
החוק שבעזרתו הם מקבלים אזרחות ישראלית הוא די מעוות, והרבה נוצרים עולים בעזרתו לישראל.
אם ישראל הייתה פועלת באותם אמצאים שמפעילה המדינה שממנה באים האנשים האלה, הם היו פשוט "נעלמים", אבל לדעתי גם פה צריך לתת להם יחס דומה או לפחות מאסר ממושך מאוד.
כל עוד זה סתם דיבורים לריסוסים וכאלו ת'אמת שאני שם ז*ן...כשזה מגיע לקטע פיזי זה כבר מעורר תגובה.זה קומץ ילדים משועממים בטח שרוצים להריץ דחקות.ואי אפשר בכלל להגיד את זה בהכללה על חברי בריה''מ לדעתי משם באים דווקא החבר'ה בין היותר טובים שבאים כל עוד הם נקלטים סבבה.
האמת היא שאני מקווה שאלה סתם ילדים משועממים ולא באמת ניאו נאצים. מזכיר לי מקרה דומה שהיה בחיפה, אם אני לא טועה, ובסוף גילו שאלה באמת היו ילדים משועממים. לקחו אותם לחקירה וכאלה, ואני מקווה שגם העבירו אותם סדרת חינוך מחדש לכל הפחות (אותם, ואת ההורים שלהם שכנראה לא לימדו אותם מספיק ערכים הומניים בסיסיים...). גם דיווחו על זה בחדשות 😲.
פעם אחרונה שבדקתי בעזה לא כולם נאצים וגם לא הרוב ...אז לשלוח אותם לעזה לא יראה רלוונטי אז לפני תגובה על דברים כאלה אל תכלילו מקום אחר ..והבעיה בארץ שאפשר לרשום דברים על כול דת או עדה ולצאת מזה בזול אבל שזה מגיע ליהודים פתאום מהומה מדינה שמכבדת את כל יושביה צריכה להתיחס לכול דבר כשווה ולא שרשום דברי גזענו על ערבים אתיופים וכו..אז להתעלם וברגע שזה על יהודים פתאום מתעוררת אכפתיות וכולם בשוק ..הרבה אנשים שבשוק מהכתוב לפעמים בעצם כותבים על אחרים דברי גזענות אז עד שלא יפסיקו את כל הגזענת בארץ זה ימשיך ולא רק גזענות על יהודים כי דיי אפשר לראות שלא רק יהודים פה בארץ
youness
younessפעם אחרונה שבדקתי בעזה לא כולם נאצים וגם לא הרוב ...אז לשלוח אותם לעזה לא יראה רלוונטי אז לפני תגובה על דברים כאלה אל תכלילו מקום אחר ..והבעיה בארץ שאפשר לרשום דברים על כול דת או עדה ולצאת מזה בזול אבל שזה מגיע ליהודים פתאום מהומה מדינה שמכבדת את כל יושביה צריכה להתיחס לכול דבר כשווה ולא שרשום דברי גזענו על ערבים אתיופים וכו..אז להתעלם וברגע שזה על יהודים פתאום מתעוררת אכפתיות וכולם בשוק ..הרבה אנשים שבשוק מהכתוב לפעמים בעצם כותבים על אחרים דברי גזענות אז עד שלא יפסיקו את כל הגזענת בארץ זה ימשיך ולא רק גזענות על יהודים כי דיי אפשר לראות שלא רק יהודים פה בארץ
רגע שאני יבין
אתה אומר שאמרתי שכל מי שנמצא בעזה הוא נאצי ?
לא ממש אמרתה את זה אבל להגיד לשלוח את כולם לעזה ושם הם יכולים להיות נצים כמה שהם רוצם זה מראה שיש הידמות בניהם לבין האנשים שם .חוץ מהעובדה לתעודה כחולה
youness

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.