סרטון על בואות מהאמזונס... http://www.youtube.com/watch?v=wUPOfaOfh80&eurl=http://www.kingsnake.com/
סרטון יפה על בואות מהאמזונס
עמוד 1 מתוך 2
ח
ועוד אחד: http://www.youtube.com/watch?v=H4EMSN_VyKg&feature=related
האם זה הגיוני שנחש יבלע טרף חי?לכל הספקנים
http://www.youtube.com/watch?v=cbbTBwKRWf0&feature=related
האם זה הגיוני שנחש יבלע טרף חי?לכל הספקנים
http://www.youtube.com/watch?v=cbbTBwKRWf0&feature=related
מה שעושים שם לאפרוח זה ממש בושה שעוד חחים אנשים כאלו.
האפרוח הזה הוא כל כך חמוד וקטן למה לתת אותו בצורה הזאת לנחש למה???
האפרוח הזה הוא כל כך חמוד וקטן למה לתת אותו בצורה הזאת לנחש למה???

בהחלט היה עדיף להרוג את האפרוח קודם, הוא סובל ממש הרבה זמן 😢. אפילו לא חנק אותו קודם...
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
מור אני חושב שלא היה צריך בכלל לתת לנחש אפרוח.
הסגנון של האנשים האלו מחליא אותי הם לא יותר טובים מכל הגזענים והנאו נאצים למינהם.
הנחש לא ימות אם הוא יאכל משהו אחר במקום האפרוח למה לעשות זאת? הוא מת בסל הרבה יותר גרוע מסבל של חניקה.
הסגנון של האנשים האלו מחליא אותי הם לא יותר טובים מכל הגזענים והנאו נאצים למינהם.
הנחש לא ימות אם הוא יאכל משהו אחר במקום האפרוח למה לעשות זאת? הוא מת בסל הרבה יותר גרוע מסבל של חניקה.

מה הקשר?! וכשעכבר מת בחניקה זה בסדר?! כי הוא לא מצייץ ככה?!
אתה מגזים לדעתי.
אתה מגזים לדעתי.
יום ניפלא :D !
האלבום שלהם:
האלבום שלהם:
לתת אפרוח זה בדיוק אותו הדבר כמו לתת עכבר או ארנב או כל חיה אחרת. הבעיה היא לא שנתנו אפרוח, אלא שעשו זאת בצורה שהיא לדעתי לא הומנית במיוחד.
נחש לא יבלע טרף חי.
אפשר לראות את הזנב של החולדה שהוא בדיוק היה באמצע הבליעה שלה כשדחפו לו את האפרוח החי והמסכן לפה.
הוא היה באמצע בליעה אז הוא פשוט המשיך כי מבחינתו הוא כבר חנק את הטרף.
אם תשימו לב, מלבד הזנב אפשר לראות בתחילת הסרטון את העובי של צוואר הנחש (בגלל החולדה).
גועל נפש של מעשה. האפרוח סבל במשך המון זמן.
הוא עוד מצייץ גם כשהוא כבר כולו בתוך הנחש בדרך לקיבה (ואז סוף סוף נחנק ונגאל מייסוריו).
אפשר לראות את הזנב של החולדה שהוא בדיוק היה באמצע הבליעה שלה כשדחפו לו את האפרוח החי והמסכן לפה.
הוא היה באמצע בליעה אז הוא פשוט המשיך כי מבחינתו הוא כבר חנק את הטרף.
אם תשימו לב, מלבד הזנב אפשר לראות בתחילת הסרטון את העובי של צוואר הנחש (בגלל החולדה).
גועל נפש של מעשה. האפרוח סבל במשך המון זמן.
הוא עוד מצייץ גם כשהוא כבר כולו בתוך הנחש בדרך לקיבה (ואז סוף סוף נחנק ונגאל מייסוריו).
K
לא מדוייק ב 100%, נחש לא יבלע טרף "חי ובועט"- אבל קורה שנחש יביא את הטרף שלו לניטרול מלא ואז יאכל- למרות שהבעל חיים עדיין נושם.
ח
הסתכלתה על הסרטון?
הוא בהחלט חי ובועט....
הוא בהחלט חי ובועט....
ח
הנה עוד אחד! ממש נוראי...
פה הוא מנוטרל... http://www.youtube.com/watch?v=-y9CE8T9TF4&feature=related
פה הוא מנוטרל... http://www.youtube.com/watch?v=-y9CE8T9TF4&feature=related
ח
כשהסתכלתי על הסרטונים הגעתי גם לסרטוני האכלה של Varano exanthematicus
אתם יודעים אילו תנאים הוא דורש? תודה רבה...
אתם יודעים אילו תנאים הוא דורש? תודה רבה...
אם אתה מתכוון לכוח סוואנה (מה שנתת זה שם בספרדית לכוח כלשהו, כשחיפשתי בגוגל יצאו לי בעיקר תמונות של סוואנות)- אז התנאים העיקריים הם עצבי ברזל ונכונות להפרד מהאצבעות שלך 😄.
Kokopelliלא מדוייק ב 100%, נחש לא יבלע טרף "חי ובועט"- אבל קורה שנחש יביא את הטרף שלו לניטרול מלא ואז יאכל- למרות שהבעל חיים עדיין נושם.מן הסתם ב"נחש לא יבלע טרף חי" התכוונתי לטרף ככה כמו שהוא בלי חניקה, כמו שלטאה טורפת לצורך העניין.
לא התכוונתי שהוא בודק לו דופק ועושה וידוא הריגה.
מאוד תלוי איזה נחש ומאוד מאוד תלוי מה הטרף.
אפרוחים לרוב לא יחנקו ע"י נחש כי הם לא מפגינים התנגדות שמצריכה את זה.
מעבר לזה יש המון נחשים שלא חונקים,אלא מצמידים את הטרף לפינה כלשהי ופשוט לוחצים ובולעים{אלו לרוב מדוייקים בפגיעות שלהם וננעלים ישר על הראש},וכן,הטרף נכנס חי פנימה..צ'יקן סנייק לדוגמא אוכלים ככה{למרות הגודל שלהם הם תמיד יעדיפו טרף קטן וזו הסיבה}, גם הרבה ממשפחת הPituophis אוכלים ככה,
גם זעמן שחור ועוד רבים.
כבר סיפרתי בעבר על נחש שבלע טרף חי ומה ההמשך היה {העכבר יצא חי דרך חור שכירסם לו בנחש}. אבל במקרה של אפרוח זה לא יכול לקרות ובמקרה של נחשים שאוכלים בלי חניקה זה לא קורה {כנראה כי המיצי קיבה חזקים במיוחד}.
מעבר לזה יש המון נחשים שלא חונקים,אלא מצמידים את הטרף לפינה כלשהי ופשוט לוחצים ובולעים{אלו לרוב מדוייקים בפגיעות שלהם וננעלים ישר על הראש},וכן,הטרף נכנס חי פנימה..צ'יקן סנייק לדוגמא אוכלים ככה{למרות הגודל שלהם הם תמיד יעדיפו טרף קטן וזו הסיבה}, גם הרבה ממשפחת הPituophis אוכלים ככה,
גם זעמן שחור ועוד רבים.
כבר סיפרתי בעבר על נחש שבלע טרף חי ומה ההמשך היה {העכבר יצא חי דרך חור שכירסם לו בנחש}. אבל במקרה של אפרוח זה לא יכול לקרות ובמקרה של נחשים שאוכלים בלי חניקה זה לא קורה {כנראה כי המיצי קיבה חזקים במיוחד}.
ॐ

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
ח
הם לא ניתנים להחזקה? [כוח סאוונה]
אני פשוט התאהבתי בו.... אפשר למצוא כזה בארץ למכירה?
אני פשוט התאהבתי בו.... אפשר למצוא כזה בארץ למכירה?
זה שהתאהבת בו מסרטון לא אומר שזו חיה שמומלץ לגדל.
אם ניתנים להחזקה או לא תלוי בפרט שנפלת עליו. לי היה פרט שלא משנה כמה ניסיתי, עדיין היה אגרסיבי מאוד, השתולל ונשך אותי בכל הזדמנות.
ראה את השרשור הזה בנושא:
/forums/topic/9166
אם ניתנים להחזקה או לא תלוי בפרט שנפלת עליו. לי היה פרט שלא משנה כמה ניסיתי, עדיין היה אגרסיבי מאוד, השתולל ונשך אותי בכל הזדמנות.
ראה את השרשור הזה בנושא:
/forums/topic/9166
K
WakkoGeckoהאמת שזה גם קצת לא מדוייק :)Kokopelliלא מדוייק ב 100%, נחש לא יבלע טרף "חי ובועט"- אבל קורה שנחש יביא את הטרף שלו לניטרול מלא ואז יאכל- למרות שהבעל חיים עדיין נושם.מן הסתם ב"נחש לא יבלע טרף חי" התכוונתי לטרף ככה כמו שהוא בלי חניקה, כמו שלטאה טורפת לצורך העניין.
לא התכוונתי שהוא בודק לו דופק ועושה וידוא הריגה.
נחשים -כן- יודעים מתי להרפות לפי דפיקות לב. אם הפעימות לב מפסיקות, הנחש יודע שהטרף מת ואז הוא מתחיל במלאכת הזלילה :D
בשבי זה כמובן שונה כי לעכבר שהופשר... טוב אולי אם לנחש יש דמיון פורה הוא חושב שיש דופק :D
youval osmanמאוד תלוי איזה נחש ומאוד מאוד תלוי מה הטרף.וואלה מעניין מאוד. תודה על התיקון 😎
גם זעמן שחור ועוד רבים.