בבקשה עזרה בקשר לאיגואנה שלי

האיגואנה שלי כבר בערך שלוש שבועות כימעת ולא אוכלת לפי מה שאני רואה היא לא הרזתה אבל היא אוכלת אולי חתיכה קטנה של גבינה ביום או אזה חתיכת מלפפון או משו כזה הכל הוא אוכל ממש טיפה בבקשה מי שיכול לעזור לי להגיד לי מה יש לה אני ישמח..
האלבום שלי:
האם היא מחוממת כראוי??...בעונה זו כבר קר מידי בשבילה לתפקד לא חימום נאות.
{מה הטמפ' בנקודה החמה ביותר?}
האם uv דולק ואפקטיבי ?

**בלי המידע הזה אין וודאי שום דרך לעזור לך ע"ג הפורום.

ולמה גבינה ומלפפון? מה עם אוכלך שיותר מאתים לה? עלים שונים לדוגמא-{זו אחלה עונה לאסוף עלים רכים של חלמית} , כמו כן-לקט עלי-ביבי מהסופר ,עלי מנגולד,פרחי חרדל,היביסקוס וכו'..

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
יש לי רק מנורת רגילה לחימום אין לי כסף ליקנות לה מנורת UV אבל יש לי אותה מעל חצי שנה והכל היה טוב עד מלפני שלוש שבועות ואני מאכיל אותה בכל אוכל שנדרש לה רק נתתי דוגמא מיקודם..אני יודע שחייב ליקנות לה מנורה אבל יש לי בעייה עם הכסף ולכן רציתי לדעת מה אפשר לעשות אם זה עם העניין שהיא כימעת לא אוכלת..
האלבום שלי:
uv הינו מצרך חובה בגידול איגואנה,זו אכן יכולה להיות סיבה לירידה בתאבון.

אם אין לך כסף לציוד ראוי בשבילה כדאי אולי שתעביר אותה לידיים שיש להם את האמצעים,טובת החיה קודם כל!

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
אי אפשר לגדלה בלי מנורת יווי או חשיפה מלאה לאור שמש שלא דרך חלון או זכוכית במשך שעה עד שעתיים ביום ....עם זאת אתה חייב לתת לה ויטמין די שלוש וקלציום עם ויטמינים לזוחלים אוכלי ירק וכמו שיובל אמר תגוון לה את התפריט כי מלפפון זה ממש לא מספק אותה...היביסקוס יש עכשיו בכמויות בכל חור ...
taltאי אפשר לגדלה בלי מנורת יווי או חשיפה מלאה לאור שמש שלא דרך חלון או זכוכית במשך שעה עד שעתיים ביום .....
שעות החשיפה המומלצות לשמש ביום הן 7 שעות ...
יום ניפלא :D !
האלבום שלהם:
הצלחתי ליקנות תמנורה ליד הבית שלי בחנות חיות קניתי משו UV קומפקט 5.0 שזה עם UVA וUVB אני עכשיו רק מקווה שיהיה בסדר איתו
האלבום שלי:
Elad Rasta
taltאי אפשר לגדלה בלי מנורת יווי או חשיפה מלאה לאור שמש שלא דרך חלון או זכוכית במשך שעה עד שעתיים ביום .....
שעות החשיפה המומלצות לשמש ביום הן 7 שעות ...
באמת?אוקי אם אתה אומר :wink: