קינג מקסיקני חולה

שלום דוקטור
יש לי קינג מקסיקני זכר בוגר בן 5
יש לו בעיה שהוא נושם עם חירחורים לפני כמה ימים הוא היה פולט מין ריר כזה ומשתולל ומנסה להקיא. הלכתי לויטרינר פה באזור הוא הביא לי תרופה שנקראת טבעציקלין אני מביא לו כדור ביום בעזרת מזרק גם צינורית בערך חצי כדור עם 2CC מים אבל זה לא כל כך עוזר וגם בדרך כלל הוא פולט את התרופה ובנוסף יש לו דלקת בפה יורד לו קצת דם גם כן ואני מחטא לו את זה כל יום עם מי חמצן 3% רציתי לדעת אם הטיפול בסדר וכמה זמן צריך להמשיך אני התחלתי את זה השבוע ביום ראשון תודה ולילה טוב.
לפי התיאור נראה שיש לנחש דלקת בפה יכול להיות שבשילוב עם דלקת ריאות הייתי מטפל באנטיביוטיקה אחרת כמו כן חשוב לחמם את הנחש ל30 מעלות במידה ותהיה מעונין ארשום לך איזה אנטיביוטיקה להשתמש ומינון ותבקש מהוטרינר שלך שיעזור לך בכך כדאי גם לתת לו גם בזריקה חד פעמי יחד עם נוזלים במידה ולא תסתדר תוכל להגיע אליי רק תוודא שאני נמצא קודם
תודה רונן
האלבום שלי: http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=18375
הבאתי לנחש כבר את הכדורים במשך 5 ימים ואני ממשיך עם המי חמצן השאלה עם אחרי הכדורים האלה צריך לתת לו טיפול נוסף.
תתקשר אל המרפאה של הד"ר מחר. חבל להתעכב.
SHAHAFXXXהבאתי לנחש כבר את הכדורים במשך 5 ימים ואני ממשיך עם המי חמצן השאלה עם אחרי הכדורים האלה צריך לתת לו טיפול נוסף.
מה מצבו? הבעיה נפתרה? אם לא, בהחלט הייתי פונה לד"ר לברן לקבלת טיפול נוסף.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.