כמה שאלות בקשר לנבואים קטנים

עד איזה גיל אני יכול לשכן נבו יריחו קטן בכלי בקוטר 10 ס"מ?
כמה נבואים אני יכול לשכן בכלי כזה בלי שהם יתקפו אחד את השני בגלל הצפיפות?
תוך כמה זמן בערך הם עלולים להתחיל לאכול אחד את השני ולהיות תוקפניים אחד לשני?
תודה!
אל תגדל אותם ביחד.

בקשר לקופסא, אי אפשר להגיד ממש גיל כי זה תלוי בטמפרטורה ובהאכלה, אבל כשתראה שהכלי "קטן עליו" פשוט תחליף לאחד גדול יותר.. עקרבים גדלים לאט מאוד.
זה לא כלי קצאת קטן מידי?
תלוי למה הוא מתכוון כשהוא כותב "קטן".. בכל מקרה אחרי כמה נשלים הוא יצטרך להחליף.
מסכים עם עידן.
מה גודל העקרב?
לא תוכל לקבל תשובה לשאלה מבלי לתת נתונים מדוייקים.
יום ניפלא :D !
האלבום שלהם:
א. אני לא מבין מה הבעייה לקחת קופסא של חומוס או משהו ולגדל את העקרב הרבה יותן בנוחות שם.
ב. בעיקרון אם לעקרבים יש מספיק מקום ומספיק אוכל לא צריכה להיות בעיה של קניבליות לי אישית יש נסין לא טוב עם זה.
מיכה לדעתי אם מישהו (ובעיקר מגדל מתחיל) רוצה לגדל עקרבים בקבוצות לא כדאי שיעשה זאת עם עבידים/נבואים, אלא עם "צבתות דקות", אצלם הבעייה של הקניבליזם הרבה יותר קטנה עד לא קיימת בכלל.

מינים מתאימים הם חד צלע (יהודה ודרומי) ושחרן יהודה, השאר כבר מתחילים להיות מסוכנים :wink:
א.הקניבליזים מצוי אצל כל סוגי העקרבים. הקינבליזים כמעט ואף פעם לא קורא בין שני עקרבים בוגרים מאותו סוג אלא בד"כ עקרב צעיר נאכל ע"י עקרב בוגר. דווקא עקרבים כמו שחרן יהודה לא הייתי ממליץ לגדל ביחד. חדי צלע אין שום בעיה כנ"ל עביידים (ברור ששנייהם כרוכים במתן מזון בכמות מתאימה כלי גדול ודמה תוככה עם אבנים מתחתם יוכלו העקרבים לחסות.) נבואים אם שני הפרטים בוגרים אוש נייהם צעירים ניתן לשכנם ביחד.
מניסיון עם עביידים זה לא כל כך הולך...
חדי צלע מצויינים לגידול ביחד..
תודה על התגובות. בסוף כנראה שאני אשחרר אותם בגלל חוסר זמן רציני בגידול שלהם...
את חלקם כבר שחררתי, את השאר כנראה מחר. אני אעלה תמונות מהשחרור.
יונתן שוב הכל קשור באיכות התנאים שאתה נותן להם. וכמובן כמו שהזכרתי קשור לגיל הפרטים.