נשימות מוזרות לבואה שלי

שמתי לב שהנחש שלי... בואה... מתנשם לפעמים בצורה מוזרה... הוא כאילו נושם כרגיל את כל הנשימות ואז פעם בכמה זמן מוציא אחת מהנשימות מהר.. זה עושה רעש של "פו" מהאף...
זה לא נשיפות של איום אכי אני יודע איך הם ניראות זה כאילו הוא מתנשף פתאום פעם בכמה זמן... הנשימות האלה הם לא דבר חדש..
צריך ללכת לבדוק את זה?
אם כן, מישהו מכיר וטרינר לזוחלים בחיפה?

מגדל:
אוגרים סיבירים
שני חתולים
בואה בלונד היפו
כרכן טקסס
מקווה לעוד! (ואני חשבתי שאני לא יתמכר...)
אם זה לא משהו חדש והממשק תקין אז אלו פשוט נשימות.

אם הנחש בעל נשימה מחורחרת ומוציא בועות מהפה\נחיריים אז זה לא טוב...

אבל לפי התיאור שלך זה לא המצב ולכן אין מה לדאוג ,מעבר לכמובן לדאוג לממשק {טמפרטורה וכו'} תקין.

**בנוסף -חשוב מאוד שתבינו שאף אחד ע"ג הפורום לא יכול לתת אבחנה "רפואית" כזו או אחרת..זה לא מקצועי בעליל לעשות את זה.. לכן -אם אתם חשים שלנחש יש בעיה {ובאמת בעיה ,משהו חריג ,פצעים,חירחור ,משו רציני} אז אין מנוס מללכת לבדיקה עם הנחש.
**גם וטרינר אגב ימנע מלייעץ בלי לראות את החיה אז בטח ובטח שעל פי תיאור בפורום גם לא.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
אם ישנה אפשרות לפתוח את פיו לבדוק הפרשות או פצעים האם ישנו אזור בגוף נפוח יותר מהרגיל כמובן בלי קשר למזון .בכל מיקרה במידה ותהיה מעונין בבדיקה תוכל להגיע למרפאה שנמצאת ברחוב קקל14 בקרית מוצקין רק תוודא שאני נמצא קודם
האלבום שלי: http://www.snakes.co.il/Joomlasnakes/index.php?option=com_jfusion&Itemid=108&g2_itemId=18375

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.