אני מאוד שמח להודיע לכם שהצלחתי להאכיל אותו בעכבר קפוא.. :)

כמו שכבר אמרתי ניסיתי להביא לנחש שלי (פיתון בורמזי) מזון קפוא והוא לא אכל...
היום ניסיתי לפי איך שהחבר'ה פה הסבירו לי וזה הצליח :) תודה רבה לכולם על העזרה..
מי שבכל זאת רוצה לדעת.. שמתי תעכבר בכלי עם מים רותחים בערך 15 דקות (ריח מסריח חייב לציין) אחרי זה שמתי אותו בתוך קופסת קרטון קטנה ושמתי על מנורה שמחממת והבאתי לו והוא אכל אותו כמו גדול!
בהצלחה בהמשך הגידול ובטיאבון.
כמה זמן העכבר היה בקרטון אם המנורה?
pythonכמו שכבר אמרתי ניסיתי להביא לנחש שלי (פיתון בורמזי) מזון קפוא והוא לא אכל...
היום ניסיתי לפי איך שהחבר'ה פה הסבירו לי וזה הצליח :) תודה רבה לכולם על העזרה..
מי שבכל זאת רוצה לדעת.. שמתי תעכבר בכלי עם מים רותחים בערך 15 דקות (ריח מסריח חייב לציין) אחרי זה שמתי אותו בתוך קופסת קרטון קטנה ושמתי על מנורה שמחממת והבאתי לו והוא אכל אותו כמו גדול!
אם ממילא בסוף שמת אותו תחת נורה אז יכלת לוותר על המים הרותחים {רבע שעה במים רותחים זה ממש בישול וזה מה שגרם לריח המסריח שהרחת}.

להבא הפשר את העכבר במי ברז...לעכבר בודד יקח משו כמו 20 דקות{אבל אם ישאר 30 דק' לא יקרה כלום,כי אלו לא מים רותחים שיבשלו אותו} להפשיר.
ואז לייבש אותו עם נייר סופג\מגבת קבועה למטרה זו.
אחרי שהופשר והתייבש הפיתון אמור לקבל אותו כמו שהוא,אם הוא לא מעונין בו אז החימום תחת המנורה יועיל.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
האכלת פיתון בורמזי בן שולשה חודשים בעכבר 1 ? אחי תעלה לפחות לשניים.
הבואה שלי בגיל של שלך בערך ואוכלת 2 בוגרים
יש לך בורמזי בן אדם זה לא נחש זה מפלצת שואכלת כמו פיל!
boublingהאכלת פיתון בורמזי בן שולשה חודשים בעכבר 1 ? אחי תעלה לפחות לשניים.
הבואה שלי בגיל של שלך בערך ואוכלת 2 בוגרים
יש לך בורמזי בן אדם זה לא נחש זה מפלצת שואכלת כמו פיל!
על סמך את קובע שהוא מביא עכבר 1 בשרשורים קודמים הוא רשם 2 למה אתה סתם מגיב לו
ברור שהוא לא מביא עכבר 1 אבל אם הוא קנה 1 זה כי הוא רצה לבדוק אם הוא יאכל למה שסתם
יקנה 3 הרי הוא גם ציין שפעם לא הצליח לו לאכיל במומת/קפוא להבא אל תגיב סתם
לפי דעתי אם הוא היה מאכיל ב2 או יותר הוא היה אומר הפשרתי את העכברים ולא את העכבר,כי על שני עכברים מדברים ברבים ולא ביחיד כמו שאני מקווה שאתה יודע.
אני לא אמרתי שהוא האכיל ב-2 פשוט אמרתי שהוא לא אמור להאכיל ב-1 הוא פשוט רצה לבדוק אם הוא יאכל ואם הייתה קורא בשרשורים קודמים הוא הולך לעלות לו ל-3 עכברים
הוא באמת רשם שהוא מאכיל בשניים ועוד הצאתי לו להעלות ל-3..!!