אם אני קונה עכבר קפוא באיזו צורה אני יכול לחמם אותו וכמה...

אני רוצה להעביר את הפיתון שלי למזון קפוא.. (למרות שניסיתי כבר ולא הלך) אחרי התמונות המזוויעות שראיתי של נחשים אחרי נשיכות וכו'...
אם אני קונה עכבר קפוא איך אני יכול לחמם אותו..? (לא במיקרוגל ודברים כאלה) חשבתי על מנורת חימום זה יהיה בסדר..? וכמה לחמם אותו?
pythonאני רוצה להעביר את הפיתון שלי למזון קפוא.. (למרות שניסיתי כבר ולא הלך) אחרי התמונות המזוויעות שראיתי של נחשים אחרי נשיכות וכו'...
אם אני קונה עכבר קפוא איך אני יכול לחמם אותו..? (לא במיקרוגל ודברים כאלה) חשבתי על מנורת חימום זה יהיה בסדר..? וכמה לחמם אותו?
להחזיק עם פינצטה בזנב ולשפוך מים חמים לכלי קטן ותוך רבע שעה הוא יהייה מספייק מחומם לנחש. אבל תבדוק טוב טוב שכל העכבר הפשיר.
מים רותחים\חמים.
ממש לא מיקרו או מנורת חימום.
איך אני יכול לדעת אם הוא הפשיר לגמרי.?
ואם הוא לא הפשיר לגמרי אז למה זה יכול לגרום..?
אני לא ממש יודע למה זה יכול לגרום ,אבל זה בידיוק כמו שתה לא תאכל שניצל שחלקים ממנו היו קפואים אז למה שנחש יקבל ארוחה כזו עם יותר טוב ארוחה מחוממת?
קרח בתוך בעל חיים שלא מסוגל לווסת את חום גופו זה בעיה.
ואיך...? נוגעים.
או נוגעים עם פינצטה כדי לוודא שהעכבר רך.
אם אתה רוצה להמנע מצורך לבדוק פשוט תפשיר במים חמים למשך חצי שעה ותייבש אותם אח"כ טוב טוב או שתפשיר סתם באוויר למשך חצי יום ככה.
הרבה יותר טוב ללא מגע עם המים הרותחים,טרף מתפרק נורא מהר במים רותחים{פרווה וכו',מיותר}.
אתה יכול עם מנורת חימום .ואפשרי גם להניח על משטח מעל לכלי עם מים רותחים,ככה האדים יחממו אותו...כמובן שלא להניח אותו קפוא,אלא להפשיר לפני זה כרגיל{או בטמפ' החדר או ע"מ לזרז בכוס מים פושרים}.
ורק אחרי שיתיבש להניח אותו ב"מחמם" .

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
^ טוב אם אתם משתמשים במנורת חימום שיבושם.
לי אין ממש משהו שיתאים לזה... הנחתי שזה לא משהו שיהיה בכול בית. (על איזה מנורה אגב אתה מדבר? ספוט?)
לי זה עובד טוב עם מים, כול עוד אני מקפיד שהם לא נמצאים בפנים הרבה זמן.
הכי נוח זה פשוט להפשיר בחוץ
יש לי מנורה בחדר (לא מנורת חימום יעודית או משהו) שמפיקה חום רציני.. אז אני יכול להפשיר אותו עליה נכון?
אני מניח שהכוונה היא לכוון את המנורה על העכברים
טיפ- לי יש פתרון שתמיד עובד....
קניתי מחמם בקבוקים לתינוק! המכשיר מביא את המזון בדיוק ל 37 מעלות בתיחותי ! (אמרנו תינוקות לא?) שמים מיים במכשיר, בתוכם צנצנת, מתאים ל 3-4 עכברים בו זמנית...
חדשים 150-200 ש"ח, משומשים 70-120 ש"ח
יש כמה שיטות, ויש הרבה טענות לכאן ולכאן.
מה שאני יכול לאמר שמאוד חשוב שלא!! לבשל את העכבר/חולדה, כלומר לא לשים במים רותחים.
אפשר במים פושרים 40 דק' ואז טבילה במים חמימים-חמים, אבל אל רותחים.
אפשר לקנות שני כלים, האחד גדול והשני קטן יותר, מכניסים את העכבר לגלי הקטן ללא מסכסה, ומציפים אותו בכלי הגדול כאשר הוא מלא במים חמים מאוד, ואטום. ההפשרה תהיה מהירה, יבשה והעבר יצא חם ומוכן להשגה.

החימום עקרוני בעיקר לפיתונים ופחות לזעמנים, אצל מתכדרים למשל זה כ"כ קיצוני שממצב של חוסר התעניינות מוחלט הם יתנפלו על טרף מחומם בצורה אגרסיבית.
חובב נחשים :)
תערבב שמן זית, שום, מלח (רצוי גס) פלפל שחור ורוזמרין.
תפזר את הכל מעל ותכניס לנור לחום בנוני עד קבלת גוון חום ומרקם קריספי.
תענוג :)

כמובן הכל בהומור
מה שכן זה יוצא אחלה עם תפוחי אדמה :)
Always remember, you're unique, just like everyone else.