אכילה

שלום יש לי 2 שאלות:
1.היום הבאתי לנחש שלי 2 ולדות ויצא לי לראות שהוא לא ישר תופס אותם וחונק אלה נותן כמו מכות קטנות ואז תופס השאלה שלי היא עם זה נורמלי?
2.שנתתי לו את הולדה השניה הוא פשוט תפס אותה וישר התחיל להכניס אותה לפה שהיא חיה הוא הכניס את הראש שלה ואז ראיתי שהוא הוציא אותה.מה הסיבה או למה זה ?

תודה לעונים וחג שמח. :)
1-נורמלי לחלוטין
2- לא היה רעב יותר, או שנבהל ממשהו וויתר.
1.זה נורמאלי לגמרי הוא כניראה בדק קודם את הוולדה ע"י "המכות הקטנות" ואז אחרי שזיהה אותה כמזון תפס אותה ...
2.זה קרה לי גם עם הכרכן שלי וראיתי את זה בהרבה מקומות אז אני לא חושב שיש לך סיבה לדאגה מה הכוונה שלך ב"הוא הכניס את הראש שלה ואז ראיתי שהוא הוציא אותה" ?
אם הוא אכל את שתיהן בסופו של דבר אז הכול בסדר אין לך מה לדאוג .. 😎
סתם מתוך סקרנות אין מצב שהעכבר נשח את הנחש מיתוך הפה שלו ואז הנחש הוציא את העכבר?
עכשיו משהו אחר את הולדה השניה שמתי במקפיא ושחזרתי ראיתי שהוא פלט את הולדה הראשונה
הנחש שלך מבוהל. בן כמה הוא? מה הטמפ' בצד החם?(צריך להיות 28-29).
יש לו מסתור?(תוודא שיש).
תמתין שבוע(לא פחות! שבוע.) ובערב תשים לו ולדה -קטנה-, שלא עולה על עוביו. בטח שלא 2.
האכלה לאחר מכן(בהנחה שזה בייבי לפי זה שהוא אוכל ולדות)- תבצע 5 ימים לאחר מכן, ולדה מעט יותר גדולה.
תשים לו את האוכל ועזוב אותו לנפשו...עדיף בשעות הערב.
לפי ההתנהגות והתגובה שלו, הוא מאוד נבהל מהנוכחות שלך ונכנס לסטרס אחרת לא היה פולט.
תוודא את הדברים שביקשתי ותעדכן
הוא בן 4 חודשים ויש לו מסתור והטמפרטורה בסדר גמור.
אז עוד שבוע לתת לו ולדה ואחרי חמישה ימיים לתת עוד אחת?
ובנתיים עד האכלה הבאה לא לדעת בוא?
שום מגע, מקסימום שקט.
כנראה שהוא ממש נבהל ממשהו אם הוא פלט גם את מה שהוא בלע וגם את מה שדחף לפה... זה לא בעיית טמפ' כי זה היה מיידי, פליטה של אחרי כמה ימים זה לרוב טמפ'... אבל עדיף תמיד לוודא.
תיתן לו קצת שקט. לדעתי יסתדר בצ'יק.
אחלה תודה רבה. אני יעדכן
הנחש בסדר גמור הבאתי לו היום לאכל ולא הייתה בעיה:)
תודה על העזרה :)