כנסו בבקשה...

די כבר אני לא מבין את המחירים בארץ הזאת זה כזה מעצבן.
אני יודע שזה לא תלוי במוכרים,אלא הרבה דברים אחרים אבל עדיין זה מזה מעצבן אותי.
מצאתי אתר שבו מוכרים את כל סוגי הזוחלים במחירים כל כך זולים:ביבי בואה סלמון 130 $ ,כרכן תירס אלבינו 25$ ,פיתון מתכדר בייבי 30 $.
אח איזה כיף אם בארץ היו מוכרים ככה החיים של כולנו היו הרבה יותר יפים לא ככה?
בארץ בואה סלמון תעלה 3500 שקל ,לעומת ה550 שקל שהיא תעלה בחו"ל זאת הגזמה לא?
קישור לאתר אם אתם לא מאמינים כנסו וראו:http://www.reptiledepot.com/snakes.html
הגזמה מבחינת הקונים או המוכרים?! :wink:

היצע וביקוש...
יום ניפלא :D !
האלבום שלהם:
Snake לו היית טורח לבדוק היית גם יודע שהמחירים של ה3500 ש"ח בארץ מתייחסים למופע ששמו סנסט קרוס, עירוב של הוג איילנד בואה -ו- סלמון. הנחשים במופעים האלה עדיין נדירים, גם בחו"ל.
יש לי סנסט קרוס, וסנסט מלא- והם ממש לא נופלים לך תחת קטגוריית ה"סלמון" בלבד.
ונשים את זה בצד- תוסיף עלות השליחה, אישורים וכו' ותגיע בכיף למחירים הנ"ל.

אתה מוזמן לחפש באינטרנט מחירים לסנסט קרוס, אתה לא תמצא- כי אין ממש למכירה.

-תלמד- את הנושא טרם אתה קופץ.
כמו שציינו, עניין של היצע וביקוש.
מספיק לראות מה קרה העונה עם מחירי הכרכנים בארץ בשביל להבין במה מדובר.

מצד שני, צריך להבין את ההבדל בתימחור של זוחלים שלכאורה נראים אותו דבר.
אם ניקח לדוגמא כרכן אז מה האופציות שיש?

1. מיבוא-תפישת טבע (WC)
2. מיבוא - גידול מקומי (CB)
3. ישראלי ריבוי מקרי - מישהוא עם 2 נחשים שהתרבו לו, אין לו כסף לולדות, הנחשים לא אכלו מעולם והוא מת להעיף אותם בכל מחיר.
4. ישראלי- נחש מברידר מקצועי שמתמחה בכרכנים שנותן לך אחריות.

כל תימחור של כל אחד מהנ"ל שונה לגמרי וגם איכות הנחש שונה לגמרי ולכן תאמין לי שמנסיון אישי,לראות משהוא באינטרנט (ומי בכלל אמר שהתמונה היא אכן של החיה) במרחק 10000 ק"מ ולהגיד איזה מגניב, איזה זול זאת לא חכמה גדולה.

כבר ייבאתי זוחלים מחו"ל על בסיס הבטחות של עולם ומלואו וכשאתה פותח בארץ את הקופסא אתה מקבל חושך לעיניים!
קומבינטורים ורמאים יש גם בחו"ל ובעיקר באינטרנט ואם אתה מחפש זוחלי איכות אז המחירים שונים לגמרי.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
אתה יודע מה? בוא נערוך השוואה קלילה.
סלמון באיכות לא רעה כלל:
http://www.boasandballs.com/Photo%27s/Colections/Thumbnails/collection%20boas/samon%2002f%20.jpg

אתה משווה את זה לסנסט קרוס? :

(הפרט הוא של אלון ברגר, אבא של הפרטים שאצלי).

זה בר השוואה בכלל? נו בשיא הרצינות.
ליגה אחרת לגמרי. גם נחשים קטנים יותר פיזית, גם משנים את הגוון שלהם בין יום ללילה.
בקיצור, עולם אחר. ואתם יודעים מה? תמונות לא עושות לו צדק.
וגם לו זה היה סלמון סטנדרטי לחלוטין- על ייחודיות משלמים, בייחוד כשיש כה מעט מהם בארץ
סלח לי אורן אבל אני דיברתי עם נתי לפני שבוע(השותף של אלון)הוא אמר לי שהוא מכר בואה סלמון נטו!!! ב כ3000 ש"ח אני לא זורק דברים לאוויר
נתי הוא השותף של אלון, הסלמונים שלהם הם האחים של שלי.
או שלא הבנת אותו או שהוא לא שם לב.
כול מה שהם מוכרים שם זה סנסט קרוסים וסנסטים מלאים. הנה החכמת :wink:

האבא של הפרטים שהם מוכרים זה הבחור שהעלתי תמונה שלו. הוא סנסט קרוס, האמא גם היא.
גנטיקה פשוטה. תתווכח עד מחר אבל אני מכיר מקרוב את הגנטיקה של החבר'ה האלה וישבתי כמה שעות טובות עם אלון על הכול.
בסדר אבל אם זה היה סנסט קרוז או איך שלא קוראים לזה הוא היה משוויץ והוא אומר לי לא ככה?
אבל הוא בחר לאמר לי שזה סלמון
הוא לא בחר. נתי לא ממש מתעמק בזה. הוא לא מתעסק בבואות כמו אלון... ממה שהבנתי ממנו החלוקה של ההתעסקות זה: בואות- אלון, פיתונים מתכדרים- נתי.

אין פה מה להתווכח גבר, גנטיקה.
האמא היא סנסט קרוס, האבא הוא סנסט קרוס. בזה זה נסגר=סנסטים מלאים וסנסט קרוסים.
הם שנים קראו לזה סלמונים. גם נמכרו תחת השם הזה. תשאל אותו אם יש שם דם של הוג איילנד- התשובה שתקבל היא כן.
אין לי בעיה שתפנה אליו.

הוגאיילנד+סלמון=סנסט קרוס.
תשווה תמונות של הפרטים ותראה לבד שזה לא סלמונים סטנדרטיים.
תפסיק לעשות רעש ולהתווכח על כול דבר בחייאת....
אתה מדבר עם מישהו שיש לו -2- צאצאים של אותו זיווג למען השם..

כמו כן אני מבקש להפסיק להטריד אותי בפרטי. אם אתה רוצה להתווכח על כול דבר ולהיות בטוח שאחרי חודש באתר אתה כבר מכיר את כולם, ואת כול מה שיש לדעת בכול תחום אין בעיה אבל תהיה מוכן נפשית למחיקת הודעות ושרשורים.

תתקשר לנתי, תשאל אם יש שם דם של הוג איילנד, אני כבר יודע את התשובה, אתה פשוט חושב שלפי שיחת טלפון אתה כבר הבנת את הכול.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.