זה כבר מתחיל להיות הרבה שיפוצים... המאמר עצמו לקוי.
טוב,
אני אטפל בזה, תודה.
טוב,
אני אטפל בזה, תודה.

Kokopelliמופעים+גנטיקה(מה רסציבי, מה דומיננטי\קו דומיננטי)על מופעים- אין בעיה
תזונה על כול המשתמע(אופציות ותקציר על כול האופציות).
תוספי מזון ומטרתם
תקציר על רבייה
הסבר טקסונומי, פיזיולוגי וכו'...
לא חסר.

AAgeckoאם אני לא טועה, את מרבית המופעים הללו דווקא יש כבר (ברמה כזו או אחרת) בארץ. רק פסטל וריברס סטרייפ עוד לא ראיתי שיש, ואולי גם בננה בליזארד עוד לא.
2)מוטציות/מופעים/ דוגמאות:כתוב-"הלאופורד יכול להיות במופעים שונים כגון: jungle, pastel, high yellow, striped, reverse-striped, tangerine, carrottail, blizzard, patternless, patternless-albino, tangerine-albino, hypomelanistic, super hypo, banana ועוד...
"
מיותר לדעתי, יותר מחצי מהמופעים הנ"ל לא רלוונטים לשוק ולתחום בארץ.
.
Metazoaאולי אצל מגדלים מקצועיים יש פרט או שניים שלהם, תראי לי מי מוכר קבוע: הייפו,סופר הייפו , היופומלניסטיק,טנג'רין אלבינו,בננה בליזארד וגם פטרנלס לא אחד המופעים הנפוצים בארץAAgeckoאם אני לא טועה, את מרבית המופעים הללו דווקא יש כבר (ברמה כזו או אחרת) בארץ. רק פסטל וריברס סטרייפ עוד לא ראיתי שיש, ואולי גם בננה בליזארד עוד לא.
2)מוטציות/מופעים/ דוגמאות:כתוב-"הלאופורד יכול להיות במופעים שונים כגון: jungle, pastel, high yellow, striped, reverse-striped, tangerine, carrottail, blizzard, patternless, patternless-albino, tangerine-albino, hypomelanistic, super hypo, banana ועוד...
"
.

Kokopelliזה לא משנה, יש הרבה מאוד דברים בארץ שאינם נפוצים ולא נחלתם של כול מגדל- זה לא אומר אבל שהם אינם קיימים.אחי מגדל מתחיל שיקרא מאמר וינסה להשיג את המופעים הנ"ל לא ימצא למכירה כאלו,צריך הרבה קשרים בארץ וקצת וותק על מנת לדעת איפה או אצל מי לחפש.
מי שממש רוצה בסופו של דבר יוכל להשיג גם. עניין של סבלנות וכסף, בין השאר. אין סיבה שלא יצויינו.

AAgeckoנערך*Metazoaאולי אצל מגדלים מקצועיים יש פרט או שניים שלהם, תראי לי מי מוכר קבוע: הייפו,סופר הייפו , היופומלניסטיק,טנג'רין אלבינו,בננה בליזארד וגם פטרנלס לא אחד המופעים הנפוצים בארץAAgeckoאם אני לא טועה, את מרבית המופעים הללו דווקא יש כבר (ברמה כזו או אחרת) בארץ. רק פסטל וריברס סטרייפ עוד לא ראיתי שיש, ואולי גם בננה בליזארד עוד לא.
"
.
Metazoaתיקון- לאופרדים לא מרבים בגיל 6 חודשים... הלוואי, אבל לא.נזרום, שנה?