שגיאות כתיב...

לי אישית אין שגיאות כתיב, אבל אני מדבר בשם אלה שכן יש להם..

שמתי לב שילדים כותבים בשגיאות ישר המנהלים כותבים להם שיצטרכו להשעות אותם , המנהלים פחות מתיחחסים לאלה עם השגיאות וכו'.

אפשר מקסימום להעיר לו בפרטי ולערוך את ההודעה .. אבל לא לכתוב באדום ענקי שהוא צריך לדאוג לשגיאות אחרת ...

תשימו את זה לתשומת ליבכם... :wink:
יש הבדל בין שגיאה או שתיים לבין כתיבה רציפה ובלתי מובנת בעליל.
אין שום סיבה שבפורום בו אנשים משקיעים מזמנם בלתת תשובות לשאלות, השואל לא יכבד באופן מינימלי את הקהילה ואת אלה הנותנים תשובות ויבדוק את מלל הודעותיו -טרם- הוא לוחץ על "שליחה".

ושים לב לצורת ההתנסחות שלך, "אפשר מקסימום להעיר לו בפרטי ולערוך את ההודעה .. אבל לא לכתוב באדום ענקי שהוא צריך לדאוג לשגיאות אחרת ... "

אני מצטער אבל אתה לא תוריד הנחיות למנהלים איך לפעול. זהו תפקידם ובהתאם לשיקול דעתם הם יפעלו- אם אתה לא מסכים עם זה אתה יותר ממוזמן לעשות זאת בצורה מכובדת, אבל כרגע ההודעה כאן לא ממש משיגה את זה. לא רק שאתה לא נותן נימוק לדברים אתה רושם בצורה שעלולה, לעניות דעתי, לעורר כעס מצד אלה שפעלו ככה.

אם אתה רוצה להעלות את הנושא לדיון, ובהחלט אפשר, אמליץ לנסח את הדברים בצורה מוצלחת יותר אם אתה מעוניין בפידבק ובצ'אנס אולי לשנות גישה כזו או אחרת.

אורן.
חברי פורום שלוקים בהפרעות למידה כאלה או אחרות שמקשות עליהם לכתוב בצורה מובנת- מוזמנים להסביר את המצב בפרטי לאחד ממנהלי הפורום, ואנו בהחלט ניקח זאת לתשומת ליבנו בבואנו "לשפוט" הודעה שנכתבה כאילו בידי תות ענך אמון. מנהלים מתייחסים פחות לכאלה שכותבים באופן לא ברור בעיקר כי... ובכן... אנחנו לא ממש מבינים מה הם כותבים, כך שקשה לנו להתייחס לכך. הבעיה מפריעה גם לחברי פורום אחרים, כמובן.
הבעיה העיקרית היא עם חברי פורום שדווקא *לא* לוקים בהפרעות למידה, והכתיבה הבלתי מובנת בעליל שלהם נובעת, ככל הנראה, מעצלות וזלזול. מי שסתם לא יכול לקחת עשר שניות מזמנו כדי לפסק כראוי את הודעתו ולעבור עליה טרם פרסומה- גם אנחנו לא ניקח אותו ברצינות. ישנם חברי פורום שלאחר שהעירו להם בהחלט הוכיחו שעם קצת יותר תשומת לב הם מסוגלים גם מסוגלים לכתוב כמו שצריך (וכאלה שלאחר מכן גם חזרו לסורם- כנראה ההשקעה הייתה גדולה מדי).
לגבי צורת ההערה- לכל מנהל פורום שיטת הניהול וההעדפות שלו. אם תשים לב כל אחד מאיתנו נוהג אחרת, לפי שיקול דעתו. מי שמונה למנהל פורום, בידיו הסמכות להחליט כיצד הוא מנהל את הפורום שתחת אחריותו. לחלק מאיתנו העניין מפריע יותר, ולחלק פחות.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
בנוסף לאמור הנ"ל, יש תופעה של כתיבת הודעה של 4-5 שורות בלי אף סימן פיסוק אחד לרפואה.
כאן זה ברור שזה לא חוסר ידיעה או הבנה אלא פשוט זלזול משווע בפורום ובמששתפים בו.

בקשר לסגנון הניהול, כתוב למשתמש אלף הודעות פרטיות והוא לא יראה אותך ממטר, מחק לו הודעה או תכתוב לו הערה בתוך ההודעה באדום והוא מתיישר בשניה.
זה טבע האדם ואין מה לעשות, תאר לך ששוטרים היו רק עוצרים נהגים, מזהירים אותם בע"פ ומשחררים אותם בלי דו"ח ובלי קנס, מישהוא היה נוהג לפי החוקים?
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
צודקים. :o

אבל עדיין אני לא חושב שצריך להשעות מישהו בגלל שגיאות..

ונגיד שיש לי ליקויי למידה?
אז בגלל זה אני לא יכול להיכנס לפורום ושתייחסו אליי כמו לשאר חברי הפורום?
אני בהחלט לא אומר שצריך פשוט להתעלם ולתת לזה לזרום כאילו לא קרה כלום אבל גם להבין כי יש חלק אנשים שיש להם בעיות וקשיים בכתיבה.
🙄
אז שולחים מילה על זה בפרטי והמנהלים יתקנו מה שצריך בלי לעשות יותר מדי רעש.
חוק 6 ב-11 הדברות של סנייקס

6- איכות הודעה: ההודעות יהיו ברורות ברמת ההגייה והאיות. אם ברצונינו לקיים אוירה מקצועית ורצינית, יש להשקיע יותר מכמה שניות כאשר אנו מנסחים את תגובותינו. מומלץ ואף רצוי לכתוב את התגובה בתוכנה כמו וורד המתקנת שגיאות כתיב אם ישנה בעיה שאתם מודעים לה. אין בחוק זה כדי להשפיל אלא כדי לשמר רמה גבוהה ודיונים איכותיים. האינפורמציה תהיה כתובה באופן ענייני ומפורט או מתומצת כיאה לשאלה. הודעות מיותרות ימחקו ללא הודעה מראש.
(אתר סנייקס, תקנון פורום סנייקס 6)

/forums/topic/7098
לא זכור לי שמישהו הושעה אך ורק בגלל שגיאות כתיב.
וכפי שכבר ציינתי, אם למישהו ישנה בעיית למידה שמקשה עליו לכתוב באופן תקני, הוא מוזמן לשלוח למישהו מצוות ההנהלה הודעה פרטית בנדון ואנחנו בהחלט ניקח זאת לתשומת ליבנו. ישנם כבר חברי פורום שאנו מודעים לעובדה שהם בעלי קשיי למידה, ולכן אנו לא מעירים להם על רמת כתיבת ההודעות שלהם.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.