קצת מהנחשים שלי

עמוד 1 מתוך 3
אוקיי מזה הנחש הראשון?
האם בתמונה השלישית זה בורמזי?
הראשון זה רוזי בואה 2בואות חולות פקיסטניות 3פיתון מרושת אלבינו
v.i.p-reptiles
נועם.
נחשים ממש ממש יפים בימיוחד המרושת אלבינו עדיין לא ראיתי דבר כזה ...
פעם ראשונה שאני רואה מרושת אלבינו
כן זה אני אני אוסף וקונה זוחלים שלא יוצא לפגוש בכול מקום וכול יום אני יותר נמשך למיוחדים מופעים מיוחדים סוגי זוחלים שבדרך כלל לא נפוצים זה מה שהכי מושך אותי אז ככה אני בונה את האוסף שלי זה לוכח המון זמן והמון כסף אבל זה שווה כול דבר בעולם!
v.i.p-reptiles
נועם.
יפים מאוד,
אני מאוד מקווה שאתה יודע למה אתה נכנס עם המרושת והבורמזים הנ"ל.

בהצלחה
אורן מה שיא גודלו של מרושת?
מרושת זכר יכול להגיע ל5 מטר נקבה יש כאלו שיגדיו גם ל9פלוס
v.i.p-reptiles
נועם.
אני חושב שנקבות מגיעות למשהו כמו 5 ומשהו מטר ויש מצב לאפילו יותר
וזכרים יכולים להגיע ל 4 ומשהו...
אני יודע למה אני ניכנס וזה לא רק למה להיכנס זה מאוד חשוב המיקום של הזוחלים האלו במיוחד הכלובים גודלם מאוד חשוב בישביל זה צריך מקום גדול זה במרושתים ובפיתוני גרניט יש כאלו שקונים פיתון הכול טוב ויפה עד שהם רואים שאין לו מעצור בקצב הגדילה זה מאוד חשוב לדעת לפני איזה סוג של נחש קונים לא רק איך הוא נראה שהוא קטן הכי חשוב איך הוא יהיה שהוא יהיה גדול!
v.i.p-reptiles
נועם.
הם צעירים, אם לא התנסית עדיין אז גם אתה יכול לסיים באותה צורה. מאחל לך כמובן שלא.
אני תמיד אהיה מעט סקפטי בנחשים כאלה, מעטים האנשים שמסוגלים באמת להבין באיזה חיות מדובר.

ואין "כאלה שיגידו"- מרושת הוא הנחש האורך בעולם, פרטים של 7-9 מ' אורך קיימים בהחלט. הם מסיביים פחות מאנקונדה ירוקה במשקלם. אך ארוכים יותר.

וזה בורמזי במופע גרניט, נעמיד דברים על דיוקם- פיתון גרניט זה משהו אחד, בורמזי במופע גרניט זה משהו אחר.
אמא'לה יש לי עוד 10 שנים של ניסיון ומעבר דירה כמובן לפני שאני מביא מרושת גם אז זה לא בטוח חחח
אורן מה עם איה מרושת בשבילך???
אני חושבת שאפשר להבין מדבריו שהוא לא ממש בקטע של נחשי ענק...
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
דבר אחד אני יגיד פה לכולם אני לא מזלזל בידע פה של אף אחד כי אני לא מכיר אותכם וככה לגבי אתם לא מכירים אותי מי שחושב הוא רוצה לדעת בקשר לידע שלי בזוחלים מוזמן לקפה עליי בבית שלי ואחרי זה יספר פה אל גבי הפורום לכולם מה אני יודע ומה לא ומה אני מגדל ואיך אני מגדל אז בכייף מי שרוצה מתי שנוח לו יראה אוסף שלא רואים תמיד לא שאני מזלזל בכול הזוחלים פשוט שוב אני לא נימשך לזוחלים רגילים כגון כרכנים קינגים וכו אני אוהב דברים מיוחדים יותר בקשר לניסיון בזוחלים אני יכול לומר לכם שהוא קצת יותר מהגיל של הרבה אנשים פה בפורום!
v.i.p-reptiles
נועם.
תגיד לאיזה גודל מגיעות הבואות חולות סודניות?נראות מגניבות....
אני לא מבין מה אתם עושים סיפור מהבורמזים והמרושתים.כל עוד שבזמן הטיפול נמצא מישהו או יותר מזה איתכם ויודעים לטפל לא אמורה להיות בעיה.