שאלה על גודל מזון לbci

לחבר שלי יש בואה חדשה ששלשום הוא קנה אותה.
היא 60 סמ' בת חודשיים וחצי בערך ככה אמרו לו, הוא יכול להשיג רק עכברים בוגרים נראה לכם שהיא תוכל לאכול עכבר בוגר? או שיוכל לקרות לה משהו?
שלי בת חודשיים והיא אוכלת בוגרים!
לי ניראה שהיא תיסתדר אם בוגר..
אבל שהבואה שלי הייתה בגיל הזה אז הייתי נותן שני עכברים לא בוגרים אלא קופצנים...עד שראיתי שלא מזיז לו אז הגדלתי לבוגר ואז אלאה..
אם חבר שלך מביא נחש כזה ולא דואג לפני זה ליותר ממקום אחד שהוא יכול לקנות מימנו עכברים ובאותו מקום יש רק בוגרים אז זה חוסר אחריות צריך לדאוג לדברים האלה לפני קניית הנחש..
אבל זה כבר שיקול שלו..
הוא קונה קפואים!.
והחנות שממנה הוא קונה מוכרת רק בוגרים קפואים.
צור אתה נתת לבואה בת חודשיים וחצי שני קופצניים? פשש כל הכבוד והיא התמודדה עם זה?
לפי מה שאני זוכר שקראתי בפורום בואה בת חודש-חודשיים יכולה כבר לאכול עכברים בוגרים,קטנים יחסית אבל בוגרים.
יתכן שאני זוכר לא נכון...
הוא היתמודד אם זה כמו שצריך.. :wink:
אבל אם יש רק קופאים בוגרים אז שיקנה חיים ויקנה בגודל המתאים אתה צריך להסביר לו שנחש זה טורף ומי שמוכן לכחת על עצמו לגדל טורף צריך לקחת בחשבון את האוכל שלו ...
סבבה תודה לכולם אני מאמין שמחר הוא ינסה בוגר
תגיד לו שלא יתן עכבר שגודלו יותר גדול מפי1.5 מגודל הנחש..!!
הבואה שלי, זכר בן 3 חודשים שבאורכו אמור להיות קצר יותר מנורמאל מנשנש כרגע 2 עכברים לכול ארוחה... לא רואה סיבה למה שלך לא תתמודד עם עכברים.
מה אורכה?
2 עכברים בוגרים?
אורכה כ 60 סמ'
כן, בוגרים.
הוא 75-80 ס"מ כבר אבל...
בכול מקרה למקרה ותוהים- גם חלק מאחיו ואחיותיו של ספיריטוס בסבבים של 2 עכברים בוגרים לארוחה.
הקפידו שלא להפריז, עדיף לא להגיע למצב של פליטה.