כח ירוק

אני מחפש כחים ירוקים בישביל חבר שלי אם מישהו מקיר מישהו אחר שמוכר את החיה או שהוא עצמו מוכר את הכח שיעלה תודה רבה מראש ושנה טובה סליחה על השעה
כן, הן מסתובבות פה בחוץ כמו ג'וקים, ממש נורא... 😛

זו לא חיה שמוכרים כול יום(אם בכלל), בארץ.

אבל אולי, אנא עארף.

מה שכן אני מקווה שאתה מודע לכך שזה לא יעלה כמו כרכן תירס
אני יודע שזה עולה המון כסף ומי זה אנא עארף
ויש לי עוד שאלה מתי תוכלו להציג את האתר החדש של סנייקס שנה טובה
tkui100אני יודע שזה עולה המון כסף ומי זה אנא עארף
מי זאת*
השכנה של אורן,פצצת על וגם עושה מחירים טובים (על לטאות כמובן...) 😄
מותר לגדל כוח בכלל?
אנא = אני
עראף = יודע

2 מילים בערבים\ערקית..
חחחח ישפוכים 😛
wildlife
tkui100אני יודע שזה עולה המון כסף ומי זה אנא עארף
מי זאת*
השכנה של אורן,פצצת על וגם עושה מחירים טובים (על לטאות כמובן...) 😄

😄 😄 😄 😄 😄
יום טוב,
אלה.
לרפי יפרח יש,
אני חושב שהכוח עולה בסביבות ה2700-3000.
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

אם אני זוכרת נכון בסביבות ה-3500. אם יש למישהו- אז לרפאל יפרח.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
כעיקרון אסור לגדל לפי מה שאני הבנתי חוץ מזה זה לא חיה למתחילים יש כל כך הרבה לטאות מענינות בשביל מה לך לגדל כוח אחד כזה תנסה להיסתדר עם טגו נגיד ואז תגיד לי איך הולך
לא למתחילים זה understatement רציני
חחח תכל'ס. לא למתחילים וגם לא כל כך למתקדמים 😄.
אני יודע אבל החבר שלי כבר מגדל שממית מנומרת שממית מצויצת חרדון צוארון חומט אש וטגו קולומביאני והולך לו יופי אם כל הלטאות האלה וחוץ שקבר היתרבו בעבר וחוץ מי זה הוא מגדל קינג סנייק ובול סנייק
לא יודע מי זה "החבר" אבל שום בעל חיים ממה שצינת זקוק לתנאי מחיה מאוד ספציפיים... וגם מה זה "בעבר"? לכמה שנים?

אוקצור, לא נכנס לו לוריד, שיעשה מה שהוא רוצה רק שיהיה מודע לעבודות אחרת הוא הולך להוציא הרבה מאוד כסף על משהו שהוא לא יצליח לגדל אולי.
ההודעה נימחקה
אני אתן לך נקודת מבט מה זה לגדל כח עצים ירוק (זה פורום מקצועי, נא להשתמש בשמות מלאים ולא בכינויים של צ'כונה). אצלי הוא גדל בטרריום שהדלתות שלו הן 80 ס"מ על 30 ס"מ בעובי 8 מ"מ (זאת דלת מאוד גדולה ומאוד כבדה).
הכח הזה כ"כ חזק וכ"כ חכם שתוך חצי שעה הוא הצליח לפתוח את הטרריום בכח, להבריח מהדרך שלו 4חתולים, להדחק מתחת לדלת סגורה (אין לו מוצא אחר כי כל החלונות עם רשתות יתושים) ולמצוא את דרכו לחופש המיוחל.

מי שמוצא באזור צפון השרון כח עצים ירוק משוטט, הוא שלי!
פרס כספי למוצא.

זה קרה כבר לפני חצי שנה, עד עכשיו עדיין היו סיכויים למצוא אותו כי היה קיץ ויש לי בריכת דגים גדולה בחצר (הוא אוהב לחות, מים ואפילו יצוד דגים), ככל שהחורף סוגר עליו הסיכויים שלו קטנים 😢
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
כמה כסף חחחח אני מאמין שמי שימצא או יקח לעצמו או שיביא בחינם מה שאני היתי עושה אם היתי מוצא אותו אני מקווה מאוד שתימצא אותו (על איזה עצים סביר שהוא יטפס באיזור של השרון)
סביר להניח שהוא כבר בר מינן...
אלון- כמה תיקונים. קודם כל אין שום רלוונטיות לכוח סוואנה או כל סוג כוח אחר. כוחים מסוגים שונים יכולים להיות שונים מאוד בכל מובן שהוא (מראה, גודל, אופי ודרישות גידול). לא כל הכוחים דורשים חדר שלם לעצמם, ולא כולם מגיעים לגדלים עצומים. כוח עצים ירוק מגיע דווקא לגודל יחסית סביר, אבל האופי שלו בעייתי והוא בעל דרישות גידול מסובכות יחסית (טרריום גדול מאוד וגבוה מאוד עם צמחייה ותנאי לחות מסויימים). לא פשוט בכלל לגידול, וגם לא ממש ניתן להחזקה.

לפותח השרשור- אף אחת מהחיות שציינת שחבר שלך מגדל לא מקנה לו ניסיון ומיומנות מספקת כדי לגדל כוח עצים ירוק. כל החיות שציינת הן חיות קלות לגידול שלא דורשות תנאים מיוחדים (ובטח שלא מדוייקים כמו שדרוש כח העצים הירוק), ובעלי אישיות נוחה יחסית (גם הבול סנייק, שעשוי להיות קצת יותר אגרסיבי, לא יכול להסב למגדל נזק ראוי לציון במידה והוא נושך אותו. זאת בניגוד לכוח).
כוח עצים ירוק נמצא בליגה שונה לחלוטין מכל החיות שציינת, וגם רבים מהמגדלים המנוסים שאני מכירה לא יכולים להתמודד איתו (ראה את הסיפור של יניב, שהוא בהחלט מגדל מנוסה בהרבה גם מחברך). זאת בנוסף למגדלים מנוסים מאוד אחרים גם מחו"ל שהכוחים הללו לא האריכו אצלם ימים ונפטרו צעירים יחסית. הם עולים ברמתם על כל החיות שהזכרת גם מבחינת הדרישות שלהם, גם מבחינת האינטליגנציה שלהם, ולפי דעתי גם מבחינת היכולות הפיזיות שלהם (נעילת לסת של כוח זה דבר מרשים למדי...). אני מודה שהמאמר שבאתר גורם לגידול כוח עצים ירוק להשמע לא *כזה* מסובך- אבל תחפש מאמרים מקצועיים מחו"ל ותבין שמדובר בעסק מאוד מאוד יקר ולא פשוט. מעבר להוצאה הכספית על הכוח עצמו, יידרש ציוד רב ויקר כדי לגדל אותו בנוחות עד סוף ימיו.
כל זאת נאמר מבלי להזכיר אפילו את העובדה שסביר להניח שכל כוח עצים ירוק שתצליח להשיג בארץ יהיה אחד שנתפס בטבע (בייחוד במחירים שציינו), מה שאומר שגם אם תעניק לו את הטיפול הנכון ואת כל התנאים הדרושים- בכלל לא בטוח שהוא יצליח אי פעם להסתגל לחיים בשבי. ישנם סיכויים לא רעים בכלל שהוא יהיה בעל אופי מאוד בעייתי ואגרסיבי, או שהוא פשוט ימות.

אני בהחלט לא חושבת שהחבר שלך מבין למה הוא רוצה להכניס את עצמו. לגדל הרבה חיות ברמת גידול פשוטה לא הופך אותך למגדל מנוסה במיוחד. זה כמו להרוויח מיליון מדליות בליגת הנוער- לא משנה כמה מדליות הרווחת, אתה עדיין בליגת הנוער...