נתפס בעוד פוזה משעשעת ויצירתית משהו... המשך עלילות ששון...

עמוד 1 מתוך 2
טוב, אז הנה עוד פוזה משעשעת של ששון על הערסל שלו... (צולם לפני 5 דקות) חשבתי ששווה לצלם ולשתף אתכם.
תודה שצפיתם ומקווה שנהנתם.
תגובות נבחרות ומשעשעות יועברו ישירות לששון 😎

נ.ב. - נא לא להראות תמונות אלו ללטאות נקבות מתחת לגיל 18 :) המבין יבין.
IMG_0418.JPGIMG_0420.JPGIMG_0416.JPG
חחח אויש, הוא קרע אותי עכשיו. ברישניקוב פראייר לידו.
כבר אמרתי לך שהערסל הזה זה שיחוק על? כן, כבר אמרתי... אז אני אומר שוב.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
חחחחח, תגובות מצחיקות.... תודה רבה על התגובות אלעד ומור :)
כבר הזמנתי עוד ערסל למקרה שזה ישחק, למעשה הוא כבר התחיל להישחק, עקב הגודל של ששון וכל הדברים המוזרים שהוא עושה על הערסל הזה .
אין על מה, אני אפילו לא מכיר אותו והחרדון הזה פשוט עושה לי את זה :wink:

תגיד עומר, אתה יודע במקרה מאיזה בד עשוי הערסל?
יום ניפלא :D !
האלבום שלהם:
Zimerאני חושב שזה פשוט בד סינטטי
יש כל כל הרבה בדים שהם סינטטים... אפילו בדים שהם חצי סינטטים (מורכבים ממרכיבים טבעיים + לא טבעיים), אבל גרמת לי לחייך :D

בדר"כ כשמייצרים דברים עם בדים, מופיע על האריזה המקורית שם הבד (כדי לדעת מה התכונות שלו - האם הוא נהרס במים, האם הוא נהרס בטמפרטורות גבוהות וכו')

אז עומר, אם יש לך את האריזה אני אשמח אם תוכל להגיד לי מה סוג הבד
או קישור באינטרנט שבו יש מפרט טכני של המוצר ואני כבר אסתכל לבד... תודה!
האלבום שלהם:
תאמין לי שאני לא טיפש...
אני לא מבין למה הבד צריך להיות עמיד לחום גבוהה, למים זה די ברור שהוא עמיד.
ולא כזה בטוח שכתוב עליו מאיזה חומר הוא עשוי.
בכל מקרה נחכה לתשובה של עומר
עמית
אני לא המעטתי מערכך ובוודאי לא רמזתי שאתה טיפש!

הסברתי (בכלליות אם זה לא היה מובן, ולא דיברתי על הבד הסציפי הזה) שבדר"כ כשישנם מוצרים שמורכבים מבדים אז יופיע על האריזה שם הבד בכדי שיהיה אפשר לדעת מה התכונות שלו. (אם לא אכפת לך לדעת שאם תכבס את הבד בחום X הוא יהרס אז זו בעיה שלך)

ואתה הכנסת את עניין חומר הבד, אני רק עניתי לך.. והתכוונתי בכלל לשם הבד לא לסוג הבד. (שאלתי מאיזה בד הערסל עשוי ולא מאיזה חומרים הבד עשוי)
האלבום שלהם:
אלעד, זה לא עשויי כלל מבד :) זה ממש עשויי מאיזה סוג של ניילון די עבה הייתי מהמר (אני לא מבין בדברים האלו כלל אז קח את דבריי בערבון מוגבל)
בכל מקרה אין לי כרגע את העטיפה של זה אבל הנה קישור http://www.zoomed.com/db/products/EntryDetail.php?EntryID=131&DatabaseID=2&SearchID=1&SearchContext=YTo1OntzOjQ6IlBhZ2UiO3M6MToiMSI7czo4OiJTZWFyY2hJRCI7czoxOiIxIjtzOjEwOiJEYXRhYmFzZUlEIjtzOjE6IjIiO3M6NzoiSGVhZGluZyI7czo5OiJUZXJyYXJpdW0iO3M6MTU6IlByb2R1Y3RDYXRlZ29yeSI7czoyMToiVGVycmFyaXVtIEFjY2Vzc29yaWVzIjt9

מקווה שעזרתי
אלעד, אני אומרת שתרים את הכפפה ותתחיל להכין ערסלים ללטאות גדולות מבדי ניילון חזקים :wink:.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
ככה הוא היה בפוזה הזאת או שצילמת אותו כשהוא ניסה לטפס?
תודה רבה עומר!

חחח כן אה מור?! כבר מזמינה אחד? כשאני פשוט אמצע את הבד האידאלי/ הניילון האידיאלי אני אתחיל להכין... חוץ מזה שהתפירה שם נורא מצומצמת וכל אחד יכול להכין כזה בבית.
האלבום שלהם:
אכן ניילון, אז אפשר פשוט להכין את זה מ"הבד" (הניילון) שממנו עושים ציליות/סככות... במקומות שמוכרים את יריעות הניילון האלה בדר"כ כלל מעסיקים תופרת והיריעותנחתכות במקום לפי הזמנה. אז אם מישהו ירצה ללהכין לעצמו אפשר פשוט ללכת לשם ולבקש מהם את השאריות הקטנות ואז להכין לבד... (לפי דעתי לא יהיה להם אינטר לקחת ממכם כסף על זה כי הם מתעסקים ממש עם ירעות ניילון בסדרי גודל די גדולים ואת החתיכות הקטנות הם זורקים)

בהצלחה...
האלבום שלהם:
כל הערסל הזה עולה בין 5-10$ אני בטוח שאם כל הסיפור תופרת ובדים למינהם זה יצא יקר יותר.
זה באמת שווה את זה?
עמית
זה כן יותר שווה את זה בגלל שאת הניילון אתה מקבל בחינם
(לא אמרתי שצריך תופרת לתהליך הביתי..) לתפור את זה כל אחד יכול, כולה להכניס ולהוציא מחט בצורה ידנית... וגם לא כל אחד יכול להשיג את הערסל הזה. אז שכל אחד יעשה את השיקול לעצמו העליתי רעיון בר ביצוע ל איך להכין אחד כזה בבית. ואם אין לך תגובה עניינית למה שאני אומר פשוט אל תגיב.
האלבום שלהם:
דבר ראשון אני לא שואל אותך אם ואיפה להגיב.
אני גם נתתי רעיון בר ביצוע שאפשר פשוט לקנות את המוצר.
אני בדר"כ תומך בלהכין מוצרים לבד, אבל במקרה הזה זה לא "כולה" לתפור בצורה ידנית
בהנחה שאתה רוצה לעשות ערסל לחרדון מזוקן בוגר, ששוקל לא מעט אתה צריך שיטה די טובה הייתי אומר בשביל "לתפור" את הבד לואקומים האלו שנדבקים לזכוכית.
בהצלחה
עמית
OR - ששון היה בתנוחה הזאת יותר משעה :) עוד אחרי שצילמתי את התמונת.
עמית ואלעד, מה זה השטויות האלה??? 😛 עזבו את הת'רד שלי בשקט :wink: