תמונות של חלק מהעקרבים שלי

האסייתי הקטן

הגדול (כולם ארוכי צבת)

הצעיר לפני הנשל

אחרי הנשל

האמפרטור לפני ההשרצה

ועוד תמונה של האמפרטור

העביד הצהוב

שחרני יהודה

הנבו הזכר

העקרבון האחרון והיחיד שעבר את הנשל (הקודמים כנראה נתקעו ונפלו מהאמא, מצאתי אותם על הרצפה באמצע נשל ואחרי יומיים ראיתי שהם התחילו להסריח אז הוצאתי אותם)

זהו
אני ישתדל לשים עוד תמונות של הפרוקי רגליים שלי
אני לא מצליח לעשות תמונות יותר גדולות אז פשוט תלחצו על התמונות והם יגדלו.
"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..."
מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה
יפים מאוד,תודה ששיתפת.
תודה רבה על השיתוף! חמודים ביותר!!

בשביל להעלות תמונות גדולות- תרד קצת בדף של אימג' שוק אחריי שאתה מעלה תמונה, יש שם Upload to forum או משהוא.... קיצר זה [יש 2 אפשרויות, לא משנה מה תבחר]
האסייתים והאמפרטורים מפלצות! 😲
מה הקטע של הנבואים האלה? הם לא אמורים להיות גדולים? הנבו שלי לא רוצה לגדול ואני רואה שגם שלך קטן...
ORהאסייתים והאמפרטורים מפלצות! 😲
מה הקטע של הנבואים האלה? הם לא אמורים להיות גדולים? הנבו שלי לא רוצה לגדול ואני רואה שגם שלך קטן...
שלי לא קטן כל כך אבל גם לא ענקי כמו זה באוניברסטה בתל אביב(שם הוא בערך כמו האסייתי שלי)
הוא בסביבות ה9 ס"מ
האמת, אם אני לא טועה זה גם קשור באזור, בנגב הם שחורים ובדרך כלל יותר גדולים (לפי השוואה שראיתי בטיול)
את שלי מצאתי בישוב (אזור ציפורי)
מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה
התמונה האחרונה היא באמת האחרונה
העקרב האחרון נעלם
או שנאכל או שפשוט נעלם בטרריום
לא נורא, תמיד יש פעמים הבאות
ORהאסייתים והאמפרטורים מפלצות! 😲
עקרבים גדלים לאט.. מאוד.. 🙄
טעיתי!!!!
העקרב האחרון לא נאכל
הוא פשוט ירד מהאמא
היום בבוקר הוא קיבל את הארוחה הראשונה :D
חשבתי שהוא פחות מ-9 ס"מ, כנראה שפשוט אין משהו שישמש קנ"מ טוב בתמונה...
האסייתי הצעיר