זיקית בחצר

היום אני חוזר מבית-ספר אמא שלי אומרת לי ללכת לשכנים(שהם בני דודים שלי) הם תפסו זיקית.
צילמתי כמה תמונות בפלאפון אז האיכות לא תיהיה ממש טובה אני ינסה להעלות אותם בהקדם אני לא יודע איפה הusb שלי פשוט
לידיעתכם הזיקית נתפסה ללא כוח או מאמץ הם שמו לידה קופסה (גדולה של מדפסת) והזיקית פשוט נכנסה לבפנים ואחרי שצילמתי אותה שיחררנו אותה בגן ליד הבית יש שמה מלא שיחים ומקומות מסתור מטורפים אז יהיה לה טוב שמה
הצלחת לזהות את התת מין?
איזה לזהות תת מין אני לא מבין כלום בלטאות P: עם זה יעזור הבטן שלה הייתה גבוהה יחסית לראש ולזנב כאילו יש לה גיבנת ושבאתי לגעת בה הבטן התנפחה וגם הגרון

אני מחכה שאבא שלי יגיע הביתה מהעבודה אולי הוא ימצא את הusb אני יעלה תמונות
יחסית למצלמה של סלולרי דור שני (כן כן דור שני... :? ) יצאו תמונות ממש לא רעות רק נראה איך הם יראו על המחשב...

עריכה: טוב תמונות לא יהיו בזמן הקרוב מצטער למי חיכה(אם מישהו חיכה להם בכלל) אני יעלה אותם מתישהו...
אתם לא מאמינים! היום אני חוזר מבית ספר ופתאום אני רואה... עוד זיקית!!!!!!! בדיוק באותו מקום! קצת יותר רזה! מה הסיכוי שזה יקרה?! 2 זיקיות באותו בית באותו שבוע(משהו כזה)?!?! יכול ליהיות שמשהו בבית מושך אותם? אמרו שפסיפלורה מושכת נחשים יכול ליהיות שגם זיקיות נמשכות לזה? כי יש להם עץ בחצר