מישהו מכאן בא להופעה של סאבאטון בבארבי?
מישהו בא לסאבאטון?
עמוד 1 מתוך 3
W
לא מכיר אותם האמת.
מישהו הולך להופעה של אורפנדלנד שבוע הבא?
מישהו הולך להופעה של אורפנדלנד שבוע הבא?
ראיתי את Sabaton בשנה שעברה בפסטיבל גראספופ בבלגיה. נתנו הופעה מעולה.
האלבום החדש שלהם לא הכי מוצלח...
איפה אורפנד מופיעים?
האלבום החדש שלהם לא הכי מוצלח...
איפה אורפנד מופיעים?
BAGIRAקניתי היום כרטיסים לפול מקרטני 🙄ישמרך האל! לא הייתי מוציאה כאלה סכומים אפילו על אמנים שאני סובלת 😲.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
Metazoaכמה עולה כרטיס?BAGIRAקניתי היום כרטיסים לפול מקרטני 🙄ישמרך האל! לא הייתי מוציאה כאלה סכומים אפילו על אמנים שאני סובלת 😲.
קראתי מבעיתון שזה 1000 ש"ח לזוג משהו כזה?
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

"The one eyed man is king in the world of the blind"

W
אורפנד נדמה לי בתל אביב אנלא זוכר האמת,אני לא הולך לזה סתם שאלתי כי המליצו לי על זה.
מקרטני סופר VIP עולה 5000 זה מטורףףףףףףףףףףף
מקרטני סופר VIP עולה 5000 זה מטורףףףףףףףףףףף
מתי יש לאמב?
ומי בא לסאבאטון?
באסה שמטאליקה לא הגיעו הרסו לי ת'חופש
ובחיי שלא שמעתי על אורפנד בחיים....איך רושמים את זה באנגלית?שאני אתחיל להשלים את החומר חח...אם זה יהיה טוב אולי אבוא להופעה...מתי ואיפה זה?כמה עולה כרטיס?
ומי בא לסאבאטון?
באסה שמטאליקה לא הגיעו הרסו לי ת'חופש
ובחיי שלא שמעתי על אורפנד בחיים....איך רושמים את זה באנגלית?שאני אתחיל להשלים את החומר חח...אם זה יהיה טוב אולי אבוא להופעה...מתי ואיפה זה?כמה עולה כרטיס?
L
עם כבר מדברים על מטאליקה ראיתה את ההופעה שלהם עם התיזמורת!?
זה היה כזה מדהים פשוט שעה וחצי הכי יפים שהיו (בקלטת) 😲
זה היה כזה מדהים פשוט שעה וחצי הכי יפים שהיו (בקלטת) 😲
L
יש לי ת DVD 

W
אורפנד לנד בבארבי ב28.9 עולה 65.
ממה שאמרו בחדשות כרטיס רגיל בעמידה למקרטני עולה 500 ש"ח, והמחיר יכול להגיע עד 5000 (!!!) ש"ח לכרטיסים טובים יותר. בחיים לא הייתי 5000 ש"ח להופעה של גג שעתיים (אפילו אם זה היה האמן שאני הכי אוהבת בעולם), זה מחיר מופרע לגמרי לדעתי אפילו אם כל ההופעה אתה יושב בטריבונה ומאכילים אותך שמפניה ודובדבנים or whatever super VIP means.
מישהו שמע את האלבום החדש של Korn? הם הוציאו ממנו סינגל בשם Evolution שאני ממליצה לכם לחפש את הקליפ שלו ב-youtube, הקליפ הזה כל כך נכון שהסתובבתי מבואסת שעה אחרי שראיתי אותו (אגב, גם פרל ג'אם הוציאו לפני שנים קליפ מדהים ומבאס בסגנון, לשיר שבאופן מפתיע נקרא גם הוא Evolution).
מישהו שמע את האלבום החדש של Korn? הם הוציאו ממנו סינגל בשם Evolution שאני ממליצה לכם לחפש את הקליפ שלו ב-youtube, הקליפ הזה כל כך נכון שהסתובבתי מבואסת שעה אחרי שראיתי אותו (אגב, גם פרל ג'אם הוציאו לפני שנים קליפ מדהים ומבאס בסגנון, לשיר שבאופן מפתיע נקרא גם הוא Evolution).
"I want to live like animals, careless and free...
[quote="Metazoa"]ממה שאמרו בחדשות כרטיס רגיל בעמידה למקרטני עולה 500 ש"ח, והמחיר יכול להגיע עד 5000 (!!!) ש"ח לכרטיסים טובים יותר. בחיים לא הייתי 5000 ש"ח להופעה של גג שעתיים (אפילו אם זה היה האמן שאני הכי אוהבת בעולם), זה מחיר מופרע לגמרי לדעתי אפילו אם כל ההופעה אתה יושב בטריבונה ומאכילים אותך שמפניה ודובדבנים or whatever super VIP means.
אבל כניראה שכן היית משקיעה סכום כזה או אחר על זוחלים...
וברור שלקנות זוחלים/ ציוד זו "השקעה לטווח ארוך" אבל לכי תדעי עד כמה דברים רגעיים יכולים להשפיע על בנאדם לטווח ארוך... בעיני כל דבר הוא דבר רגעי (גם זוחל שחי כמה עשרות שנים ומספק לך שמחה יום, יום) הוא עדיין רגעי. אפילו החיים שלנו רגעיים ככה שכל רגע שווה משהו ולפי דעתי בהחלט יש רגעים (במבט לאחור, אחרי שכבר יודעים מה נעשה איתם, כי אחרת כל הרגעים הם שווים, כל רגע יכול לקרות משהו לא צפוי) ששווים קצת יותר. בכלל, זמן שווה כסף ורגע שהיה לא יחזור.
אז בניצול נכון של כסף וחשיבה נכונה, אפשר להשיג הכל. גם הופעה שעולה 500-5000 ש"ח לכמה שעות...
אבל כניראה שכן היית משקיעה סכום כזה או אחר על זוחלים...
וברור שלקנות זוחלים/ ציוד זו "השקעה לטווח ארוך" אבל לכי תדעי עד כמה דברים רגעיים יכולים להשפיע על בנאדם לטווח ארוך... בעיני כל דבר הוא דבר רגעי (גם זוחל שחי כמה עשרות שנים ומספק לך שמחה יום, יום) הוא עדיין רגעי. אפילו החיים שלנו רגעיים ככה שכל רגע שווה משהו ולפי דעתי בהחלט יש רגעים (במבט לאחור, אחרי שכבר יודעים מה נעשה איתם, כי אחרת כל הרגעים הם שווים, כל רגע יכול לקרות משהו לא צפוי) ששווים קצת יותר. בכלל, זמן שווה כסף ורגע שהיה לא יחזור.
אז בניצול נכון של כסף וחשיבה נכונה, אפשר להשיג הכל. גם הופעה שעולה 500-5000 ש"ח לכמה שעות...
יום ניפלא :D !
האלבום שלהם:
האלבום שלהם:
K
אני חושב שלקחת את זה טיפה רחוק.
גישתך תהא אשר שתהא עדיין יש דברים שבוודאות ישפיעו עליך לטווח הארוך יותר מדברים אחרים.
ודברים שיסבו לך יותר הנאה מדברים אחרים ולאורך יותר זמן.
עניין של טעם ומה מסב לך יותר הנאה. לאחד זה ייראה לא שפוי להוציא סכום כזה על הופעה, לאחר על בעל חיים.
עניין של בחירה, טעם וריח... ללא שום קשר לפילוסופיית "החיים מורכבים מרגעים" :)
גישתך תהא אשר שתהא עדיין יש דברים שבוודאות ישפיעו עליך לטווח הארוך יותר מדברים אחרים.
ודברים שיסבו לך יותר הנאה מדברים אחרים ולאורך יותר זמן.
עניין של טעם ומה מסב לך יותר הנאה. לאחד זה ייראה לא שפוי להוציא סכום כזה על הופעה, לאחר על בעל חיים.
עניין של בחירה, טעם וריח... ללא שום קשר לפילוסופיית "החיים מורכבים מרגעים" :)

"