פיתון סלעים

עמוד 1 מתוך 2
טוב אז לא להגיד לי לא מעשה אחראי ודבר כזה רק מזל טוב התחדשתי בפיתון סלעים צעיר יותר נכון צעירה רגוע יודע מה זה מקנה גודל טירריום המסיביות והכל יש ללי נסיון בנחשים גדולים זוג בואות בוגרים בואה קשת ובעבר בורמזי 3 מטר הנחשה יפיפיה רגוע מאוד מאוד אורכה כ60 ס"מ יפיפיה תמונות בקרוב.
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
מזל טוב בנאדם.
תתחדש :D
תודה הפרט ממש אבל ממש ממש שקט לא נושף לא נשך גם בטירריום שלו כשאני מכניס יד הוא שקט(אני מדבר בטור מין זכר כי אני רגיל לדבר ככה לנחש אבל זו נקבה)
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
בואות קשת זה לא מין גדול. אבל שיהיה לך בהצלחה איתה.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
בואה קשת ברזילאית היא גם לא הכי קטנה כן
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
נקבה אני מניח שבין 4-6 מטר
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
תתחדש אחי, אני לא אזרוק הערות כי אם אתה בטוח בעצמך ובעל עבר ונסיון כ"ש בגידול נחשים גדולים ופיתונים בפרט אני משער שאתה תסתדר עם הזמן :D
בואת קשת ברזילאית זה... בערך, שליש פיתון סלעים. לא בר השוואה כנסיון קודם. אבל אין הרבה נחשים שיכינו אותך לזה בכול מקרה.
שיהיה בהצלחה ותהיה זהיר
בואה קשת ברזילאית זה לא נחש גדול בכלל, כמו שאורן אמר- בטח לא כהכנה לפיתון סלעים. גם בואה BCI רגילה היא לא ממש הכנה לפיתון סלעים. אם כבר אז הבורמזים יותר בכיוון. בכל אופן, אני מאחלת לך הרבה הצלחה, ובאמת תיזהר- זה נחש רציני 😲.
גידלתי בורמזי בעסר העניין של הבואה ברזילית היא לאומת זעמנים שאני לא בא ואמר גידלתי קיינג ואני מוכן עכשיו יש לי ניסיון עם נחשים גדולים
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
אמרת משהו סטייל: "יש לי ניסיון בנחשים גדולים: זוג בואות בוגרים, בואות קשת"... הכוונה היא בסה"כ לתקן ולומר שבואות קשת ממש לא נכנסות תחת הקטגוריה של "נחשים גדולים", שאנשים לא יחשבו שעכשיו כל אחד שגידל נחש באורך 1.80 יכול ללכת ולגדל פיתון סלעים. הקשתות פשוט לא רלוונטיות לניסיון הנדרש לפיתון סלעים, הן לא ממש תורמות לכך היות והן לא מכינות אותך לגידול פיתון סלעים משום בחינה- לא מבחינת הגודל ולא מבחינת המזג.
אפשר לשאול מאיזה תת מין הפיתון?
אני מניח שאפריקאי לא?
כן אפריקאי ואוקיי מור מקבל את ההערה בקשר לברזילאית.
בכל מקרה באמת אין ממש נחש שיכול להכין אותך לאפריקאי רק המרושת מבחינת מסיביות אבל לא מבחינת אופי.
ואני לוכח את זה בתור אתגר רציני ולא בתור אתגר של יהיה קשה ניפטר אלה יהיה קשה ניתגבר ובאמת שאני לא מציעה לכל המתחילים או חסרי ניסיון עם נחשים גדולים ללכת לכיוון הזה לא בכוונה של להעליב או להשתחצן אלה בתיחות וסתם לאחר מיכן לא תסתדרו עם הנחש ותמכרו אותו וזה סתם.
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
תראה, אני לא מציעה לך להגיד מראש מה תמכור ומה לא, כי לפעמים גם אם נורא רוצים מגלים שהאתגר קצת גדול משחשבנו. זה קרה גם לי וראיתי את זה קורה להמון אנשים אחרים. קשה מאוד לחזות איך יהיה לגדל חיה כל עוד לא עושים את זה בפועל, גם סיפורים של אחרים לא בהכרח יעידו על מה שאתה עשוי לעבור. לפעמים החוויה שונה ממה שמדמיינים וכוללת קשיים שלא חשבנו עליהם מראש. אני באמת מקווה בשבילך שלא תתקל ביותר מדי קשיים, ושאם כן תתקל בקשיים אז תצליח להתגבר עליהם. אבל אני ממליצה לך לא לצאת בהצהרות כאלה מראש כשמדובר בחיה שיש לה פוטנציאל להיות מאוד בעייתית- אם לא עכשיו אז בעתיד. כמה מהאנשים המקצועיים והטובים ביותר שאני מכירה נפטרו בשלב מסויים מנחשים בסגנון, כך ש"לעולם אל תאמר לעולם לא", סתם כדי שלא תצא פארש אחר כך. מניסיון :wink:.