אוכל לעכברים...

אני מגדל בחדר 10 עכברים בכלוב פלסטיק שדי מונע ריח אבל בכל זאת יש בחדר ריח מסריח במיוחד באזור של הכלוב הוצאתי את הקערה של האוכל כדי למלא להם אוכל והבנתי שהריח המסריח נובע בגלל הפירורים שנשאר אחרי שהם מכרסמים את הכופתיות שלהם והשאלה שלי היא אם הם יכולים לחיות רק מפירות ירקות שניצל עוף כל מיני דברים שאוכלים בבית והם פחות מסריחים?
תודה מראש
P1000305.JPG
שמע בתור אחד שגידל ומגדל עכברים אני יכול להגיד לך שדווקא לא צריך להאכיל אותם בהרבה דברים אני נותן להם רק כופתיות של מכרסמים ירוקות ארוכות כאלה כמה חתיכות בונזו לחם מידי פעם ומים וזהו לא צריך סתם חתיכות עוף וכל מיני שטויות
דווקא פירות וירקות יכולים לגרום לריח יותר מסריח.
אני נותן לשלי בונזו אם ירקות ..
תביא להם גם הם לא צריכים יותר מיזה...
שמע בקשר לריח אין הרבה מה לעשות מצא להם מקום מחוץ לבית...
ותכלס שאלה לי איך אתה מסוגל להיות עם העכברים בחדר? הריח זה קטסטרופה אפילו שאתה מנקה והכל עדיין עכבר זה יצור ריחני ואיך אתה גם מצליח לישון? כי הם מאוד פעילים בלילה
הרעש לא מפריע לי בכלל אבל הריח הרג אותי אני חייב לקנות את הפיה של המים שמתחברת לבקבוק ליטר וחצי לארגן קומבינה שחתולים לא יתקרבו ולהוריד אותם למחסן למה אי אפשר איתם ....אני מת חשבתי יקח זמן עד שיעלה הריח אבל יומים אחרי שהבאתי אותם החדר כבר סירחון
תזונה פחות מסריחה והרבה הרבה יותר מזינה-בעיקר אוכל חתולים(לא בונזו אלא באמת אוכל חתולים-כי כן זה משנה...) ,תערובת גרעינים לתוכי,לא הרבה תערובת מכרסמים.

ולמה לא תערובת מכרסמים?התערובת מכרסמים הזו נועדה לגרום לכך שהמכרסם יגדל כמה שיותר בכמה שפחות זמן אך אומנם גדל אך ערכו התזונתי פחות טוב כיוון שתזונתו לקויה
אולי תניח אותם ליד חלון או מאוורר
כי גם לי היה וזה היה בילתי אפשרי אז שמתי אותם בגג..
אני לא חושב שהריח נובע מהמזון...
לפעמים העכברים יושבים בתוך כלי האוכל ומטילים את צרכיהם על חלק מהמזון והוא מסריח, מה שגם שהכופתיות האלו סופחות נוזלים וריח... שתן עכברים זה פשוט דבר מסריח.
יום ניפלא :D !
האלבום שלהם:
שאלה...
אם מאכילים את העכברים רק בבונזו זה לא מוריד את הערך התזונתי שלהם לעומת עכברים שאכלו גם ירקות ובשר?
ומה עדיף בונזו או אוכל חתולים או ששניהם בסדר?

מגדל:
אוגרים סיבירים
שני חתולים
בואה בלונד היפו
כרכן טקסס
מקווה לעוד! (ואני חשבתי שאני לא יתמכר...)
אני לא גידלתי עכברים אבל לפי מה שאני יודע צריך לתת להם עוד אוכל חוץ מ"בונזו" (כופתיות למכרסמים אולי?), בכל מקרה ממש לפני שנותנים לנחש איזה כמה שעות לפני אז כדאי לתת לעכבר איזה פרי או ירק שיעלה את הערך התזונתי שלו.
eyal_ma2שאלה...
אם מאכילים את העכברים רק בבונזו זה לא מוריד את הערך התזונתי שלהם לעומת עכברים שאכלו גם ירקות ובשר?
ומה עדיף בונזו או אוכל חתולים או ששניהם בסדר?
יותר טוב זה אוכל לחתולים וכופתיות של מכרסמים או כופתיות מעבדה של עכברים וחולדות
מזון חתולים מעורבב עם תערובת גרעינים לתוכים(לא דוחן או כל מה שמוכרים בתור "תערובת תוכנים וקוקטיילים" אל מה שנמכר בתור תערובת לתוכים גדולים) רצוי כמובן ששני האוכלים יהיו ברמה גבוהה ולא כמה שיותר זול אם ניתן. ניתן להוסיף קצת פירות פה ושם אבל לא להגזים.
ניתן לתת תערובת מכרסמים זה לא יהרוג אותם אבל התערובת מכרסמים זו תערובת שפותחה בתחילה בשביל מקומות שמגדלי את המכרסמים(בעיקר ארנבונים) למאכל והורכבה כך שתיצור מצב של מאקסימום גודל במינימום זמן ככה שהיא לא הכי בריאה אך בהחלט לא גורמת נזק ממשי פשוט עדיף לת את מה שכתבתי קודם.