רבייה של אוגרים

לבן דוד שלי יש זוג אוגרים סוריים זכר ונקבה כבר חצי שנה. הנקבה נכנסה להריון פעם אחת בלבד ולאחר כשבוע הגור מת :( הוא מאכיל אותם במזון לאוגרים ובכלוב שלהם יש גלגל מסתור וכמובן נסורת)
יש סיבה שהנקבה לא נכנסת להריונות? זה יכול ליהיות בגלל שלא מאכילים אותם בתולעים פעם בכמה זמן?(ראיתי איזה סרטןו שאמרו שצריך)
אני לא מומחה בנושא אבל:
1. זה מש לא יכול להיות בגלל שלא מאכילים אותם בזחלי קמח - זחלי הקמח הם מצוינים כתוסף והאוגרים לא יפגעו אם לא יקבלו אותם!
2. לפי דעתי כדי לבדוק את המיקום בו האוגרים נמצאים, יכול להיות שהמקום רועש או שכלוב האוגרים נמצא על הרצפה במקום שבו הם לא מרגישים בנוח ולכן הם לא מתרבים.
בפינת החי בה אני מתנדב ישנם נחשים וכדי שיהיה להם מזון כל הזמן ובכדי לעודד את העכברים להתרבות, חצי מהכלוב מחוסה, משתדלים מאוד לא לגעת "בבתים" שלהם ובכלל משתדלים לא להציק לנקבות שבהריון.
אתה יודע אם האוגרים בכלל מזדווגים?
מכרבמים צורכים הרבה נוזלים ובהודעה שלך ציינת שיש מזון אך לא ציינת שיש מים באופן קבוע...?

לפי דעתי כאמור, אם הם כבר הזדווגו והנקבה המליטה בעבר, כדי מאוד לשים דגש על מיקום ונוחות האוגרים כמו שציינתי בסיבה 2.
בהצלחה.
יום ניפלא :D !
האלבום שלהם:
כמובן שיש להם מים הוא מחליף להם כל יום!
אבל הוא גם משחק איתם די הרבה מרים אותם וכזה אני יגיד לו להניח להם לכמה זמן ולהעביר אותם למקום חשוך יותר