מי שומע Tenacious D

עמוד 1 מתוך 3
אני מת עליו הוא גם שחקן ראיתה את הסרט?! 🙄
אבל אלו רק שירים מהסרט..תשמע גם את wonderboy, tribute, F_ck her gently..

יש להם הרבה שירים יפים(:
Twistedאבל אלו רק שירים מהסרט..תשמע גם את wonderboy, tribute, F_ck her gently..

יש להם הרבה שירים יפים(:
אהבתי את ה WONDERBOY

http://www.youtube.com/watch?v=pbdiLs2LQ3M הינה מיו טיוב:)

בתכלס הם שמו את השירים היפים יותר בסרט כי הסרט מבוסס על השרים שלהם..:) 🙄

אה ויש לי את השני :)
חביב לא אהבתי יותר מידי ..:)
זה נחמד והכל.. אבל מתישהו זה מתחיל להמאס לשמוע שירים עם קללות סתמיות... הסרט שלהם היה נחמד ולא יותר מזה
וזהו בעיקרון הם סתם חרא רגילה שרצה בארצות הברית
""
כן אבל זה צואה מגניבה אני מת עליהם אני לא יכול להפסיק לישמוע The Pick of Destiny Ending
אני חולה על השיר הזה או קיקאפו:) 🙄

אתה מביןי מה הם אומרים כי זה שירים עם מסר חח :wink:
LiDoRכן אבל זה צואה מגניבה אני מת עליהם אני לא יכול להפסיק לישמוע The Pick of Destiny Ending

אתה מודע לעובדה שזה לא השם של השיר נכון? זה סתם מה שכתב הבחור מיוטיוב.

טניישס הם סבירים ביותר, אבל בתור להקת סולידריות, לא יותר מכך.
אני נהנה לשיר את השירים שלהם, אבל המוזיקה פשוט לא מדהימה, הדבר הטוב היחידי שיש להם הוא האנרגייה המטורפת של ג'ק-עגבנייה-בלאק, ולא יותר.

הפרסום הדיי סתמי שלהם הביא להם קשרים טובים... וזה יפה שבסרט הם הדגימו אמנים מדהימים כמו דיו, אז את הכבוד שלי הם קיבלו.
ככה אני מכיר את השם של השיר מהסרט..:) 🙄
אז אתה יודע איך קוראים לשיר המקורי ?!
אני לא בטוח שזה שיר עם שם ממשי... "השיר של סוף הסרט" זה בטוח לא... אולי הקרב הסופי או משהוא... לך תדע...
למה זה יכול ליהיות המפרט של הסוף..חשבתי שאתה יודע שם אחר.. 🙄
להקה פשוט גדולה!!!! אני סוגד להם.....
יש לי את המפרט שלהם מהסרט (ברור שלא המפרט הקורי)!!!!!!
אין הם פשוט גדולים!

מגדל:
אוגרים סיבירים
שני חתולים
בואה בלונד היפו
כרכן טקסס
מקווה לעוד! (ואני חשבתי שאני לא יתמכר...)
LiDoRכן אבל זה צואה מגניבה אני מת עליהם אני לא יכול להפסיק לישמוע The Pick of Destiny Ending

שירים עם מסר?! לזה אתה קורא שיר עם מסר ? קיקאפו? !
מה המסר שאתה מקבל מהשיר הזה? שאבא שלו הרביץ לו עם חגורה?
""
חחח שתהיו בריאים, המוסיקה שמשמשת לכם השראה... ג'ק בלאק חמודי, גם המוסיקה חמודה והכל חמדמודי. זהו זה בערך.

אולי שאנשים פה יגידו איזה להקות הם אוהבים חוץ מ-Tenacious D?
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
לפי סדר אלפב"תי:
Aerosmith- At the gates- Betzefer- Burzum- Cavelera conspiricy- Deep purple- Dio- Disturbed- [The] Doors- Eluveitie- Evergrey- Hades Almighty -Hammerfall-Halloween-Judas priest- Kansas-Killswhitch Engage-Kna'an-KoRn-Korpiklaani-Lamb Of God- Led Zeppelin-Matricide-MAYHEM-Metallica-MoonSorrow-MoonSpell-Nargaroth- Pantera-Pink Floyd-Rammstein-Ronan Hardiman- Seether-Sepultura-Serj Tankian -Slayer-Snot-Subway To Sally- SOAD- Xamavar.

זהו בערך (:
~אלעד~לפי סדר אלפב"תי:
Aerosmith- At the gates- Betzefer- Burzum- Cavelera conspiricy- Deep purple- Dio- Disturbed- [The] Doors- Eluveitie- Evergrey- Hades Almighty -Hammerfall-Halloween-Judas priest- Kansas-Killswhitch Engage-Kna'an-KoRn-Korpiklaani-Lamb Of God- Led Zeppelin-Matricide-MAYHEM-Metallica-MoonSorrow-MoonSpell-Nargaroth- Pantera-Pink Floyd-Rammstein-Ronan Hardiman- Seether-Sepultura-Serj Tankian -Slayer-Snot-Subway To Sally- SOAD- Xamavar.

זהו בערך (:
חחחחחחחחחחחחחחח אלעד איזה חוסר חיים!!!!!!
אני שומע הרבה דברים, בעיקר בלאק מטאל דת' מטאל דברים כאלה, לא לפי הסדר האנלפבתי הנה חלק מהדברים שאני שומע:
pantera(הלהקה הכי טובה בעולם לדעתי)
lamb of god, arch enemy, mayhem, immortal,sepultura,cannibal corps,dark tranquility,betzefer,whorecore ועוד :wink:
עופר אתה לא שומע בלאק מטאל, אתה שומע דימו.... זה פאג מטאל :wink:
זה שחיטת כבשים ליד מיקרופון, זה מה שזה.