שלום אני חדש בכל העניין הזה של החיות אקזוטיות ואני מעוניין להתחיל לגדל טרנטולה אם אפשר לדעת פרטים מה צריך כדי לגדל אותה מה הצרכים שלה וכו'
גידול טרנטולה
K
תלוי בסוג שתבחר...
אישית הייתי ממליץ לך על מין של ברכיפלמה... מדובר בטרנטולות יפות, רגועות ואיטיות יחסית עם דרישות קלות לסיפוק.
בשלב ראשון תצטרך מאגר של חרקי האכלה(זחלי קמח קטנים ונמפות תיקנים למשל)
כלי קטן(לפרטים צעירים ממש, אפילו קופסאת פילם מחוררת)
ריסוס קליל מאוד אחת לשבוע...(של מים, לא K300 :) )
יש לך באתר של גיא גפני(מנהל הפורום) דפי גידול מאוד מוצלחים:
http://site.2all.co.il/tarantula_pit/
מה נותר לאמר חוץ מהמון בהצלחה? :)
אישית הייתי ממליץ לך על מין של ברכיפלמה... מדובר בטרנטולות יפות, רגועות ואיטיות יחסית עם דרישות קלות לסיפוק.
בשלב ראשון תצטרך מאגר של חרקי האכלה(זחלי קמח קטנים ונמפות תיקנים למשל)
כלי קטן(לפרטים צעירים ממש, אפילו קופסאת פילם מחוררת)
ריסוס קליל מאוד אחת לשבוע...(של מים, לא K300 :) )
יש לך באתר של גיא גפני(מנהל הפורום) דפי גידול מאוד מוצלחים:
http://site.2all.co.il/tarantula_pit/
מה נותר לאמר חוץ מהמון בהצלחה? :)
גם יש אצל גיא עכשיו מבצע של טרנטולה למתחילים (G.rozea מופע אדום) במחיר טוב עם משלוח וזחלים... תבדוק באתר שלו לגבי זה יכול מאוד להתאים לך. בהצלחה!
K
berlad217גם יש אצל גיא עכשיו מבצע של טרנטולה למתחילים (G.rozea מופע אדום) במחיר טוב עם משלוח וזחלים... תבדוק באתר שלו לגבי זה יכול מאוד להתאים לך. בהצלחה!אני בדרך כלל לא מפרסם אבל זה באמת מבצע מעולה למי שמעוניין להתחיל. מחיר טוב וערכה סבבה לגמרי
מיבצע באמת יפה ומישתלם אבל אני אישית לא ממליץ על רזואה כטרנטולה ריאשונה ולא מבחינת אופי כי מבחינת אופי היא ממש רגועה.
אני פשוט לא ממליץ עליהה כי היא משעממת מהסיבה שהיא גודלת מאוד מאוד מאוד לאט.
אני מציע לך ליקנות להתחלה מקורזלת . זאת טרנטולה שאתה לא תיצתרח לפחד מימנה כי היא ממש לא אגרסיבית . היא גודלת מאוד מהר. והיא גם זולה מאוד.
וככהכ תתחיל ממקורזלת תידע איך זה תיתנסה קצת ואז תעבור לטרנטולה קצת יותר מאתגרת. :wink:
ישך עוד שאלות? אתה מוזמן לישאול..
אני פשוט לא ממליץ עליהה כי היא משעממת מהסיבה שהיא גודלת מאוד מאוד מאוד לאט.
אני מציע לך ליקנות להתחלה מקורזלת . זאת טרנטולה שאתה לא תיצתרח לפחד מימנה כי היא ממש לא אגרסיבית . היא גודלת מאוד מהר. והיא גם זולה מאוד.
וככהכ תתחיל ממקורזלת תידע איך זה תיתנסה קצת ואז תעבור לטרנטולה קצת יותר מאתגרת. :wink:
ישך עוד שאלות? אתה מוזמן לישאול..
אפשר הוכחות כתובות לזה שהיא גדלה לאט? אף פעם לא שמעתי דבר כזה ומה שכתבת לי בפרטי שהיא עוברת נשל אחד בשנה ממש אבל ממש לא הגיוני לי.
אני לא אמרתי שזה לא נכון, אמרתי שזה לא נראה לי הגיוני ושאני אשמח לראות הוכחות כתובות לדבר ה"ידוע" שאמרת, כי מבחינתי עד עכשיו זה לא היה ידוע 😛 [/i]
L
אולי הן גדלות לאט אני לא מבין אני סתם מיתעניין אבל לא ניראה לי הגיוני שהן עוברות נשל אחד בשנה... :?
אני יודע על כמה פרטים. אני יתענין עוד קצת בעינים הזה ויחזור עם תשובות יותר ברורות לגבי קצב הגדילה שלהם.
אני חושב שתתחיל עם אדומת ברכיים או מקורזלת.
אחרי איזה שנה וחצי שלא התחברתי עכשיו חזרתי 25.2.2010
כמו שאמרו,מינים ממישפחת הברכיפלמה...
לפי דעתי ארבעת המינים המומלצים הם אדומת בירכיים,רגליי אש,אדומת רגליים ומקורזלת...
המון בהצלחה,בחרתה לך אחלה של תחום... :wink:
לפי דעתי ארבעת המינים המומלצים הם אדומת בירכיים,רגליי אש,אדומת רגליים ומקורזלת...
המון בהצלחה,בחרתה לך אחלה של תחום... :wink: