שאלה על אוסמברה בבון...!!!

עמוד 1 מתוך 2
אני די מתחיל אני ניגנבתי על אוסמברה בבון אני יודע שתגידו לו למתחילים וזה....אבל לא כל כך מעניין אותי לגעת בא לא איכפת לי שהיא תיהיה לתצוגה בלבד...עכשיו אני רוצה לדעת איך התגובות שלה שאני ינקה לה דוגמא או יעביר אותה לכלי אחר או משהו??...ואפשר קצת פרטים עלייה?..ואם אפשר גם תמונה של פרט צעיר בערך 4 , 3 סניטימטר...
אוסמברה בבון היא טרנטולה תוקפנים וברחנית שחבל על הזמן. לפי דעתי ממש אבל ממש לא מומלצת למתחילים ! לא משנה אם בתוכניות שלך לגעת בא היא פשות זריזה שאתה לא תשים לב
באיזה מהירות הפרט הצעיר כבר לא בתוך הקופסא אלה על היד שלך...
אני אומר קודם תקנה אתהרגלי אש שתכננת עליה ואחרי זה אוסמברה יתלבש עליך מצויין.
שני דברים דבר 1 לא כותבים לו (בהקשר שלך כמובן)כותבים לא

דבר שני הם כבר ענו לך על מה שצריך אבל הינה תמונה
אני אישית בכלל אבל בכלל לא מת האוסמברות.סתם טרנטולה בלי אופי שתוקפת כל מה שהיא רואה.
אישית אני לא ממליץ לך על אוסמברות ביכלל אילו טרנטולה שאתה תיתבאס מהם.
אני ממליץ לך עם כבר אז גרין בוטל בלו הוא גם טיפה תוקפני אבל רק כשהם גדולים והם אוכלים כמו חיות כל מה שזז + יש להם צבעים מדהימים שמישתנים מנשל לנשל
והם יודעים לעצב דיי יפה תכלי שלהם בכורים.
טל, למה טרנטולה בלי אופי??? אולי אופי עצבני אבל אי אפשר להגיד בלי אופי, להיפך, מי שמתכוון לגדל טרנטולות כמו פוצ'ילוטרות בעתיד היא אחלה טרנטולה בשביל להבין בערך איך הן מתנהגות (אני לא אומר ללכת לקנות פוצ'ילוטרה אחרי שיש כבר אוסמברה! זה משהו שצריך לחשוב עליו 😛)...
לפי דעתי זו טרנטולה פשות מדהימה ! ובהחלט אי אפשר להגיד שהיא טרנטולה בלי אופי !
😄

לידע כללי, טל אתה ראית פעם את הטרנטולה הזאת במציאות? את ההתנהגות שלה? את המראה שלה במציאות ולא בתמונה? לא בקטע רע סתם לדעת כי יכול להיות שאם תראה תשנה את דעתך...
יש בייבי בזו ארץ בפתח תיקווה ליד פלאפון עם מישו שם קרוב והוא רוצה ליראות :)..
ראיתי וראיתי......ראיתי גם פוצ'ליטריות....אוסמברה טרנטולה בלי אופי לא בלי התנהגות מסויימת.אפילו שאתה מרסס לה מים היא תוקפת את הטיפות משיחה שקיימתי עם מגדל של כאלו.הפוצ'ליטריות והאוסמברות זה לא כזה דומה הם פשוט שאותה רמת עצבים בשאר הן לא קרובות.

כמו שאכילס אמר-טרנטולה מבאסת
בכלל לא נראה לי.. ולאיזה טרנטולה אתה קורא טרנטולה עם אופי?......? איך אתה מגדיר אופי?

ובטח שהפוצ'ילוטרות והאוסמברות לא דומות, אבל אם בונים כמו "סולם" כזה בדרך לפוצ'ילוטרה אני חושב שחשוב שאחת הטרנטולות בסולם תהיה אוסמברה, ושאפשר ללמוד ממנה הרבה על טרנטולה זריזה ותוקפנית.

בלי קשר לדעתי היא גם יפה אבל זה עניין של טעם..
אני לא יודע... אוסמברה בבון היא ממש אגרסיבית זה אני יודע, וגם לפי דעתי היא לא נראת כל כך יפה (לא הרבה יותר מפרוונית)אבל זאת רק דעתי.

אבל לפי דעתי אם הוא רק רוצה לתצוגה אז אין ממש בעיה כי במילא לא צריך להרים טרנטולות או להרגיל אותן ליד או משהו כזה, רק בניקוי הטרריום הוא ישתמש בכוס ובסיס נייר להרמתה או משהו כזה ויאכיל אותה עם פינצטה.

*אני לא מגדל מקצועי אבל זאת דעתי
אחרי איזה שנה וחצי שלא התחברתי עכשיו חזרתי 25.2.2010
אני לא מבין למה להאכיל עם פינצטה...
לדעתי זה סתם מיותר, פשוט לשים תחרק בטרריום מת או חי זה לא משנה ממש...
ולדעתי גם טנרטולה יפה מאוד!
גם אני חושב כמו עופר בנוגע להאכלה, האכלה עם פינצטה די מסכנת את הטרנטולה אז עדיף פשוט להשאיר מת ולנקות אחר כך את השאריות..
אפשר לנעול אני בסוף לא קונה אני קונה משהו אחר במקום....לא טרנטולה ..
berlad217בכלל לא נראה לי.. ולאיזה טרנטולה אתה קורא טרנטולה עם אופי?......? איך אתה מגדיר אופי?

ובטח שהפוצ'ילוטרות והאוסמברות לא דומות, אבל אם בונים כמו "סולם" כזה בדרך לפוצ'ילוטרה אני חושב שחשוב שאחת הטרנטולות בסולם תהיה אוסמברה, ושאפשר ללמוד ממנה הרבה על טרנטולה זריזה ותוקפנית.

בלי קשר לדעתי היא גם יפה אבל זה עניין של טעם..
יש טרנטולות אחרות יותר מתאימות בסולם.אויקולאריות או קינג בבון או כאלו.האוסמברה חוץ מלהיות תוקפנית כל הזמן עם דגש על כל הזמן אין בה שום דבר אחר.אפילו אם אתה מרסס לה מים היא תוקפת את הטיפות.עצבים נטו לא יותר מזה.
מצטער שאני רק עכשיו נכנס לשרשור
אבל צר לי לא להסכים עם כמה ממכם
אני דווקה חושב שהאוסמברה היא טרנטולה מאוד מענינת ומאוד יפה
בלי אופי לא האיתי אומר לכול אחד יש את האופי שלו לא כול אוסמברה תוקפנית
בדיוק כמו בני אדם סליחה שאני מחשיב אותה לבני אדם זה רק לצורך בהדגמה
תיראה זה כמו שיש לך בנאדם שהוא עלים בנאדם אדיש ובנאדם עם הרבה מרץ
אני חושב שהאוסמברה היא טרנטולה שובבה עם הרבה מרץ
חוץ מיזה שהנקבה הבוגרת שלי לא עצבנית בגרוש
והתעסקתי עם לא מאט אוסמברות אחרי הכול אני הרבתי אותם שלו תחשבו
לרגע שאני מנסה רוצה לעשות עלהם כסף וכל מני שטיות כאלה
אלה להפך אני גם מסכים איתכם שלטרנטולה לראשונה היא לא מולצת
אבל אני נאלץ לא להסכים איתכם בעניין האופי והיופי שלי