אחלה פורום רק.....

עמוד 1 מתוך 2
רק ממש חבל שזה לא רציף זה צריך לחתוב הודעה ואחרי יום רק עונים לך לפי דעתי צריך לפרסם יותר את האתר ואז יהיו הרבה מחוברים 😄 :wink:
איתמר .שלום לך וברוכה הבא לאתר סנייקס. האתר יחסית חדש. עם הזמן יבואו עוד ועוד גולשים ותדירות ההודעות תעלה בהרבה.
עומר
הבנתיאני לפחות יתחיל לפרסם אותו הרבה (כמה זמן הוא כיים)
אני מציע לך לעבוד על שגיאות הכתיב שלך!
צריך לקרוא את ההודעה ספר פעמים בשביל להבין אותה(לא שאני 100% מבחינת שגיאות כתיב אבל את רוב ההודעות שלי לפחות אפשר להבין!)
איתמררק ממש חבל שזה לא רציף זה צריך לחתוב הודעה ואחרי יום רק עונים לך לפי דעתי צריך לפרסם יותר את האתר ואז יהיו הרבה מחוברים 😄 :wink:
גם רומא לא נבנתה ביום אחד...
לא יודע על מה אתה מדבר אני כל יום גולש וכל יום עונה אז אין מצב שיש פה הודעות שעונים עליהם אחרי יום

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אני לפחות יש רק כמה הודעות שלא ענו לי איזה חמש ימים בסדר לא נורה בזכות האתר אני מביא שני כרכנים הביתה מחר תודה לכל המנהלים :wink: :D
איזה הודעות? תן לי קישורים......אין מצב שאני מפספס משהו

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

לא משנה תודה רבה לך ולמנהלים באמת יש בו את כל הפרטים שצריך למתחילים וגם אחרי מתחילים ❗ ❗ ❗
משתדלים 😈

תיאור Alt חסר

מתן יא מסטול, אתה טורח לבדוק -ממתי- ההודעות האלה?
זה מ 2006
אז בהזדמנות זאת אני רוצה להראות לכם כמה התפתחנו אם לפי שנה אמרו שאנחנו לא מגיבים מספיק מהר...מישהו יכול להגיד את זה כיום?
היום אי אפשר לעמוד בקצב!!
93%teens listen to rap if you are one of those7% put this in your signature
עכשיו פורום "בעלי כנף" משתקם....חח ועכשיו אני ינסה "להעיר" את פורום דגים ואת שאר הפורומים המתים...
"משתקם"....יש רק 4 אנשים מגיבים...אבל אנחנו עובדים קשה כדי להביא עוד אנשים לאתר...ובקרוב גם יהיו מאמרים....
כה משתדלים לעשות את הכי טוב שמע אם יש מצב לפתח את פורום עקרבים יהיה טוב אלי על איזה עקרבון וחבל לי לתפוס מהטבע אז אולי יגיעו מגדלים שירצו לחלק או למכור לי ילודת שבי ככה שלי מתאים...אגב מי שרואה ויש לו שיכתוב לי בפרטי
יש פורומים שעונים יותר ויש שפחות
זה "ה"פורום
ברוכים הבאים

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.