קרסטדים ולאופרדים- שאלות

עמוד 1 מתוך 2
1. האם ניתן להשיג בארץ מופעים של לאופרדים חוץ מטבעי/ היי ילואו/ לוסיסטיק/ בליזארד/ קארוט טייל ואלבינו?
2. האם מישהו מצפה לרבייה של קרסטדים או לאופרדים העונה? אם כן- אילו מופעים? (עניין המופעים רלוונטי יותר לגבי הלאופרדים, אני מניחה).
3. באיזה גיל וגודל הלטאות שלכם, ובאיזה גודל מיכל אתם מחזיקים אותן?

תודה :wink: !
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
עוד שאלה שאני מוסיף הקרסטד עושים מין ציוץ כזה נכון? זה יהיה נורא אם הם יהיו איתי באותו חדר? (זאת אומרת אם אפשר לישון איתם וזה לא יותר מדי מעצבן)
""
יש טנגרין שאפשר להשיג והנורמל היי ילוא איפה ראית קארוט טייל ? והלאופרדים שלי נימצאים בטרריום 70 אורך ו50 רוחב שהוא בנייה אישית שלי
לגבי לאופרדים לא חסרים כאן מגדלים מנוסים.
הקרסטדים מגיעים כולם מריבוי אישי של דניאל, שמלבד היותו תותח על בכל הקשור לזוחלים הוא גם פשוט בן אדם מקסים וישר.
הוא מוכר גם די בזול אז מן הסתם אני מאוד ממליץ עליו.
הקרסטדים שהוא מוכר הם בגיל מינימאלי של 3 חודשים, לאחר שהוא מוודא שהם בריאים ואוכלים היטב.
הבוגרים המתרבים כרגע אצלו הם ממופעי דלמטי וליצן לכן הצאצאים הם שילוב של שניהם.
בהמשך יהיו לו הפתעות נוספות...
בכל אופן הוא חבר באתר אז אפשר לפנות אליו בהודעה פרטית או דרך יד 2 שלדעתי גם שם יש לו מודעה.
אני קניתי ממנו ארבעה (לצערי אחד הצליח לברוח מהטרריום ומת כתוצאה מהתייבשות :-( ), אך כיום השלושה בני שבעה חודשים ועדיין חיים יחד בטרריום פלסטיק בגודל 30*20*20 , חשוב רק לספק הרבה ענפים לטיפוס, מסתור וכלי מים

דרך אגב, יצא לי רק פעם או פעמיים לשמוע אותם מצייצים ואני יכול לומר בבטחון שאם לא מצמידים את האוזן לטרריום לא שומעים כלום
תגיד וורמאסטר(הייתי שמח לדעת את שמך הפרטי) מה המין של השלישיה שלך?
לווארמסטר קוראים דניאל 😎
לי יש בליזארד נקבה וטנג'רין זכר(שאגב בדיוק מחרתיים אני מזווג אותו :D )
בארץ השנה יהיו גם הייפו טנג'רין.
אני אולי אזווג גם תבליזארד אם אני אמצא מישהו שיש לו זכר :?
שמי דניאל אבל כתבתי על דניאל אחר :wink:
שם המשתמש שלו הוא daniel cahen

החבר'ה עדיין צעירים ולא ניתן לקבוע את המין שלהם
אה ושכחתי,
אחד המומחים בארץ ללאופרדים זה שחר(שכחתי תשם משפחה שלו...)
מוכר נחמד והגון, מוכר במחירים מאוד טובים וגם יש לו הרבה מאוד מופעים.
וטל:
superhypotang.jpg
oferh123אה ושכחתי,
אחד המומחים בארץ ללאופרדים זה שחר(שכחתי תשם משפחה שלו...)
מוכר נחמד והגון, מוכר במחירים מאוד טובים וגם יש לו הרבה מאוד מופעים.
וטל:
וואלה עופר, בנים רוממנו וגידלנו אה? 😈
עכשיו אני מתה לדעת מי זה שחר :wink:.

ההיפו טנג'רין נראה לי כמו קארוט טייל. אני לא מצליחה להבדיל בין כל המופעים האלה, הכל נורא דומה ומעורבב :(. קארוט טייל יניב (BAGIRA פה באתר... לאן הוא נעלם באמת?) מוכר כרגע.

זו לא בעיה עם קרסטדים להחזיק כמה זכרים ביחד? ז"א, שאם הם מגיעים לבגרות ופתאום אתה מגלה שיש יותר מזכר אחד, אתה חייב להעביר אותו לטרריום נפרד?

(עכשיו אחרי שהנחשוש המתוק שלי הלך לעולמו ומרגיש לי ריק, מתחשק לי נורא להביא איזו לטאונת... משהו קצת שונה... גם עוברים עוד כמה חודשים לדירה גדולה בהרבה 😈. היתרון הגדול של קרסטדים על פני לאופרדים מבחינתי הוא שלא חייבים להאכיל אותם בחרקים חיים, מה שדי בעייתי בשבילי. אם היה אפשר כמו עם נחשים להאכיל בזחלים מופשרים לא הייתה בעיה 😄).
אפשר לשים זחלי קמח קטנים וצרצרים במקרר ולהוציא אותם ל10 דקות החוצה שיתחילו להיתחמם ולזוז ואז מכניסים ללאופרד לכלוב
הבעיה היא לא שהחרקים חיים, אלא שאני לא רוצה לגדל חרקים חיים בבית...
בעיקרון לא צריך לגדל זחלי קמח קטנים בבית. קונים כמות ושמים בקופסא קטנה במקרר.
לגבי קרסטדים יש כל מיני שיטות האכלה. אפשר להאכיל בגרבר שמעורבב עם עוף טחון ואפשר לקנות כל מיני אבקות ממגדלים שבמגע עם מים הופכות לג'לי שמכיל את כל הרכיבים להם זקוק הקרסטד.
אני משתדל לשלב בין שתי השיטות. אני משתמש באבקה של RAPASHY למי שמכיר.
אבל לא משנה מה תתנו להם הם תמיד יעדיפו טרף חי וזז 😈
warmstrשמי דניאל אבל כתבתי על דניאל אחר :wink:
שם המשתמש שלו הוא daniel cahen

החבר'ה עדיין צעירים ולא ניתן לקבוע את המין שלהם
מאיזה גיל ניתן לזהות מין?
תודה רבה על המידע! לצערי אני חושבת שחבר שלי יחנוק אותי במו ידיו אם אני אשים לו זחלים *חיים* במקרר 😲. לא שאני ארגיש נורא בנוח עם זחלים לצד האוכל שלי, אבל אני עוד יכולה להשלים עם זה.
Metazoaעכשיו אני מתה לדעת מי זה שחר :wink:.

ההיפו טנג'רין נראה לי כמו קארוט טייל. אני לא מצליחה להבדיל בין כל המופעים האלה, הכל נורא דומה ומעורבב :(. קארוט טייל יניב (BAGIRA פה באתר... לאן הוא נעלם באמת?) מוכר כרגע.

זו לא בעיה עם קרסטדים להחזיק כמה זכרים ביחד? ז"א, שאם הם מגיעים לבגרות ופתאום אתה מגלה שיש יותר מזכר אחד, אתה חייב להעביר אותו לטרריום נפרד?

(עכשיו אחרי שהנחשוש המתוק שלי הלך לעולמו ומרגיש לי ריק, מתחשק לי נורא להביא איזו לטאונת... משהו קצת שונה... גם עוברים עוד כמה חודשים לדירה גדולה בהרבה 😈. היתרון הגדול של קרסטדים על פני לאופרדים מבחינתי הוא שלא חייבים להאכיל אותם בחרקים חיים, מה שדי בעייתי בשבילי. אם היה אפשר כמו עם נחשים להאכיל בזחלים מופשרים לא הייתה בעיה 😄).
אכן לשחר יש אוסף לא קטן של לאופרדים וכן ידע רב, אם אתה רוצה את המספר שלו שלחי לי הודעה פרטית.

קצת סדר בבלאגן:
קארוט טייל- אומר שהזנב כתוב בצורה זאת או אחרת, יש מגדלים שהחל מ25% מהזנב אומרים קארוט טייל וחלק מהמגדלים החל מ50% מחשיבים כקארוט טייל.

היפו טנג'רין- מתייחס לכמות הנקודות על גוף הלאופרד, גם כאן אין חוק מסויים, בדרך כלל מעט נקודות וגוף כתום הופכות את הלאופרד היפו טנג'רין.

סופר היפו טנג'רין- על אותו בסיס כמו היפו טנג'רין רק עם גוף בלי נקודות כלל או נקודה אחת/שתיים.

בלאדי- לפעמים כשהראש של הלאופרד חלק מנקודות מכניסים בתיאור גם בלאדי.

מקווה שעשיתי קצת סדר בבלאגן,
עמית
עמית
תודה רבה :). בלאדי או באלדי? (יענו bloody או baldy). נשמע לי הגיוני יותר שיהיה באלדי מלשון קירח, ולא בלאדי מלשון מדמם :wink:. למרות שבהחלט הייתי שמחה לראות לאופרד במופע "בלאדי"... נשמע יפה 😄.
חח לארגן לאופרד בלאדי זה לא בעיה.....אבל לארגן לאופרד מופע בלאדי אם יש כזה בכלל(ב''ה שיהיה בעתיד חח) זה בעיה