סידן לתוכי

שלום יש לי קוקטייל והוא לא נוגע באבן סידן שלו
באיזה עוד דרכים אני יכול לגרום לו לקבל סידן ?
מה התזונה שהוא מקבל?בן כמה הקוקטיל?צעירים לרוב לא נוגעים באבן בחודשייהם הראשונים...וגם הבוגרים נוגסים ממנה פעם ב...

את שואלת רק כי הוא לא נוגע או שיש תסמינים למחסור בסידן?
זה בסדר...
הוא יאכל בסופו של דבר.
לא צריך לעשות כלום ולא צריך לדאוג.
בכל מקרה, אפשר להכין ביצה קשה ולרסק אותה ביחד עם הקליפה. הם בדרך כלל זוללים את הביצה ביחד עם הקליפה ובא לציון גואל.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
מחזק את שתי התשובות-אם לא ראית תסמינים למחסור בסידן
גם עודף סידן זה בעיה אנשים, רק קחו בחשבון.
לא יודע איך זה עובד עם תוכים, אבל לדעתי בסדיר לתת להם ביצה כדי לפתות אותם לצרוך יותר מדי סידן זה בעיה.

סידן זה רק מרכיב אחד לבניית עצמות, השני הוא זרחן- סידן ללא זרחן או צורך בהתרכבות השניים ליצירת גרם(החומר ממנו עשויה עצם) יכול לגרום להצטברות סידן במפרקים- מה שגורם לכאבי תופת.

לשיקולכם בהתאם לנסיון שלכם וכו' וכו'
שמע אורן הטענה שלך יכולה להיות נכונה במקרה אחר אבל אצל תוכים זה אחרת.הם יודעים כמה הם צריכים והם לא יאכלו מעבר.
taltשמע אורן הטענה שלך יכולה להיות נכונה במקרה אחר אבל אצל תוכים זה אחרת.הם יודעים כמה הם צריכים והם לא יאכלו מעבר.
אני מתנגד לטענות המיסטיות האלה. הם "יודעים כמה הם צריכים".
מעבר לכך שלשים את זה בתוך ביצה שהיא מאכל אולי אהוב תגרום להם לאכול את הקליפות. הם לא יוותרו על הביצה כי הם "יודעים שיש להם מספיק סידן".
אני ממליץ לבדוק את זה, זה הכול
לא דיברתי עם הקטע עם הביצה .דיברתי על האבן סידן.אם מוסיפים להם לאוכל סידן בטוח שזה לא בשליטתם.באבן הם נוגעים כשהם צריכים.
אם אתה בכל זאת מעוניין לתת לתוכי שלך סידן אתה יכול להוסיף לכלי המים שלו סידן אשר ניתן לקנות בכל חנות חיות ולא תהיה שום בעיה
o.r זאת לא הפעם הראשונה.

שים לב פעם הבאה לא להקפיץ הודעות
-DR.PARROT-
dr.parroto.r זאת לא הפעם הראשונה.

שים לב פעם הבאה לא להקפיץ הודעות

אתה צודק אני מתנצל
אני חדש כאן ולא הייתי מודע עוד לחוקים
עמכם הסליחה

o.r