מעוניין לגדל עקרב

עמוד 1 מתוך 2
שלום לכולם.
אני רוצה להתחיל לגדל עקרב.
איזה סוג של עקרב מומלץ בתור עקרב ראשון.
עקרב רגוע שאפשר מידי פעם להחזיק על היד.

חיפשתי בחולות ובשדות ימים שלמים ולא מצאתי כלום.
איפה אני יכול למצוא באזור שלי??!
רעננה-כפר סבא-הרצליה-אזור השרון.
תודה.
האלבום שלי
היי נוי אתה יכול להתחיל עם עב יד כושי מעקרבי ארצינו.קטן יחסית רגוע וקל לטיפול.עקרבים לא מומלץ להחזיק בכלל והוא לא הולך להנות מזה למרות כי ייתכן מצב ותיפול על פרט שישה לך מדי פעם להרים אותו לפרקי זמן קצרים.לא מומלץ בכל אופן להרים .וכדי למצוא עקרבים לדעתי תתרחק קצת מהאזור לאיזור פחות מיושב מהרצליה וכו'..

אך בבקשה הפעם תהיה אחראי קצת יותר מפעמים שעברו...
אתה יכול לעלות קישור או תמונה של העקרב הנ''ל.
באיזה אזורים במרכז אפשר לחפש?
(אל תשלח אותי לאילת חח)
האלבום שלי
ברלד אחי עקרב הוא פרוק רגליים שלא רגיל למגע אדם לכן כל פעם שיבוא במגע עם בני האדם הוא יכנס לסטרס מסוים שיכול להיתגבר ויכול להיחלש מפעם לפעם.לכן לא נראה לי שצריך להגיד סתם"לא יזיק לעקרב שירימו אותו מדי פעם"
מסכים עם טל, תיבדוק עם עם מגדלי עקרבים גדולים ברחבי העולם- הרמת עקרב היא פעולה שיש לינקוט בה רק בשעת הצורך, כלומר- אם אין צורך להעביר את העקרב מכלי לכלי- לא משחקים איתו, הסטרס הוא פחות בעיה מאשר תגובות אלרגיות במיקרה של עקיצה או פגיעה בעקרב במיקרה של נפילה.
לא ילך בכוח.
מוטב לא להרים לא ירים.
אני מזל עקרב ותמיד חשבתי לעצמי איזה מגניב אם אני יגדל עקרב.
עד לפני כמה חודשים לא ידעתי שזה ככ נפוץ לגדל עקרבים.

אם מישהו יוכל בפרטי לגלות לי איכן אני יכול למצוא עקרב עביד כושי אני ישמח מאוד תודה.
האלבום שלי
אני עידן אני מצחיק!!!

חמוד,אין לך משהו טוב להגיד אל תגיד.
האלבום שלי
שיהיה =\

בכל מקרה, בוא נראה שלא תפטר מהעקרב הזה אחרי שבוע כמו שאר החיות שהיו לך....
למה ערכת מחדש את ההודעה הקודמת שלך?!
חבל,אנשים פה לא הספיקו ליראות עד כמה אתה בדרן על חשבון אחרים.

התשובה היא מקווה שלא.
לא יסתדרר,ישחרר אותו באותו מקום שמצאתי.
האלבום שלי
בדיוק באתי לכתוב את הסיבה... אז כתבתי שאני מזל שור, זה הופך אותי לבדרן על חשבון אחרים?...

בשאר ההודעות שלי (שגם אותן ערכתי) אני ניסיתי לקחת חלק בשיחה ולעזור לך בעניין העקרב (דרך אגב אפילו להציע לך עביד אחד) אבל אז היית חייב להעיר את ההערה המיותרת הזאת, משם אני לא רוצה לקחת חלק בשום דבר שקשור אליך ובטח שלא לנסות לעזור לך.

ערב טוב,
עידן.
ברלד הגזמת.........הוא עשה כמה טעויות בקניית החיות שלו.אולי עכשיו הוא רוצה לפתוח דף חדש ולתהחיל את המשך האוסף מדברים קטנים ולא לקפוץ מעל הפופיק...אני מקווה........
אני עניתי לו את התשובה הזאת אחרי מה שהוא כתב לי כשניסיתי להתבדח איתו לשנייה...
Noyraz אני מאוד בעד צ'אנסים נוספים וכו'- אבל בכול פעם מחדש להיות מופתע מתגובות כאלה?

בהחלט יש בסיס לדברים.
תוכיח אחרת, אבל אני חושב שיש כאן הפרזה רצינית שלך באשר לבדיחה מאוד קטנה ולא על חשבון אף אחד מצד משתמש אחר.

בכול מקרה זה לא לפורום פומבי- תשאירו למסנג'רים והודעות פרטיות
ברלד חמדמודון הרשה לי להסביר לך דבר אחד או שניים.

הקניות והמכירות של החיות שלי זה עניין פרטי שלי והסיבות שלי.
זכותך המלאה להביעה את דעתך בנושא בהודעה אחת או שתיים.
לא יתכן שכל שירשור שאני יפתח יהיה לך מה להגיד וללעוג בנושא.
אני גמרתי פה את הוויכוח כי ראבק בני כמה אנחנו שאנחנו בכלל מקדישים לריבים האלה זמן.!

תודה על המחשבה של לתת לי עקרב אבל לא תודה.
לא שאלתי איפה אני יכול לקנות או לרכוש או להשיג, שאלתי במפורש:איפה אני יכול למצוא!

הכיף החוויה וההרפתקה היא לחפש ולמצוא בעצמך את העקרב שאתה רוצה לגדל.
וכמו שכבר אמרתי מספיק פעמים.
אם אין משהו חכם או יותר נכון מועיל להגיד אז אל תגידו.תחסכו את כל הריבים והעצבים הללו בפורום.
אני עדיין ישמח אם מישהו יועיל בטובו לגלות לי (בפרטי) היכן אני יוכל להתחיל לחפש לי עביד,

תודה ולילה טוב.
מנהלים נא לינעול.
האלבום שלי
berlad217אני עניתי לו את התשובה הזאת אחרי מה שהוא כתב לי כשניסיתי להתבדח איתו לשנייה...
איפה ניסית להיתבדח?בלהפוך פורום רציני למקום של הומור שלא מתאים לילד בגן?

כל הודעה שניה מקף כמו אובססיה.........אתה יודע בד''כ אני בסדר איתך והכל אבל אחי בחייאת קח קצת אחריות על מה שאתה כותב בפורום ותנסה פחות לפגוע באנשים.אני אומנם לא מכיר את נוירז ביום יום אבל אם הוא מנסה כל הזמן וכל פעם מביא בע''ח חדשים כנראה שהוא אוהב בע''ח ולא כאן סתם כי בא לו לקנות ולמכור...תן לו ת'צ'אנס לנסות להוכיח שהוא רציני שוב אני בטוח שהוא יכול להיות כזה אם הוא קצת ישתדל ...אז היו לו כמה החלטות לא נבונות-קורה...
תאמין לי שאם היו מוציאים לך כזה שם של מישהו לא רציני שמעביר חיות כל מני מצבי סטרס וזה כמו שאתה מנסה לגרום שיחשבו עליו -אתה מזמן נראה לי כבר היית עוזב את הפורום....והוא עוד כאן למרות כל זה שיורדים עליו לדעתי מגיע לו על זה ח''ח וזה כבר מראה שיש לו אהבה לתחום והוא רק צריך לפתח קצת רציניות בעניין הטיפול......

אני לא רוצה להרחיב יותר מזה כדי לא ליצור מצבים יותר לא נעימים מזה ...אבל בחייאת אחי קצת לחשוב לפני שכותבים...
את המכפים שמתי אחר כךך!!! ערכתי את ההודעות אחרי זה, הרי בהתחלה שמתי שם תמונה וכתבתי בעניין ההחזקה אתה לא זוכר? אחרי זה ניסיתי להתבדח בקשר למזל שור ואחרי התגובה שלו שמתי את המכפים.
noyrazלא יתכן שכל שירשור שאני יפתח יהיה לך מה להגיד וללעוג בנושא.
"כל שרשור שתפתח" XD זה נראה לי הפעם הראשונה מקסימום השנייה אי פעם שאני מגיב בכלל להודעות שלך..

טוב יאללה באמת מגזימים כאן,
לילה טוב.