שאלה על עכבישים

אני אתחיל מזה שאני ארכנופוב. זה פשוט יסביר את ההתנהגות הקצת היסטרית שלי ועכשיו אני אספר לכם את מה שקרה לי.

לפני כמה שבועות היה לי עכביש דיי גדול על התיקרה, הרגליים שלו היו צהובות שחורות ארוכות, אלו שמקדימה ומאחורה ארוכות יותר מהאמצעיות אני חושב...לא בטוח...הוא עצמו היה חום צהוב שחור אם אני זוכר נכון, אולי היה בו גם קצת אדום או כתום...הייתי לחוץ, לא הכי שמתי לב למה שהוא היה..ביום שלישי האחרון חזרתי הביתה והתקרה שלי היתה מכוסה עכבישים קטנים. כנראה היתה לי השרצה של איזה שהוא מין של עכביש בתוך המזגן בחדר שינה, אחרי יום גיליתי שהם מגיעים מבתוך המזגן. כבר 5 ימים שפשוט יש עוד ועוד ועוד, כל פעם שאני תופס חלק יש עוד כמה, בעיקר הם הולכים לחלון..לפני שבועיים וחצי זה גם קרה לי ולא ידעתי מאיפה הם מגיעים, חשבתי שאולי מבחוץ וריססתי את החלון בקיי 1100 נטול ריח וזה לא הזיז להם. השאלה שלי היא קודם כל מה היה העכביש הגדול שהיה לי בחדר ומה הסיכוי שזאת ההשרצה של עוד כמוהו? היא היה לדעתי בהערכה גסה 4 סנטימטר, גוף לא שמן מאוד אבל לא קטן ורגליים ארוכות וצבעים שתיארתי קודם. דבר שני מה הסיכוי שזהו, לא יהיו יותר השרצות? אחרי פעמיים שהחדר שלי היה מלא בעכבישים שירדו על קורים מהתקרה והקירות לבנאדם ארכנופוב זה לא בדיוק בריא... ודבר אחרון אני יודע שהפורום הזה הוא בעיקרון של אנשים שאוהבים עכבישים וחרקים וכאלו. אני מאוד אוהב חיות, אני מת על לטאות ונחשים אבל עכבישים מפחידים לי את הצורה, האם יש ריסוס שעובד נגד עכבישים ומונע את זה שהם יבואו שוב?

תודה למי שעוזר בכל אחת מהשאלות