טיול שנתי..

עמוד 1 מתוך 2
יש לי ביום ראשון טיול שנתי ...למדבר יהודה וגם לעין גדי ....אני יודע שבאזורים האלה יש המון זוחלים אבל איפה אפשר לחפש??? ...אני לא מיתכוון לככת רק לצלם.....
אני חזרתי מטיול שנתי בעין גדי והנגב בדיוק אתמול-מצאתי ליד כפר הנוקדים עקצן צהוב מצוי ועקרבון מדברי ואיזה עכשוב אחד ועוד כמה דברים...האזור הומה חיות בכל מקום שאין בו יותר מדי בני אדם
הא יפה...חבל שלא צילמתה.....
אני מת לפגוש שם איזה זוחל מעניין
אני גם אמור לצאת ביום ראשון לטיול שנתי בנגב :?
בגלל שאני צעקתי על אחת המורות שלי ואמרתי לה שהיא יכולה ללכת ל....
אז אני כניראה לא יוצא 😛
אוו-הוווו............מישהו פה למד לדברר!כפייםאתה עושה מה שאני כבר שכחתי בכיתה ח ......חחח
אתם לא יודעים מה זה להיות מרדנים אמיתיים :wink: . להיות שקט ובלתי נראה 6 שנים ואז להגיע לנשף הסיום ולתת הופעה בלתי נשכחת בעליל... עדיף לתקוף אותם כשהם לא מוכנים לזה :o .
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
גם אני היתי מהבלתי נראים..בספר מחזור של סוף י"ב רשום וזה ציטוט:
"איתי מאירס-הממ.לא היה" ותמונה שלי עם בורמזי לבקן..
העדפתי לבלות את הימים בכנרת ובטיולי טרקטורונים,אפנועים וטרקטורים 😎
לשם הפרוטוקול-תישארו בביה"ס,לימודים חשובים לעתיד..
ראסמי השקטים הכי חזקים חחח.........אבל תלוי מה הפצצה שהם מפילים כשהם לא שקטים.ואם הולך להם.
תאמין לי שהלך חחח. אני לא יכולה להגיד מהי ה"פצצה", גם כדי שלא לתת רעיונות לאחרים וגם כי זה לא ממש חוקי.
כן הוא קטן אבל חזקקק רצחחח....חחחח....אני לא יתקרב לנחשים שחורים שם חחחחח.....
taltכן אני יודע את זה אבל מה הקשר?חחח

הוא אמר שהוא יהיה גם בעין גדי
ראיתי היום בצהריים זיקית צמוד לבית שלי :D . כולי התלהבתי- לא ראיתי זיקית כבר הרבה שנים.

ובלי קשר- נראה לי שהנחשה שלי בקריז. האכלתי אותה היום, והפדלאה הזאת שכבר מעל לשבועיים שבועיים לא ממש יצאה מהמסתור שלה יצאה משם ישר אחרי האוכל והיא כבר כמה שעות מסתובבת ברחבי הטרריום בטירוף חושים, נכנסה בפעם הראשונה בחייה לסיבוב בתוך קערת המים, נכנסת, יוצאת, מזדקפת, מתפתלת... אולי יש לה גזים? :(
יכול להיות שהיא עדיין רעבה..אם אני לא טועה נחשים ממשיכים לחפש טרף בטרריום אחרי שמאכילים אותם אם הם עדיין רעבים..
אני חושבת שנפתרה התעלומה 😄 - מסתבר שעם בדיחת הגאזים שלי דווקא לא הייתי כל כך רחוקה מהאמת... למרות שהייתי בטוחה שהגברת כבר סיימה לחרבן את הארוחה הקודמת שלה, כנראה הארוחה הנוכחית "גירתה" אותה לעוד... אחרי סשן חוסר הנוחות בטרריום היא השאירה לי חבילה בגודל כזה שלרגע הייתי צריכה לוודא שהחתול לא נכנס איכשהו לטרריום וחירבן שם. עכשיו היא שוב רגועה, חזרה להתנחל במחבואה שלה 😈 .