יש לי עקרב!!! סוף סוף מצאתי עקרב!!!

עמוד 1 מתוך 2
בימים האחרונים בזמן שמשעם לי אני יוצא החוצה ומחפש פה ושם חיות מעניינות, אבל כבר כמה חודשים אני מפנתז שבאביב, ב23.4 (יום הולדת שלי) אני אלך עם חברים (כבר קבענו הכל) לאנשהו לחפש עקרבים, רציתי במיוחד עביד כושי.

עכשיו אני הולך לי כזה בחורשה קטנטונת, מצאתי עכביש מעניין ואני בא, הופך סלע גדול ורואה איזה שלשול, השלשול פלט עלי כזה בוץ חום, התעניינתי בזה, פתאום אני קולט מחילה בקוטר 2 ס"מ בערך, נוגע שם בסביבה עם מקל טיפה ופממשיך להתעניין בצואת השלשול ופתאום אני קולט עקרב!!! מהר חסמתי לו את המחילה והכנסתי אותו לקופסא ועפתי הביתה. נראה לי לפי זיהוי שלי שזה באמת עביד! איזה אושר!!!!!!!!

עכשיו אני עובד לו על פלסטיקה שתשמש אותו בחודשים הקרובים (ולפני שאומרים לי לא לגעת בעקרבים בלי שאני יודע את סוגם - אני חרשתי על כל סוגי העקרבים שאני עלול למצוא בסביבה שלי ורק כשזיהיתי שהוא לא מסוכן לקחתי אותו).

איזה כייייייף! {סליחה על ההתלהבות}

ערב טוב + תמונות,
עידן!
dfgdg.jpgfh.jpg
אכן עב יד כושי אך נראה קצת מוזר...אולי זה בגלל ליכלוך
ואללה אחי תתחדש :D
אגב לפי התמונה זה ניראה גם נקבה :o
הכי כיף ההתרגשות של עקרב ראשון 😎
הכל עניין של איפה אתה מחפש ומזל :D
ותאמת יש לך מזל ענק שמצאת בתקופה הזאת משהו זה יחסית נדיר עכשיו.
מזל"ט!! אני שמח על ההתלהבות שלך..אבל אני מקווה שהיא לא תדעך במהירות שהיא באה..
יותר מידי אנשים מאמצים לעצמם חיות ואחרי התלהבות של שבוע מחליטים שנמאס להם ומרעיבים את העקרב למוות. אם אתה מרגיש שקצת עייפת מלטפל בא פשוט שחרר אותו בחצר הקרובה...
רק אני מוצא נדלים ולא עקרבים :( כמה שאני מחפש בכל חור יש נדל ארסי או 2 גדולים
maik098מזל"ט!! אני שמח על ההתלהבות שלך..אבל אני מקווה שהיא לא תדעך במהירות שהיא באה..
יותר מידי אנשים מאמצים לעצמם חיות ואחרי התלהבות של שבוע מחליטים שנמאס להם ומרעיבים את העקרב למוות. אם אתה מרגיש שקצת עייפת מלטפל בא פשוט שחרר אותו בחצר הקרובה...
מקווה שהיא נפלה לבית טוב... בכל מקרה האכלתי אותה והיא ט רפה את זה בלילה, כנראה הייתה מורעבת.
אני גם מגדל גם טרנטולות אז כמו שאני לא יכול להפסיק לטפל בהן ככה אני גם לא יכול להפסיק לטפל בה, אפילו שאותן קניתי ואותה מצאתי היא בעל חיים.
ניראה סבבה אבל אם זו אדמת עציצים כדי שתחליף את זה או לכבול או לאדמה שמצאת בה את העביד
מצע קוקוס לא שומר כמו שצריך על לחות ומעלה מהר עובש.....עדיף כאבול אורגני
זה קוקוס של אקזוטרה... זה מיועד לגידול של חיות כאלה. ובקשר ללחות, זה מעורבב עם כבול וחוץ מזה יש לה כלי שתייה.
גם פורסט בארק שלהם מיועד לכך והוא לאיותר טוב מכאבול.זה שזה מעורבב עם כאבול זה אחלה...לדעתי כדאי לך להפוך את הכל לכאבול נטו וזהו...