זחלי משי

הי,
מצאתי בחורשה ליד הבית מן רשת ועליה מלא ביצים קטנטנות ושחורות וגם מלא זחלים ממש קטים ושחורים עליה... שמעתי שכך נראים זחלי משי צעירים, אך הרשת על עשבים ולא על עץ תות,
יתכן שאלה זחלי משי?
תודה

ארי
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

אין מצב שאלו זחלי משי מ2 סיבות.
רק לעיתים ממש רחוקות יכולים זחלי משי לאכול עלים שהם לא עלי משי.
דבר שני, עקב תעשיית המשי והריבוי המאסיבי, העשים איבדו את יכולת התעופה שלהם ולכ הם לא יכולים לשרוד בטבע והם תלויים לגמרי בבני האדם.
אולי זה ביצים של זחל של פרפר או משהו כזה.
עמית
הם אכן לא עפים. מלבד זאת, אם אני זוכרת נכון אז ביצי טוואי המשי הינן בצבע קרם/ חום, ולא שחור.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
יכול להיות שאלו טוואי התהלוכה. אני לא ממש מבין בזחלים אבל כדאי לך להזהר מהם ולא לגעת בהם עד שיתן לך תשובה מישהו שיודע כי טוואי התהלוכה זה לא הזחל שהיית רוצה לגעת בו.
ORיכול להיות שאלו טוואי התהלוכה. אני לא ממש מבין בזחלים אבל כדאי לך להזהר מהם ולא לגעת בהם עד שיתן לך תשובה מישהו שיודע כי טוואי התהלוכה זה לא הזחל שהיית רוצה לגעת בו.
רק תיקון קטן,התוואי חי על עצים ואכן ממש אבל ממש לא מומלץ לגעת בהם.
ב. ארי מה שראית היה לא אחר מהסמל של האביב:דובני אביב,אלה זחלים שלא הופכים לפרפרים אלה מבלים את זמנם באכילה....על רשתות קורים.

האם אלו זחלים שניתן להאכיל לטאות הכוונה עם הן עצמן בסדר אני יודע שלא מומלץ כי אי לא יודע מה הם אכלו ועים הדשא עצמו יש בו רעלים שהאדם פיזר השאלה עם זה שחל שניתן להאכלה ועים כן העים הם מתרבים מהר?
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
אם זה הזחלים שאני חושב שיותם מדבר עליהם ממש לא!
יש להם מין שיערות שמגרדות מאוד למי שנוגע בהם