האם אפשר להסיג כאלה בארץ?
לא ראיתי מעולם שמוכרים נדלים כחיית מחמד בארץ. שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.
לגבי השני- יש נדלים ענקיים דומים בארץ (לא יודעת את אותו הדבר כי התמונה לא אומרת לי הרבה, אבל יש בארץ נדלים גדולים בגוני אדום-צהוב). הם ארסיים :? .
לגבי השני- יש נדלים ענקיים דומים בארץ (לא יודעת את אותו הדבר כי התמונה לא אומרת לי הרבה, אבל יש בארץ נדלים גדולים בגוני אדום-צהוב). הם ארסיים :? .
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
רוצה נדל תבוא אלי תקבל מצידי זוג בחינם (מגדלים בנפרד)
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

"The one eyed man is king in the world of the blind"

אני לא מחפס סתם נדל אני רוצה את הסוגים שבתמונה אין לי מוסג איך קורים להם אני לא מבין בנדלים פשות מעוד אהבתי איך שהם נירים
נחמד שראית,קודם כל אני מניח שאין כאלו בארץ אבל אם היו-
אולי הם מספיק ארסיים כדי להרוג בנשיכה,בירור כזה חשבת לעשות קודם?
תעשה לפחות בירור כללי לפני שאתה מנסה להכניס חיה הביתה.
אולי הם מספיק ארסיים כדי להרוג בנשיכה,בירור כזה חשבת לעשות קודם?
תעשה לפחות בירור כללי לפני שאתה מנסה להכניס חיה הביתה.
עזוב בירור.
בן כמה אתה Orhan? אל תיפגע אבל אתה נישמע כמו ילד קטן יחסית, ולא הייתי ממליצ או נותן לילד לגדל חיה שלא מוגדר רמת הארסיות שלה.
מה שכן- משובר בתמונה הראשונה כמו שצויין מיתחתיה על טקסס רדהאד, אם תחפש מידע אני בטוח שתימצא.
בן כמה אתה Orhan? אל תיפגע אבל אתה נישמע כמו ילד קטן יחסית, ולא הייתי ממליצ או נותן לילד לגדל חיה שלא מוגדר רמת הארסיות שלה.
מה שכן- משובר בתמונה הראשונה כמו שצויין מיתחתיה על טקסס רדהאד, אם תחפש מידע אני בטוח שתימצא.
אני בן 19 ואנימודה לכך שהם יוכולים להיות מספיק ארסיים כדיי להרוג בן אדם זה לא שאני הולך לשחק איתם בידיים.. זה שאין לי ניסיון עם זוחלים אני מגדל 11 סוגים של טרנטולות עקרב וגם נחשים אז אני חושב שנדל לא בעיה בשבלי
טוב, בקיצור אני לא יודעת עד כמה זה רלוונטי כי לא נראה לי שמישהו מייבא נדלים לארץ... כאלה לא חיים פרא בארץ.
"I want to live like animals, careless and free...
orhanאני בן 19 ואנימודה לכך שהם יוכולים להיות מספיק ארסיים כדיי להרוג בן אדם זה לא שאני הולך לשחק איתם בידיים.. זה שאין לי ניסיון עם זוחלים אני מגדל 11 סוגים של טרנטולות עקרב וגם נחשים אז אני חושב שנדל לא בעיה בשבליטוב לישמוע שיש לך ניסיון, ושאתה רציני בתחום, אבל ישנו יבוא מאוד קטן של פרוקי רגליים מחו"ל, ונדלים למיניהם אינם בראש הרשימה..
הנדל הראשון נקרא נדל ענק את השני אני לא מזהה כרגע..כשיהיה לי זמן אני יברר..
אם אני לא טועה יש מדי פעם כמה כאלה למכירה בארץ..
על כל פנים כמו שכבר אמרו פה יש נדלים לא פחות מרשימים פה בארץ,רק צריך להיזהר כדאי למרוח וזלין על הדפנות (מנסיון רע..).
אם אני לא טועה יש מדי פעם כמה כאלה למכירה בארץ..
על כל פנים כמו שכבר אמרו פה יש נדלים לא פחות מרשימים פה בארץ,רק צריך להיזהר כדאי למרוח וזלין על הדפנות (מנסיון רע..).
אגב השני נראה לי Giant Peruvian centipede לא יודע מה השם בעברית..
אם אתה מתעניין אני אביא לך גם קצת נתונים על החזקה וגידול..
לפי מה שאני יודע ממש לא נפוץ למצוא כאלה אבל כשיש הם לא יקרים..תחפש במקומות כמו יד2...
בכל מקרה אם אני יתקל באחד אני אמסור לך.
אם אתה מתעניין אני אביא לך גם קצת נתונים על החזקה וגידול..
לפי מה שאני יודע ממש לא נפוץ למצוא כאלה אבל כשיש הם לא יקרים..תחפש במקומות כמו יד2...
בכל מקרה אם אני יתקל באחד אני אמסור לך.