העכברים שלי

קניתי לפניי שבועיים 3 עכברים - זכר ו2 נקבות.

אחת מהנקבות הייתה כבר בהריון, אני לא יודע אם מתקדם או לא, אבל השיער סביב הפטמות נשר והיא הייתה שמנמנה.עברו שבועיים והיא עדיין לא המליטה וגם לא נראה לי שהנקבה השנייה בכלל נכנסה להריון.

מה עושים? יש סיבה שבגללה שזה קורה?
אמא אומרת שהילדים האחרים לא מבינים, ושאני מיוחד והם מקנאים בי :)
החלטתם לא לענות 😲
היא עדיין שמנה ?ויכול להיות שהנקבה השניה עדיין קטנה מידי להריון וגם עים הראשונה עדיין שמנה אז זה אומר שהיא בהריון תישתדל כמה שפחות להיתעסק איתה תן לה מים ואוכל והרבה שקט תיסתכל פעם ביום ותיראה עם חסר אוכל או מים וזהו
אם שבועיים העכברה נשארה ממש באותו המצב ולא המשיכה לגדול, כנראה שלא מדובר בגורים אלא שהיא סתם שמנה. אם היא נהייתה קצת יותר רזה אז תבדוק אם היא לא המליטה את הגורים במקום שלא ראית, או שאולי היא אכלה אותם. קשה להגיד בלי תמונה.
אבל חשבתי כשהעכברה בהריון השיער סביב הפטמות נושר..ככה שכאילו זה מוכן להנקה.

שבוע הבא ביום שלישי הם אצלי 3 שבועות שבזמן הזה כבר הייתה אמורה להיות לי המלטה אחת גם אם הם לא היו בהריון.

סה"כ נחליף, כמשהו מקולקל - מחליפים. עכבר מקולקל 😄
tomkaraאבל חשבתי כשהעכברה בהריון השיער סביב הפטמות נושר..ככה שכאילו זה מוכן להנקה.

שבוע הבא ביום שלישי הם אצלי 3 שבועות שבזמן הזה כבר הייתה אמורה להיות לי המלטה אחת גם אם הם לא היו בהריון.

סה"כ נחליף, כמשהו מקולקל - מחליפים. עכבר מקולקל 😄
ככה זה אצלם שהעכברה בהריון השיער סביב הפתמות נושר היא עדיין שמנה?? כי עם כן אז כנראה יש גורים כי הריון זה 21 יום ויכול להיות יום יותר ויום פחות אני היייתי משאיר אותה ומבודד אותה
אבל זה מוזר כי הוא אומר שבמשך שבועיים לא היה אצלה שום שינוי ושבועיים זה הרבה זמן בהיריון של עכברים.
תמונה שלה שהוא תופס אותה בזנב ומראה תבטן שלה ואז ניראה מה קורה איתה
אני לא יודע איך מעלים תמונה בלי לפתוח נושא חדש...התלמדוני?
בימקום לשלח תגובה מהירה, תילחץ על הכפתור "שלח תגובה" שהוא ליד "נושא חדש".
אהה אוקיי אז הנה תמונות

הפנדה היא לא בהריון, לפחות ממה שנראה לי. הלבנה היא זאתי שלא ממליטה (אם היא בהריון)
Picture 064.jpgPicture 065.jpgPicture 066.jpg
אגב הלבנה הבטן שלה לא ממש נראית ככה זה בגלל שהיא השתגעה שהרמתי אותה ככה.
אז יש לי חדשות בשבילך יש לך שתי עכברות בהריון פנדה בהריון התחלתי אגב פנדה ממש יפה ולבנה בהריון מיתקדם גם עים הזמן היא תמשיך להשמין ותצפה לגורים ברגע שהפנדה תשמין יותר אני מציע להפריד אותה לכלוב משלה אגב מה צבע הזכר?
הוא לבן אבל קניתי אותם כשהיו בכלוב עם מלא מלא עכברים בשלל צבעים, אין לדעת מה ייצא.XD
עדכון

כנראה טעיתם, עוד לא הייתה המלטה.

הנקבה הלבנה עכשיו ענקית (היא תמליט תוך פחות משבוע)והפנדה לא הייתה בהיריון, רק אתמול ראיתי את הזכר מתחיל לנסות לזווג אותה.

ככה שהפנדה לא הייתה עדיין בהיריון, וכנראה שלא קיבלתי את הלבנה בהיריון גם.

עדכון בעוד כשבוע עם הגורים החמודים D:
שהייה במזל טוב אגב אולי באמת תבוןדד את הפנדה שהיא תהייה בהריון מיתקדם בטח יצאו לך גורים ממש יפים
הגורים ייראו יפה בבטן של צ'נדלר XD

אין לי למה, הגורים לא ממש חשובים לי.
tomkaraהגורים ייראו יפה בבטן של צ'נדלר XD

זאת לא אמירה שהייתי מפציר בה.....בכל אופן זה בעל חיים אם אתה לוקח אותו לאחריותך תדאג לו....ככה סתם לידע כללי-לא זה לא יפה
talt

זאת לא אמירה שהייתי מפציר בה.....בכל אופן זה בעל חיים אם אתה לוקח אותו לאחריותך תדאג לו....ככה סתם לידע כללי-לא זה לא יפה

סליחה על ההקפצה, אם זאת הקפצה בכלל פשוט לא ראיתי את ההודעה הזאת ^

הגורים נועדו להיות בשביל האכלה, בשביל זה הם חיים (בכללי), אז לא ממש אכפת לי מהם, בשבילי הם נראים כמו אוכל, למרות שהם חמודים וכל זה.

אהה אגב גם הייתה המלטה מהפנדה D:

תמונות בקרוב
tomkara
talt

סליחה על ההקפצה, אם זאת הקפצה בכלל פשוט לא ראיתי את ההודעה הזאת ^

הגורים נועדו להיות בשביל האכלה, בשביל זה הם חיים (בכללי), אז לא ממש אכפת לי מהם, בשבילי הם נראים כמו אוכל, למרות שהם חמודים וכל זה.

אהה אגב גם הייתה המלטה מהפנדה D:

תמונות בקרוב

שמע אחי גם לי יש עכברים ואני גם מסכים איתך שזה בעיקר לאוכל של בעלי חיים אבל טל צודק במאה אחוז זה עדיין חיה ואתה צריך לדאוג לה עד יומה האחרון כי עדיין זה בעל חיים עם גוף ונשמה