והנה ההוכחה 😄
זה אני לפני 19 שנה 😛
זה אני לפני 19 שנה 😛
tomkaraאני התחלתי בגיל 5 כבר לגדל נחשים ❗אני מבין מזה שאתה בן 7-8?...
היה לי מילק בוגר וכרכן תירס נורמאל בוגר D:
ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין בזוחלים לשנה-שנתיים ועכשיו בערך חזרתי 😎
Metazoa^ "ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין..."...זה נהדר שיש לך תמונות אבל למה אנחנו לא רואים אותן? 😄
לי יש תמונות מגיל 10 בערך שאני מחזיקה תנינים צעירים ותיקנים לוחשים וגורים של צבי יבשה בגודל של מחזיק מפתחות שנולדו אצלנו בגינה. היום לא הייתי מעזה להחזיק תיקן לוחש- זה דבר אחד שחלף עם השנים...
Metazoa^ "ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין..."...
לי יש תמונות מגיל 10 בערך שאני מחזיקה תנינים צעירים ותיקנים לוחשים וגורים של צבי יבשה בגודל של מחזיק מפתחות שנולדו אצלנו בגינה. היום לא הייתי מעזה להחזיק תיקן לוחש- זה דבר אחד שחלף עם השנים...
L&Sלא יודעת, אני לא זוכרת איך קוראים לצאצאים של צב 😲 . ניסיתי לעבור על כל השמות הנפוצים לצאצאים ושום דבר לא נשמע נכון... צב בייבי? גוזל צבים? אפרוח צבים? שריץ צבים? תינוק צבים? אנא אערף.Metazoa^ "ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין..."...
גורים!?............. שו עדה גורי צבים?...
Metazoaחחח באמת?!?! תמונות רגילות????L&Sלא יודעת, אני לא זוכרת איך קוראים לצאצאים של צב 😲 . ניסיתי לעבור על כל השמות הנפוצים לצאצאים ושום דבר לא נשמע נכון... צב בייבי? גוזל צבים? אפרוח צבים? שריץ צבים? תינוק צבים? אנא אערף.Metazoa^ "ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין..."...
ולגבי התמונות- אלה תמונות רגילות, ואין לי איך לסרוק אותן למחשב כרגע. מה גם שעם איך שנראיתי בתור ילדה, אני לא בטוחה בכלל שאני רוצה לפרסם את התמונות האלה...
Snake iMetazoaחחח באמת?!?! תמונות רגילות????L&Sלא יודעת, אני לא זוכרת איך קוראים לצאצאים של צב 😲 . ניסיתי לעבור על כל השמות הנפוצים לצאצאים ושום דבר לא נשמע נכון... צב בייבי? גוזל צבים? אפרוח צבים? שריץ צבים? תינוק צבים? אנא אערף.Metazoa^ "ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין..."...
ולגבי התמונות- אלה תמונות רגילות, ואין לי איך לסרוק אותן למחשב כרגע. מה גם שעם איך שנראיתי בתור ילדה, אני לא בטוחה בכלל שאני רוצה לפרסם את התמונות האלה...
ומה את חושב שהיה לאבא שצילם אותי ב 1989? 😄
taltזה לא גוזל צבים....זה צב בייבי........זה אותו צואה כמו לטאותצב "בייב"
L&Sאתה טועה בקטע הזה-גוזל הוא בע''ח שכאשר הוא נולד הוא גוזל אוכל מהוריו (שלא תמיד הורים ביולוגים) לפי מה שאני יודע גוזלים יש רק בבעלי כנף...אם כבר מושג מתאים הוא אפרוח אך זה לא מושג מדוייק......הוא מתאים רק בהתאמה בחלק ניכר בתכונותtaltזה לא גוזל צבים....זה צב בייבי........זה אותו צואה כמו לטאותצב "בייב"
צב תינוק נשמע לך הגיוני ?...
מדובר בגוזלים...כך אפשר לכנות אותם ושאר בוקעי הביצים...