אהבת נחשים זה פגם מולד

עמוד 1 מתוך 2
חחח יפה מאוד,

אני עכשיו מפצה על כול השנים בהם ל אנתנו לי לגדל נחשים. כול פעם שאני מביא עוד אני אומר להורים שלי שזה אשמתם ושזו הדרך שלי שלי לפצות את עצמי על כול השנים שמנעו את זה ממני 😈
חחח חבל שאין לי כוח לחפש את התמונה שלי ...
בדיוק אותו מקרה מתכדר ...גן ילדים הומה... קבוצה של 30 ילדים ....29 בוהים ומתרחקים כאחוזי פחד ורק אחד...בוהה בנחש כאילו ראה יצור פלאי "אני רוצה להחזיק אותו" ...

איי איי איי עברו כבר קצת יותר מ12 שנה
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
אני התחלתי בגיל 5 כבר לגדל נחשים ❗

היה לי מילק בוגר וכרכן תירס נורמאל בוגר D:

ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין בזוחלים לשנה-שנתיים ועכשיו בערך חזרתי 😎
אמא אומרת שהילדים האחרים לא מבינים, ושאני מיוחד והם מקנאים בי :)
tomkaraאני התחלתי בגיל 5 כבר לגדל נחשים ❗

היה לי מילק בוגר וכרכן תירס נורמאל בוגר D:

ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין בזוחלים לשנה-שנתיים ועכשיו בערך חזרתי 😎
אני מבין מזה שאתה בן 7-8?...

בכל אופן אני התחלתי בגיל 5 גם כן ...
^ "ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין..."...

לי יש תמונות מגיל 10 בערך שאני מחזיקה תנינים צעירים ותיקנים לוחשים וגורים של צבי יבשה בגודל של מחזיק מפתחות שנולדו אצלנו בגינה. היום לא הייתי מעזה להחזיק תיקן לוחש- זה דבר אחד שחלף עם השנים...
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
כמו שאמרתי וציינו אחרי כמה שנים...אני בן 14 ...
והיו לי את הנחשים עד גיל 8 ככה, והמשכתי לגדל דברים אחרים..
אמא אומרת שהילדים האחרים לא מבינים, ושאני מיוחד והם מקנאים בי :)
Metazoa^ "ואז אחרי כמה שנים הפסקתי עם העניין..."...

לי יש תמונות מגיל 10 בערך שאני מחזיקה תנינים צעירים ותיקנים לוחשים וגורים של צבי יבשה בגודל של מחזיק מפתחות שנולדו אצלנו בגינה. היום לא הייתי מעזה להחזיק תיקן לוחש- זה דבר אחד שחלף עם השנים...
זה נהדר שיש לך תמונות אבל למה אנחנו לא רואים אותן? 😄

http://www.kef-hayot.co.il
החיות שלנו, הכיף שלכם!

גורים!?............. שו עדה גורי צבים?...
ניסיון הכי מוקדם: בגיל 4 עם פיתון בורמזי אלבינו נקבה בוגרת....אחד המפחידים... 😲
פעם שהייתי ביסודי היה לחבר (יותר נכון לאבא שלו) בורמזי בוגר, איזה 3 מטר ממש מאסיבי.
היה כיף להחזיק אותו (כמובן בהשגחה ולא לבד)
עמית
L&S

לא יודעת, אני לא זוכרת איך קוראים לצאצאים של צב 😲 . ניסיתי לעבור על כל השמות הנפוצים לצאצאים ושום דבר לא נשמע נכון... צב בייבי? גוזל צבים? אפרוח צבים? שריץ צבים? תינוק צבים? אנא אערף.

ולגבי התמונות- אלה תמונות רגילות, ואין לי איך לסרוק אותן למחשב כרגע. מה גם שעם איך שנראיתי בתור ילדה, אני לא בטוחה בכלל שאני רוצה לפרסם את התמונות האלה...
Metazoa
L&S

לא יודעת, אני לא זוכרת איך קוראים לצאצאים של צב 😲 . ניסיתי לעבור על כל השמות הנפוצים לצאצאים ושום דבר לא נשמע נכון... צב בייבי? גוזל צבים? אפרוח צבים? שריץ צבים? תינוק צבים? אנא אערף.

ולגבי התמונות- אלה תמונות רגילות, ואין לי איך לסרוק אותן למחשב כרגע. מה גם שעם איך שנראיתי בתור ילדה, אני לא בטוחה בכלל שאני רוצה לפרסם את התמונות האלה...
חחח באמת?!?! תמונות רגילות????
ומה את חושב שהיה לאבא שצילם אותי ב 1989? 😄

http://www.kef-hayot.co.il
החיות שלנו, הכיף שלכם!
Snake i
Metazoa
L&S

חחח באמת?!?! תמונות רגילות????
ומה את חושב שהיה לאבא שצילם אותי ב 1989? 😄

😄

סתם לידע כללי או שרץ או גוזל...
שרץ זה לא רק אם הוא נולד בהשרצה? צבים בוקעים מביצים :? ... מהיום אני אומר גוזל צבים חחח, למרות שאני חייבת להודות שזה לא מסתדר לי באוזן.

והיי- כשאני הייתי בת 12 בערך לאבא שלי כבר היה איזשהו סוג של מצלמה דיגיטאלית מיושנת מאוד (ככה זה כשיש אבא חולה גאדג'טים שחייב לקנות כל דבר בשנייה שהוא יוצא לשוק במחירים שערוריתיים...). כך שבשבילי לפחות זה שהתמונות הן משנות ילדותי (נערותי המוקדמת?) לא אומר בהכרח שהן תמונות ממצלמה רגילה.
זה לא גוזל צבים....זה צב בייבי........זה אותו חרא כמו לטאות
taltזה לא גוזל צבים....זה צב בייבי........זה אותו צואה כמו לטאות
צב "בייב"

צב תינוק נשמע לך הגיוני ?...

מדובר בגוזלים...כך אפשר לכנות אותם ושאר בוקעי הביצים...
^ מצד שני גם נחשים שבוקעים מביצים קוראים להם נחשים בייבי ולא גוזלי נחשים... ואני חושבת שהמילה "גוזל" נובעת מהעובדה שגוזלים של ציפורים גוזלים את האוכל מאמם- בעוד שזוחלים לא עושים זאת...

(מה- זה גלשנו מנושא השרשור...).
L&S
taltזה לא גוזל צבים....זה צב בייבי........זה אותו צואה כמו לטאות
צב "בייב"

צב תינוק נשמע לך הגיוני ?...

מדובר בגוזלים...כך אפשר לכנות אותם ושאר בוקעי הביצים...
אתה טועה בקטע הזה-גוזל הוא בע''ח שכאשר הוא נולד הוא גוזל אוכל מהוריו (שלא תמיד הורים ביולוגים) לפי מה שאני יודע גוזלים יש רק בבעלי כנף...אם כבר מושג מתאים הוא אפרוח אך זה לא מושג מדוייק......הוא מתאים רק בהתאמה בחלק ניכר בתכונות