שישנים חומים? אני מתה מפחד...

לפני כמה ימים הייתה כבר הפעם השנייה שניקיתי לחתול שלי את ארגז החול שלו ופתאום יצא מתוך החול עכביש שלדעתי הוא כמעט בוודאות שישן חום... (ניסיתי לצלם, אבל המצלמה היחידה שיש לי היא של פלאפון ולא הצלחתי להוציא תמונה באיכות טובה מספיק).
הקטע הוא שהחול של החתול הוא המקום היחידי שראיתי אותם- לא בשום מקום אחר בבית. לא נראה לי הגיוני ששניים כאלה נמצאו באותו המקום והם בודדים- כך שאני מניחה שיש עוד שמסתתרים איפשהו... איפה אני צריכה לחפש אותם? והאם יהיה אפקטיבי לרסס במקומות ה"מועדים לפורענות" עם K600?
אני כולי בהיסטריה מאז שמצאתי אותו, יש לי סיוטים בלילה ששישנים מקימים לי קולוניות מתחת למיטה ויוצאים בלילה לעקוץ אותי (כאילו לא מספיק שאני גם ככה ארכי- ארכנופובית, עכשיו אני גם חולקת בית עם שישנים)... אני גם לא יודעת מה ההשפעה של ארס השישן על בעלי חיים אחרים, אבל אני לא אוהבת את העובדה שהם בוחרים להשתכן בארגז החול של החתול שלי (מקום שאני גם לא מאוד יכולה לרסס, כי הריסוס מסוכן לחתול...). אקיצר- עזרה בבקשה!!
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
אני חושב שאת טיפונת מגזימה... אני לא אתייחס למקומות המחבוא האהובים של השישן כי אני לא מכיר אותו(לא למדנו באותו בית הספר) - אך אני יכול לאמר במידה מה של ביטחון שהיו מעט מאוד מקרים של הגעה של חתולים למרפאות בגלל דברים שכאלה.
להזכירך, חתולים גם חיים ברחובות ובשדות, היכן שיש גישה לדברים מסוכנים בהרבה מאותו עכביש.

אולי שווה לך לשקול את העברת מיקום ארגז החול פשוט אם לדעתך המקום מועד לפורענות.

אני גם לא אתפלא אם ישנו חול לחתולים שכבר מגיע עם כמות נמוכה של דוחה חרקים שאפקטיבית נגדם אך לא מזיקה לחתול.
כעיקרון חול חתולים לא אמור למשוך חרקים (לדעתי בגלל החומרים שיש בו).
עכשיו ברצינות תיזהרי!!! היה לי חבר שיצא להילחם בצבא שישנים שאיים לכבוש לו את הסלון. לצערי הוא הפסיד ומאז אנחנו רואים משחקים של מכבי במטבח 😄

http://www.kef-hayot.co.il
החיות שלנו, הכיף שלכם!
חחח היי נו, השאלה העיקרית הייתה איפה אני צריכה לחפש את ה%*$&# האלה. לא בא לי שהם יתרבו לי בשקט בבית ואני אגלה את זה בדרך לא נעימה. אני דואגת יותר לעצמי מאשר לחתול (אחד פאקינג טיפס לי על כף הרגל כשהפכתי לו את החול).

וכן, חול חתולים לא מושך חרקים... אבל כידוע לכם עכבישים אינם חרקים :wink: .
Metazoaחחח היי נו, השאלה העיקרית הייתה איפה אני צריכה לחפש את ה%*$&# האלה. לא בא לי שהם יתרבו לי בשקט בבית ואני אגלה את זה בדרך לא נעימה. אני דואגת יותר לעצמי מאשר לחתול (אחד פאקינג טיפס לי על כף הרגל כשהפכתי לו את החול).

וכן, חול חתולים לא מושך חרקים... אבל כידוע לכם עכבישים אינם חרקים :wink: .
חחח... נכון עכבישים אינם חרקים אבל הם מתמקמים במקומות בהם ישנם חרקים מהם הם ניזונים.
לדעתי אין תשובה לשאלה שלך "איפה לחפש?" ויתקנו אותי מומחי העכבישים במידת הצורך.

http://www.kef-hayot.co.il
החיות שלנו, הכיף שלכם!
אני חושב שכולכם קצת מפספסים משהו..בזמן האחרון רב ההודעות בפורום הזה הם תמונות או תולנות שאנשים מפוחדים מעלים לגבי עכבישים תמימים, ששלא באשמתם נולדו בצבע חום ויש ביניהם לבין הששן דימיון דק כלשהו. קודם כל 90% מהפעמיםבכלל לא מדובר בששן, דבר שני למה הפניקה? בסה"כ העכביש לא יקפוץ לנשוך אתכם...אין כל סיבה שהעכביש ינשוך אתכם.
וגם אם קרה מיקרה נדיר שכן, התוצאות הן לא הרות אסון כ"כ כמו שמצגים אותם..היה מקרה מוות אחד, עד כמה שידוע לי, של זקנה מיסכנה שהעכביש נשך במשך חצי שעה!! אז כן זהירות מסוימת צריך, אבל לדעתי יש פה הגזמה גדולה בנושא.
חח אגב שישן חום הייתה לי נקבה בהיריון היום על הראש ><"

לא נשכה אותי והייתה חמודה, החזקתי אותה עד שחבר שלי בא ומחץ אותה !@#$%^&

ולפי דעתי לא צריך להילחץ...כמו שאמרו כבר.
אמא אומרת שהילדים האחרים לא מבינים, ושאני מיוחד והם מקנאים בי :)
אני די בטוחה שמדובר בשישן חום. הוא נראה בדיוק כמו בתמונות של שישנים ולא הזכיר זאבן, למשל.
maik098אני חושב שכולכם קצת מפספסים משהו..בזמן האחרון רב ההודעות בפורום הזה הם תמונות או תולנות שאנשים מפוחדים מעלים לגבי עכבישים תמימים, ששלא באשמתם נולדו בצבע חום ויש ביניהם לבין הששן דימיון דק כלשהו. קודם כל 90% מהפעמיםבכלל לא מדובר בששן, דבר שני למה הפניקה? בסה"כ העכביש לא יקפוץ לנשוך אתכם...אין כל סיבה שהעכביש ינשוך אתכם.
וגם אם קרה מיקרה נדיר שכן, התוצאות הן לא הרות אסון כ"כ כמו שמצגים אותם..היה מקרה מוות אחד, עד כמה שידוע לי, של זקנה מיסכנה שהעכביש נשך במשך חצי שעה!! אז כן זהירות מסוימת צריך, אבל לדעתי יש פה הגזמה גדולה בנושא.
מסכים עם כול מילה
גם אנימסכים,
וגם אם זה באמת שישן חום לדעתי בכל זאת אין מה לפחד, וזה לא כי אני גיבור גדול אלא כי גם אם את דורכת עליו ברגל יחפה כלום לא קורה לך הוא פשוט נמחץ (אלא אם כן את אנורקסית)
אני אישית,לא משנה איזה עכביש משחרחר בחורשה ליד הבית שלי גם אם הוא ארסי.
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

oferh123כל עכביש ארסי.
אחי אני מתכוון למשהוא שיכול לגרום נזק רוב עכבישי הארץ לא יכולים לגרום נזק משמעותי.
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"