שאלה בקשר לאוגרים.

מותר לגדל אוגרים סורים ביחד?

מותר לגדל אוגרים סיביריים ביחד?
היות ובחנויות, למשל, נמצאים פרטים רבים באותו הכלוב... כן.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
מלאכיאוגרים סיבירים
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%90%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D&meta=
אוגרים סורים
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=%D7%90%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D&meta=
לא היה קשה, נכון ?
מה הקטע? אם אתה היית כותב שאלות על בעל חיים כלשהו היית רוצה שאיזה משתמש יועיל בטובו, ירשום את השם של הבעל חיים בגוגל ויביא לך קישור? את כל המידע שנמצא פה בפורומים ניתן למצוא בעוד מקומות באינטרנט, תאמין לי. התפקיד של הפורום זה לעזור ולא לתת קישורים, בטח לא כאלה.
ובעניין האוגרים- אוגרים שנולדו ביחד ויש להם מספיק אוכל ומים אין סיבה שיריבו. לאוגרים שאתה מפגיש ביחד בכלי חדש לעומת זאת יכולה להיות בעיה, בעיקר בין זכרים אבל לא רק. אתה יכול לנסות לשים אותם בכלי עם מצע שלא היה בו שום אוגר, ואם הם רבים להפריד אותם במהירות שלא יפצעו אחד את השני, ובזהירות שלא ישכו אותך מהלחץ. כל מה שכתבתי נכון רק לגבי אוגרים סוריים בכלי אחד או אוגרים סיביריים בכלי אחד, אני כמעט בטוח שאי אפשר לגדל גם סיביריים וגם סורים באותו כלי. אם יש טעות תקנו אותי.
אין מישהו שיודע בוודאות?
בדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה...חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא=\
Mosheאין מישהו שיודע בוודאות?
בדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה...חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא=\
כי זה לא מדע מדויק , זה תלוי באופי של הפרט..
גם אני נתקלתי בהרבה אנשים שאומרים שאסור לגדל אוגרים סורים ביחד ואני גידלתי בערך 12 אוגרים ביחד
אם כולם מאותה המלטה ויש לכולם מספיק אוכל ומקום אין בעיה, אני ראיתי מספיק אוגרים סורים כדי להגיד את זה בוודאות. אבל אני לא ממש מבין את השאלה שלך, למה שאי אפשר יהיה לגדל אותם יחד? אתה רוצה להביא אוגרים מכמה מקומות שונים? בכל אופן אני בכל פעם שראיתי אוגרים סורים או סיביריים ראיתי אותם בקבוצות ולא בבודדים.
אני ממש ממש לא מסכים.
אוגרים סוריים הינן חיות -סוליטריות-, -מאוד- טרטוריאליות ובעלות מזג מחורבן כלפי פרטים אחרים מבני מינם. ראיתם אותם בכלובים ביחד- מעולה! נסו לגדל כמה להרבה זמן- יהיו מכות, וזה יגיע לדימומים גם. קניבליזם על ימין ועל שמאל. בטבע הם לא נפגשים אלא למטרת זיווג וזהו זה, ממש לא "נהנים" מלהיות עם בני מינם

אוגרים סיביריים חיים בלהקות קטנות, אין קניבליזם(אלא אם כן הנקבה בסטרס). יהיו רדיפות פה ושם וזכרים יכולים ללכת מכות, אבל בין זכר לכמה נקבות יהיה הרבה שקט ונדיר שיהיו פציעות.
אורן , לי היו 9 זכרים על 3 נקבות , בוגרים , שהסתדרו מצוין..
היו לי לא מעט, ושוב- נסיון גידול בודד לעולם לא ייתן לך אינדיקציה לכלום.
בטבע אוגרים סוריים לא חיים אחד עם השני מתוך בחירה. לא רואה שום סיבה לכפות עליהם את זה, בייחוד שהפוטנציאל לבעיות קיים ומאוד ממשי
בגלל זה אני אומר וגם חושב שזה לא מדע מדוייק , כי אני לא הראשון שמגדל קבוצה ביחד ואתה לא הראשון ששמעתי שאצלו לא הסתדרו..
ושוב נשאלת השאלה- אתה יודע שהפוטנציאל לזה קיים. אתה יודע שאיבה בוודאות קיימת, גם אם היא לא באה לידי ביטוי.
למה אתה כופה על חיה קיום לא טבעי שמנוגד לרצון שלה? כי זה נוח ומתחשק לך?

אני לא אוהב גישה כזו, לא אומר שזו הגישה שלך, אבל מי שמגדל ככה חיות, בהחלט משתמע מכך שעל זה מבוססת ההחלטה.

יש אוגרים סיביריים, גם יותר חמודים וגם לא יסבלו מזה
כופה עליה קיום שמנוגד לרצון שלה? קניתי זוג והנקבה המליטה 10 גורים..גדלו ביחד ובהרמוניה ובחיים לא ראיתי אותם רבים ובחיים לא ראיתי אף אחד פצוע...
בזמנו כשגידלתי סוריים ביחד בפעם הראשונהה רבו כל יום ממש בעיקר בשעות לילה לא יודע עם הם יותר פעילים בלילה אבל אלו היו השעות למריבות בדרך כלל בפעם הראשונה גידלתי 5 אוגרים בכלוב ענק באמת ענק שמספיק ל100(כלום של שוגרים מה לעשות חשבתי להביא שוגר לא יצא חח) וכן זו חייה שצריכה לחיות לבד כי בסוף נישאר החזק ביותר והיה אוכל היה מים היה הכל אבל רבו עד מוות ואף אכלו אחד את השני חשבתי לעצמי פעם ראשונה לא יודע לא גידלתי סורים לא מכיר הבאתי שוב זוג המליטו ושוב לאחר חצי שנה שכבר היו בכלוב משהו כמו 12-15 אוגרים נשארו ה5 החזקים החלטתי להפריד ולהחזיר רק למטרת זיווג גם עם תקראו עליהם תראו שהן לא ידידותיות אחד לשני נכון יכול להיות שיגדלו בסבבה והכל בסדר גמור כמו שאמרו זה תלוי באופי של אותו אוגר אבל מבחינת החייה עצמה היא מאוד טירטוריאלת ככה שתחליט מה שאתה רוצה לעשות אבל כח בחשבון שזה חמשים חמשים כי אתה לא יכול לדעת מה האופי או ההתייחסות של האוגרים יהיה אחד כלפי השני
עם תעיתי במשהו תקנו אותי כדי שגם אני ילמד ויפיק מהטעויות כמה שאני לא חושב שאמרתי משהו לא במקום כי זה מה שקרה אצלי.
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
כמו שנאמר, ברמה הבסיסית, מדובר בחיות שלא אמורים לשכן ביחד.