בעיה! אמא לא מרשה לגדל נחש.

עמוד 1 מתוך 2
אמא שלי לא מרשה לי לגדל נחש בגלל שהיא חושבת שזה דבר מגעיל והיא מפחדם מהם כי היא לא יודעת עליהם כלום.

היא גם לא רוצה שיהיו לה עכברים במקפיא.......

מה אתם אומרים מקרה אבוד להמשיך לנסות לשכנע אותה?

איזה רעיונות יש לכם? איך אני יכול לשכנע אותה?
תן לה לקרא דפי גידול, אולי זה ישכנע... זה כבר שכנע אמא של חבר בפורום...
אבל אם אתה לא בן 18 ויכול לעשות מה שבא לך.....אז אין מה לעשות אמא זה אמא......

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

מה שכן, כול נחש והיתרונות והחסרונות שלו, אימא לא רוצה עכברים במקרר? מה דעתה על דגים כאוכל? ומקסימום אפשר להאכיל בחיים, וכן, דפי גידול ותמונות יהוו המניע הגדול ביותר.
מנסיוני האישי לפעמים עדיף לא לנסות ולשכנע את אמא להכניס הביתה חיות בניגוד לרצונה. בסוף לאמא נמאס ואתה נאלץ להפרד מהחיה [או, במקרה של בחור שאני מכירה- שופכת "בטעות" אקונומיקה לטרריום שלו...]. ואכן, לא כל אחד בסדר עם הרעיון של עכברים מתים בין הבשר הטחון לשניצל עוף טוב במקפיא שלו... ובסה"כ זה די לגיטימי.
אל תשכח גם שאם אתה עוד לא בן 18, יבוא היום שתתגייס לצה"ל, ואז יש מצב טוב שלפחות חלק מהנטל של הטיפול בנחשים יעבור לאמא שלך. ואם היא שונאת נחשים ולא מוכנה להתקרב אליהם, זו עשויה להיות בעיה.
"I want to live like animals, careless and free...
I want to run through the jungle, the wind in my hair and the sand at my feet".
או שפשוט תעשה מה שאני עשיתי.
גם שלי לא הסכימה... ניסיתי לשכנע אותה ניסיתי ניסיתיי ניסיתי לא עבד..
יום אחד באתי לה ב-1 בלילה אמא אמא תביא לי 150 שקל הוא מוכר את הנחש האחרון..
היא לא הבינה מה קורה בכלל אמרה לי קח מארנק הלכתי לקחתי קיניתי וזה היה הכרכן הראשון שלי..
עכשיו אני חי עם כרכן, בואה ובורמזי אלבינו בלי שום בעיה..

ובקרוב אני מקווה שממש בקרוב אני יביא מתכדר..
אבל עכשיו המשפחה שלי אוהבים את הנחשים יותר ממני..
הנחשים חיים בחדר שלי ב-3 כלובים גדולים נפרדים..
אתמול הזמנתי מ"היוצר" פלטות בגדלים של 1.80 והנחשים יעברו למרפסת עם כבל חימום כל אחד..
זו מרפסת סגורה אני מקווה?
ברור שסגורה אטומה למים לגמרי... ואפילו קצת חסינת קור..
יש עוד שיטה שלי היא עזרה... לא יודע מה איתכם. פשוט תבוא אליה ותגיד לה עד כמה אתה רוצה נחש, ושאם תקבל נחש אז תשתפר בלימודים, שהוא יהיה רק אצלך, היא בכלל לא צריכה להסתכל עליו אם הוא אצלך בחדר וכ'ו....
תנסה את כל השיטות, ואם זה לא יעזור אז תגיד שאתה תנשור מהלימודים ותברח מהבית... XD
זה עבד לי עם הכלבה והתוכי יותר זה לא עובד...אולי זה עזר קצת עם החרדונים...זה כבר לא עובד אחרי כמה פעמים...עכשיו אני רוצה מתכדרר ואני מנסה למצוא את השיטה האולטימטיבית כי כבר ניסיתי את הכל ותאמין לי אני המאסטר של הלקרצץ ולשכנע חחח נראה לי הורים לי בסוף יגידו לי תביא הכל רק תעזוב אותנו חחח
השיטה הכי טובה: להכנס לדיכאון קליני, לבכות לה כמה שאתה מרגיש בודד בעולם וכמה שזה גורם לך לרצות למות. ואז, כמובן, לספר לה איך שנחש יהיה לך חבר ויגרום לך להרגיש פחות בודד, ויקבל אותך לא משנה מי אתה ואיך אתה נראה ויכפר על העובדה שאתה דחוי חברתית.
רק תביא בחשבון שאתה עלול לסיים עם נחש... וטיפול פסיכיאטרי.
חחחח את זה חבר אחד שלי עשה בגיל 12 שהוא הרגיש בודד והוא סיים בגהה שנה וחצי חחח..ילד קרוע...ומשם הוא חזר סטלן לאאלהה......בכל אופן על ההורים שלי זה לא יעבוד...יש לי כלבה תוכי חרדונים טרנטולה אז נחש זה לא מה שיעזור לי...אני חייב משהו אולטימטיבי יותר...
אם הוא באמת הרגיש בודד וניסה להתאבד, אז אולי היה טוב לו גהה [יש לי חברה שאשפזה את עצמה באברבנאל ויצאה משם בת אדם חדשה]. אם לא... אז יש מצב שהוא לקח את עבודת המשחק קצת רחוק :wink: . [ומוסר ההשכל הוא: אם כבר נגזר עליך להיות דכאוני ולקחת פרוזאק, לפחות תפיק מזה את המיטב].
בכל אופן, משהו יותר אולטימטיבי מה"שיטה" שגרמה לאמא שלי להסכים להכניס חמוס הביתה לא עולה לי בראש כרגע [אולי אם תשחק עם חברים שלך בג'קאס, תשבור כמה צלעות טובות ובזמן שאתה מאושפז בבי"ח תבכה לה שנחש יגרום לך להחלים הרבה יותר מהר 😈 ].
חחחחח אשכרה.....אני לא מעוניין לשבור צלעות אני רוצה להיות קרבי חח.....בכל אופן...הוא באמת משוגע חחח....לא מזמן הוא אכל פטריות ושאף יותר מדי דבק ונכנס לתל השומר לאישפוז חחח
אהבתי את הדיכאון, אבל ליבכות ש"נחש יהיה חבר יותר טוב ויקבל אותי איך שאני" זה קצת קיטצ'י.

הייתי ממליץ על:היתנתקות כללית, לא משנה מה מבקשים ממך לעשות, כמה שמיתעצבנים, אתה לא אוכל עם המישפחה, לא אומר לאף אחד שלום, לא מתחיל שיחה, ואם מישו מדבר אלייך אתה עונה "נחש"

"איך היה בבצפר?"
"נחש"
"מה אמרת?"
"נחש"

רק שזה לא ידרדר למצבים לא נעימים...

"מה תירצה לאכול היום?"
"....נחש?... 😲 "
חחח זה עבד לי עם התוכי חחחחחחח ועזר עם החרדונים אין ספק.....עכשיו יש מצב אני מדרבן את ההורים שלי לשממיות חחח
עם אתה באמת רוצה לך תיקנה ואין להם כבר מה לעשות יש לך את זה
השיטה הטובה ביותר היא להביא כסף לחברים ולהגיד שקנו לך מתנה מאוחרת/ מוקדמת ליומהולדת
עמית