קודם כל, שאלו שאלה, אתה יכול לענות בנימוס ולא להטיף.
דבר שני, שממית של 30 ס"מ? יש לך לאופרד של 30 ס"מ? ראית פעם לאופרד של 30 ס"מ?
אחרון חביב, 45X45 זה בהחלט אידיאלי לשממית אחת.
30 ס"מ זה רק Giant
חוץ מזה שחבר שלי מחזיק בטרריום חצי מטר על 40 שלישיה, והם לא מתלוננים.
ברצינות נוח להם, לא משנה כמה הטרריום גדול יש קופסאת לחות ונגיד שהם אוהבים להיות בתוכה אז הם יהיו אחד על השני, אפילו אם יש מקום, העיקר שיש להם מקום להסתובב בו.
50X40 זה הטרריון האידאלי לשממית אחת, איך 45X45 אמור להספיק ל2?!
אז לא 30... 25... עדיין זה קטן (מאוד)
וזיימר... איך הם אמורים להתלונן בדיוק? יש לו שממיות מדברות?? אם כן הוא מוכר אותן? 😄
ואם הם יהיו אחד על השני זה כי אין להם ברירה לא כי הם רוצים...
60 ס"מ על 40 ס"מ(אורך,רוחב) יהיה אידיאלי לזוג שממיות.
נא לא להתחיל בכל השטויות האלו של "זה קטן מידי" "זה צפוף בטירוף" והאהובה עליי"תתאר שהיו שמים אותך במקום כזה קטן".
תעשו לי טובה..
תודה, ועוד שאלה באותו עניין. יש לי כבר הרבה זמן לאופרד נקבה. היא הייתה לבד עד עכשיו, והבאתי לה חבר (זכר). בהתחלה היא לא הייתה כ"כ מבסוטה מהעניין והיא ניסתה לנשוך אותו. בכל מקרה שניהם נראים קצת מתוחים מכל העניין... 🙄
שמתי את הזכר בתוך אקווריום שקוף ואותו הכנסתי לתוך הטרריום שלה לאיזה יומיים ובהשגחתי נתתי להם "להתוודע" אחד לשני. עכשיו זה יותר טוב. זה כבר בטוח לתת להם להיות ביחד גם כשאני לא מסתכלת?
ועוד משהו- הזכר בן שלוש, הבעלים הקודם שלו לא טיפל בו כ"כ טוב והוא ממש ממש רזה! הזנב שלו בכלל לא שמן, אבל הוא עצמו די ארוך, יותר ממנה בכל מקרה, ויש לו ראש ממש גדול. ניתן לשקם אותו? הוא אוכל אצלי עכשיו ממש טוב ומקבל ויטמינים וסידן. תיאבון יש לו זה בטוח 😄
זיימר זה היה בצחוק,בכל מקרה אם הן רוצות היות אחת על השנייה שיהיו, אבל מבחירה ולא כי הן חייבות.
בכל מקרה כמו שאמרו כאן 45X45 זה קטן.
60X40 זה האידיאלי(לפי מה שעומר אומר,גם אני לא ידעתי אבל עומר בעל ידע רחב הרבה יותר משלי.)
בנוגע לזכר,אם רזון הוא הבעיה היחידה שלו היא רזון פשוט תוודאי שהוא אוכל כמו שצריך והוא כבר ישמין עם הזמן :)
בהצלחה!