זיהוי עכביש שמצאתי באמבטיה!

לא מזהה את העכביש הזה. מקווה שזה לא ששן חום.
עכביש3.jpgעכביש2.jpgעכביש1.jpg
נראה ממש פיצי, מה הגודל שלו?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אכן שישן חום.........

אחי, מהר, הדברה כוללת של הבית, חפש שקי ביצים, למרות שהטלת הביצים הינה באביב לא הייתי מיסתכן...
הגודל שלו לא כזה קטן, אולי 4 ס"מ.
ניראה לי שיש לנו מלא עכבישים כאלו באמבטיה. אם אתם זוכרים גם לפני איזה כמה חודשים מצאתי עוד עכביש כזה.
הקטע הוא שאני כמעט לא רואה בוגרים, אבל יש מלא ממש ממש קטנים שמתרוצצים בבית אבל לא רואים אותם מרוב שהם קטנים, הם מיניאטורים, פעם ב... אני נתקל בעכביש בוגר.
אני אשמח אם גיא יתן את דעתו אם זה שישן חום.
אל דאגה. העכביש אינו ששן חום, אלא מין של זאבן.
ניתן לראות מהתמונה כי זהו זכר בוגר. האם אתה גר בבית פרטי בעל גינה? כפי הנראה הגיע לביתך לאחר שיטוט בעקבות נקבה.
https://he-il.facebook.com/tarantula.pit
גיא אתה בטוח? הוא ניראה לי 2 טיפות מים שישן חוץ מהקו העל הגב שניראה בהיר יותר מאשר של השישן..

[קרדיט לspiders.ucr.edu]
loxrecGP.jpg
הוא הרבה יותר בהיר מה ששמת בתמונה, והראש שלו לא שחור.
guy.gאל דאגה. העכביש אינו ששן חום, אלא מין של זאבן.
ניתן לראות מהתמונה כי זהו זכר בוגר. האם אתה גר בבית פרטי בעל גינה? כפי הנראה הגיע לביתך לאחר שיטוט בעקבות נקבה.
גיא אתה בטוח? אני לא גר בבית פרטי ובחיים לא ראיתי זאבן באיזור שלי...
אני חושב שיש לנו הרבה קטנים כאלו בבית,כי אני רואה לפעמים הרבה עכבישים קטנים רצים, אבל נדיר שאני רואה אחד גדול. בכל אופן הוא לא ניראה לי כמו זאבן וגם ההתנהגות שלו היא לא כמו של זאבן, הוא עכשיו בתוך צנצנת ושמתי שם חיפושית קמח, זאבן תוך שניה מתנפל וגומר אותה. העכביש הזה פחדן ורק בורח ממנה, ואני זוכר שגם השישן חום שהיה לי התנהג ככה בצורה פחדנית, הזאבנים ממש אגרסיבים וישר מתנפלים. החיפושית מציקה לו והוא לא עושה לה כלום וזה מזכיר את השישן חום שהיה לי פעם. אבל הוא ניראה קצת שונה בגלל זה לא הייתי בטוח מזה, אבל זה לא ניראה כמו זאבן.. אני אהרוג אותו ואעשה תמונות ברורות יותר עם הפנים או משהו.
אני חושש שיש לנו המון כאלו בבית כי איפה שהוא נמצא באמבטיה יש מלא עכבישים שקופים קטנים מאוד שרצים תמיד, יותר קטנים מנמלה.
אני בטוח שגיא יודע על מה הוא מדבר,
מלבד זאת, זאבן הוא עכביש נפוץ מאוד בכל אזורי הארץ ואני בטוח שגם באיזור שלך..
ששן חום זה ודאי לא אין לך מה לדאוג.
התמונות שהבאת טובות מאוד וברורות אין צורך להרוג אותו בשביל תמונות טובות יותר..
חג שמח!
חחח ואיי תקשיבו מה קרה! שמתי לו חיפושית קמח אתמול,חשבתי שיאכל אותה.
היום אני בא אני רואה העכביש מפורק לגזרים, חתוך לאיזה 20 חלקים.
מוזר...
אם כך אז סליחה על הזיהוי השגוי, פאשלה שלי, ממש הזכיר לי בצורת הגוף את השישן.
מוזר... 😲
אצלי זה קרא בידיוק כך רק אם רימה של לא יודע מהה....