נשיונאל ג'יאוגרפיק שקרנים?

אוקיי אז ראיתי עכשיו תוכנית על הטורפים של הודו..והיה כמה דברים בנוגע קינג קוברה שלא נראה לי שהם נכונים..
הם אמרו שקינג קוברה הוא הנחש הכי ארוך בעולם..[והם לא אמרו הארסי הארוך הם אמרו הארוך!] ואת זה אני יודע בוודאות שזה לא נכון !
הם אמרו שקינג קוברה יכול להגיע לגובה של בן אדם [זה אני לא יודע אבל לא נשמע לי הגיוני]
הם אמרו שהארס של הקוברה הוא חלש אבל הכמות היא ממש גדולה כ500 מ"ל אז רציתי לדעת אם זה נכון..

ועוד הם אמרו שקוטר של בורמזי הוא כמו מותניים של בן אדם...לא נשמע הגיוני..

בקיצור , שמישהו יאמת\יפריח [או יפריך , סליחה על השגיאה]
לא הארוך ביותר בעולם, הוא כן מזריק ארס בכמויות מסחריות ארס שהוא "חלש" באופן יחסי אבל עדיין חזק מאוד.

קוטר של בורמזי-מותניים...לא יודע, לדעתי לא, קשה לי מאוד להאמין.

נחשים מסוגלים לזקוף את שליש גופם, לא כולם יכולים לעשות זאת מאוד ביעילות... ממבה שחורה למשל יכולה לתקוף ממצב זה במיומנות מטרידה למדי.

הם לא שקרנים, לדעתי שמעת בחצי אוזן... מעבר לכך שזה אתר מסחרי לכול דבר, הם מחפשים רייטינג אז הם מפריזים בתיאורים שלהם
ארס-לא קשה לי להאמין...יש כל כך הרבה רעל בהכשה 1 שזה לא צריך ליהיות קטלני בימיוחד.

מה זה בורמזי באניגלית?
Burmese Python
ניב הם אמרו הנחש הארסי הארוך ביותר בעולם.
הם צדקו בהכל לדעתי אצל הקינג קוברה.
oferh123ניב הם אמרו הנחש הארסי הארוך ביותר בעולם.
הם צדקו בהכל לדעתי אצל הקינג קוברה.
סמוך עליי,אני יודע מה אני אומר,התסכלתי כמה פעמים..אמרו הנחש הארוך לא הזכירו ארסי !
אני ראיתי תתוכנית הזאת פעמיים אומנם אתמול לא ראיתי כי לא היה לי כח אבל ראיתי את זה פעמיים,
ואני זוכר שהם אומרים שהוא הנחש הארסי הארוך ביותר בעולם ולא סתם הכי ארוך.
אבל יש מצב שאתה צודק אני אראה את זה שוב בהזדמנות ואז נוכל לאמת ב100%...
oferh123אני ראיתי תתוכנית הזאת פעמיים אומנם אתמול לא ראיתי כי לא היה לי כח אבל ראיתי את זה פעמיים,
ואני זוכר שהם אומרים שהוא הנחש הארסי הארוך ביותר בעולם ולא סתם הכי ארוך.
אבל יש מצב שאתה צודק אני אראה את זה שוב בהזדמנות ואז נוכל לאמת ב100%...
תראה עוד פעם ואתה תבין שאני צודק ב100%..

ושלא תחשבו שאני קטנוני או משהו סתם רציתי לדעת אולי זה באמת נכון ולתקן את מה שאני יודע
גם אני ראיתי את זה אתמול והם אומרים שזה הנחש הארסי הכי ארוך בעולם, אבל אחרי שהם סיימו לדבר על כל הזוחלים הם אמרו שאלה הזוחלים הגדולים ביותר בעולם או מהגדולים ביותר אז אולי בגלל זה אתה חושב כך.

אני יודע שזה הנחש הארסי הארוך ביותר,אבל הם אמרו הנחש הארוך ביותר ! חלאס לגרום לי להיות קטנוני
טוב די, זה לא משנה.
הבדל של מילה אחת, גם הם עלולים לפספס. אין פה קשר לשקר.
שרשור מיותר בעליל.

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.