משתנה מנחש לנחש, זה תלוי גם בגודל הנחש, במופע, בתת מין, בנשא ועוד...
לדוגמא מופעים אצל כרכני תירס:
כרכן תירס נורמל עולה בסביבות ה150-200 ש"ח לבייבי
כרכן תירס סנואו עולה בסביבות ה300-500 ש"ח לבייבי
או אצל בואות אשר זה יותר משמעותי
בואה BCC\BCI תעלה בסביבות ה-500-600 ש"ח לבייבי
בואה במופע אלבינו(אני לא חושב שיש בארץ) תעלה 500$ ויותר.
בואה אלבינו תעלה בארץ 500 דולר ? תארוז לי 20 במחיר הזה בבקשה :)
בפעם האחרונה שהוצעו כאלה למכירה זה עמד על 10-12 אלף ש"ח ולמרות שהדולר מקרטע זה עדיין כ 2500-3000 דולר (רק פי חמש שש ממה שנכתב כאן) .
וחוץ מזה בואה אלבינו בייבי אין עדיין להשיג כרגע בארץ.... אבל אולי בעתיד הקרוב :)
womaבואה אלבינו תעלה בארץ 500 דולר ? תארוז לי 20 במחיר הזה בבקשה :)
בפעם האחרונה שהוצעו כאלה למכירה זה עמד על 10-12 אלף ש"ח ולמרות שהדולר מקרטע זה עדיין כ 2500-3000 דולר (רק פי חמש שש ממה שנכתב כאן) .
וחוץ מזה בואה אלבינו בייבי אין עדיין להשיג כרגע בארץ.... אבל אולי בעתיד הקרוב :)
לא דיברתי על המחירים בארץ
K
Kokopelli
אז תסכים איתי שציון המחיר 500$ היה מיותר בעליל.
אם המחירים בחו"ל היו רלוונטיים לכאן.... דברים היו נראים אחרת
zimer, התשובה היא חיובית. יש רבים שמבריחים :) בהברחה אישית. עכשיו ברצינות, יש בודדים שמבצעים יבוא , הגדול שבהם בית החיות. ומנסיוני תהליך היבוא יקר, מייאש, מסובך הרבה יותר משנהוג לחשוב ושוב- יקר (כ 900 $ לפני תשלום מע"מ, למשלוח אחד). אז מכאן אתה יכול להסיק שבית החיות לא היחידים :)
לגבי נדיר למה כוונתך? נדיר :שיש אחד כזה בארץ או שאין בכלל (וכאן הרשימה ארוכה)? מין נחש ? מופע נחש ?
אתה טיפה מנגד את עצמך, כתבת שזה עולה מעל ל 900$ למשלוח אחד ואפשר להסיק מזה שבית החיות לא היחידים.
חוץ מזה, על מה 900 דולר? לקופסא קטנה, בינונית, גדולה מה?
יש לי טיפה קשרים באחת מחברות המשלוחים, ככה שאני מאמין שתיהיה אפשרות לשלוח ביותר זול.
יש מסלול משלוח מיוחד לחיות? נגיד ל UPS יש אפשרות כזאת?
Zimerאתה טיפה מנגד את עצמך, כתבת שזה עולה מעל ל 900$ למשלוח אחד ואפשר להסיק מזה שבית החיות לא היחידים.
חוץ מזה, על מה 900 דולר? לקופסא קטנה, בינונית, גדולה מה?
יש לי טיפה קשרים באחת מחברות המשלוחים, ככה שאני מאמין שתיהיה אפשרות לשלוח ביותר זול.
יש מסלול משלוח מיוחד לחיות? נגיד ל UPS יש אפשרות כזאת?
קשרים בחברת משלוח לא יעשה את זה קל..יש לך הרבה רשויות לעבור והרבה מסמכים אישורים וכאבי ראש לעבור..
K
Kokopelli
עבדתי בUPS, אין משלוח בעלי חיים לארץ בשום חברת שילוחים(כוונתי לשילוח אווירי)
זה גם לא עובד לפי קופסא בדיוק, וחלק משמעותי מהעלות זה האישורי ייבוא, הניירת והמכס.
אם קבוצה גדולה של מגדלים מתאחדת פעם ב... זה אפשרי. אבל זה הימור כי אחרי טיול שכזה יש סיכוי טוב שתקבל חיות מתות/חלשות.
גם מעשית יש לך 0 שליטה על מה שמים לך... אתה -מקווה- ששולחים לך פרטים יפים
תודה, על התשובות, הנושא די מעניין, ואולי לא רק אותי.
אם אין שילוח אווירי- איך בית החיות נגיד מייבאים? רק בשילוח ימי? זה נשמע די מטורף.
חיות מתות/חלשות, אין מה לעשות, רוצים משהו חדש ושונה יש סיכון בדבר.
אני מדבר על לקנות נחש ספציפי לפי תמונה של הפרט, הבעיה שלא מצאתי מוכר שמוכן ללייצא מתחת ל1000$... (אני לא באמת רוצה נחש, אבל באמת לא מצאתי אף מגדל זוחלים שמייצא מתחת ל 1000$)
אישורי יבוא וכו' אין מה לעשות גם חלק מהעניין, אבל נראה שווה, כי אחרי זה אתה יכול להתחלק אם אנשים ביבוא של משלוחים נוספים. ד"א יש לך הערכב גסה של עלות האישורים והניירת? (לא כולל מכס כי זה משתנה, אבל אשמח לדעת כמה אחוז גובים על חיות).
ואם יש מישהו שבא מארה"ב עם החיה? זה מקל איכשהו? אני מדבר על הבאה חוקית של הפרט ולא על הברחה
אני עקרונית חושב שאם תשלח בדואר בתוך קופסא לא יקרה כלום, זאת דעתי.
אבל אם תשלח רק בUSPS בגלל שאני חושב שאצל כל השאר כל חבילה עוברת שיקוף.
בכל מקרה, נראה לי אפשרי אבל מסוכן וגם קצת התעללות, תחשוב איזה קור הולך בתא מטען.
ד"א אורן, אשמח אם תסתכל למעלה על ההודעה הקודמת שלי ותענה עליה, או כל מישהו אחר שיודע לענות על השאלות.