התחדשתי לי בלאופרדית :)

היום הלכתי לקנות (משחר למי שמכיר) עוד לאופרדית לאוסף שלי :D
עכשיו יש לי כבר
זכר בליזארד
נקבה בליזארד
נקבה רגילה
והנקבה שקניתי היום, טנג'רינית (אני מקווה שהכתמים יעלמו לה שהיא תגדל)
כל אלו ישוכנו בקרוב (ברגע שפערי הגדלים בינהם יצטמצמו) בטרריום שמידותיו יהיו כנראה 100X40X40 ואולי אולי נוסיף להם עוד נקבה, אבל בעתיד הרחוק.
אני מוסיף תמונה של הנקבה הרגילה ושל הטנג'רינית.
אם תתעקשו אני ישים תמונות של השאר.
dsc00135dj4.jpgDSCF50211.JPG
עמית
תמונות יפות :D

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

מהממות
תודה לכולם :D
אני אנצל את הנושא הזה לשאול שאלה.
הזמנתי טרמוסטט של מזגנים מחו"ל אפשר לתכנת כל יום מה תיהיה הטמפ' (בבוקר ובערב) וכו'
אבל אין לו חיישן חיצוני, כלומר, הוא צריך לשבת בתוך הטרריום.
אני רוצה למקם אותו בחלק העליון של הטרריום בצד החם, השאלה שלי היא, אם זה בסדר שהטמפ' תמדד בחלק העליון של הצד החם, או שמא צריכים למדוד את הטמפ' בגובה הקרקע?
עמית
דבר ראשון כי זה יצא לי בזול ונראה לי מתאים.
יש לו מלא אפשרויות וכו'
דבר שני חשבתי שאפשר לחבר לו חיישן חיצוני, ואכן אפשר אך הוא יכול רק להראות את הטמפ' ולא לשלוט.
אם הייתי יודע על הקטע עם החיישן הייתי קונה משהו אחר.
אני תמיד יכול להתשמש בזה לדברים אחרים.
בכל זאת עדיין לא קיבלתי תשובה
עמית
Zimerתודה לכולם :D
אני אנצל את הנושא הזה לשאול שאלה.
הזמנתי טרמוסטט של מזגנים מחו"ל אפשר לתכנת כל יום מה תיהיה הטמפ' (בבוקר ובערב) וכו'
אבל אין לו חיישן חיצוני, כלומר, הוא צריך לשבת בתוך הטרריום.
אני רוצה למקם אותו בחלק העליון של הטרריום בצד החם, השאלה שלי היא, אם זה בסדר שהטמפ' תמדד בחלק העליון של הצד החם, או שמא צריכים למדוד את הטמפ' בגובה הקרקע?
לפני שאתה מבסוט מעניין ההזמנה תמתין שזה יגיע למכס, איך זה נשלח, דרך יו פי אס, דפקס או חברה דומה?

צפה לתשלומי מע"מ וייתכן שמכס...
תלוי במחיר, אבל עלולים לאכול אותה ובגדול כשמזמינים מחו"ל.

עבדתי ביו פי אס, אני יודע.

מקווה שזה לא מה שיקרה כאן
לא יקרה, הדבר נמצא אצל משפחה שבאה בקרוב.
חוץ מזה טפו טפו טפו הבאתי לא מעט דברים מאיביי וכלום לא נתפס.
פשוט דואגים שיהיה רשום Gift, ואני אף פעם לא שולח עם החברות השילוח, תמיד עם רשות הדואר של ארה"ב USPS, או בהנקונג אם הרשות שלהם.
אם עבדת שם ואתה יודע קצת, הם מעבירים הכל בשיקוף?
עמית