בקעו החיפושיות הראשונות

החיפושיות הראשונות בקעו(זחלים קטנים)והן עדיין חומות ,מתי הן מתחילות להזדווג?למה הן כל שניה מתהפכות על הגב ולא קמות חזרה?תוך כמה זמן הביצים בוקעות ?ומאז שהם מזדווגים כמה זמן לוקח לביצים לבקוע?
תודה מראש..
הם יתחילו להזדווג בימים הקרובים, תדאג להרבה אוכל. לא הייתי דואג בקשר להתהפכויות יותר מידי.. אם המצע הוא אך ורק סובין זה יכול להיות הסיבה. אם זה באמת מפריע לך אתה יכול להוסיף קצת קווקר וזה יעזור.
אני מאמין שתוך חודש תוכל לראות זחלים קטנטנים.
מקווה שעזרתי,
מלאכי :)
מלאכי נתן לך כמעט הכל חוץ מדבר אחד גם אצלי שהחיפושיות מיתהפחות החיפושיות האחרות באות ועוזרות להם לקום כמה בערך בקעו לך?
בינתיים יש אחת שהיא כבר שחורה בת שבוע ומשהו והיום בקעו שלוש שהן עוד חומות...המצע הוא סובין שיבולת שועל(משובח חחח) עם תערובת עופות וקצת בונזו...הבאתי להן גם מלפפון לא ראיתי שהן עוזרות להן לקום...אבל אני מאמין שבימים הקרובים יהיו לי עוד כי זה עוד מלא גלמים בהפרדה סביבות ה15 וכל יום רק מתווספים הם אצלי רק שבוע אפילו פחות.אני מפריד כל אחד לכלי משלו כאילו זחלים בכלי אחד בכלי אחד גלמים ובכלי אחר חיפושיות זה בסדר נכון?
זה מעולה ❗ הזחלים אוכלים את הביצים לכן צריך להפריד אם רוצים לקבל תרבית טובה.
אני חושב שבסביבות ה- 50-30 חיפושיות זה מעולה בשיל להתחיל. תן להם כל יומיים אוכל חדש.
מה זה התערובת עופות הזאת ?
[quote="talt"]מתי הן מתחילות להזדווג?הן מתחילות להזדווג אחרי כמה ימים עד כמה שבועות
למה הן מתהפחות על הגב ולא קמות?הם נופלות מומלץ לשים הרבה ירקות ופירות ועוד דברים מפוזרים בכלי כדי שהחיפושיות יוכלו לטפס ולהתהפך חזרה.
כמה זמן לוקח לביצים לבקוע :תוך כמה חודשים.
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

בהתחלה שהם חומות הן סטלניות יכולות להיות יומיים על הגב, אבל שהן שחורות, ברגע שאני פותח את הקופסא הן מתחילות לרוץ, להתחפר, ואם יש כמה הפוכות הן אשכרה עוזרות להן!!!
עמית
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... זה בגלל שה"עור" שלהם עוד לא התקשה.. אותו סיפור כמו עם טרנטולות.
ולפי מה שהבנתי במהלך החיים שלה מטילה כ500 ביצים
עמית
לא :D
אבל אתה יכול לראות זוגות מזדווגים - הזה מלמעלה הוא הזכר 😄