למישהו יש רעיון מה לגדל בטרריום?

עמוד 1 מתוך 2
הטרריום שבניתי לטרנטולה שלי לא מתאים לה בגלל שיש בו אדמה של עציצים וגם ברקע שלו יש אדמת עציצים שמודבקת לספרי קצף... יש למישהו רעיון לחיה אחרת שלא תהיה לה בעייה עם האדמה הזאת? או שאני יכול להחליף את המצע לכבול אבל רק את האדמה על הרקע מאחורה להשאיר?

המידות של הטרריום הן 35*35*35 ס"מ.

תודה,
עידן!
שוקי ועבודות של תלמידים מבית ספר 004.jpg
כן יש לי רעיון מה דעתך על עקרב או נדל ארסי?זה שתי יצורים שלא דורשים הרבה דברים כבול לח מיסתור וכל כמה ימים להכניס איזה זחל קמח או חרק אחר
לא בכזה כלי טל...אמפרורים גדלים וצריכים יותר מקום, הייתי ממליץ על עביד כושי מיתבגר.
אם האדמת עציצים דבוקה לקצף ויש בה רעלים לא נראה לי שיש חיה שתוכל לגדול שם...
רוב המקום כאן מבוזבז על הרקע ולכן גם אני ממליץ על עב יד כושי מתבגר\בוגר אבל תחליף את האדמה לכבול....אם לא היה את הרקע הזה היית יכול לגדל אמפרטור(פשוט ניסיתי להבין וראיתי שאיזה 15 ס''מ מהשטח מבוזבזים ע''י הרקע אז אני חוזר בי ומסכים עם אלעד..
אבל איפה אני יכול להשיג עביד כושי??? ואמא שלי נורא דואגת שזה מסוכן... אז זה באמת מסוכן? אף אחד לא נוגע בזה חוץ ממני שפעם בשבוע אפתח בשביל להאכיל... וצריך ללכת לתפוס אחד או שמוכרים אותם? ואם צריך ללכת לתפוס אותם אז איך אני מחפש אותו ואיך אני יודע שמה שאני אמצא יהיה באמת עביד כושי?
וסתם בלי קשר לפני יומיים ראיתי עקרב שחור על המדרכה והזנב שלו היה ישר (לא כמו כל שאר העקרבים שראיתי בתמונות שהזנב שלהם היה מעוגל)... איזה עקרב זה היה?
דבר ביותר פרטים אם אתה רוצה זיהוי יותר מדויק....תגיד גם מאיזה אזור אתה...

עב יד כושי יש לו ארס בקושי כמו של דבורה הוא בכלל לא מסוכן לאדם אלא אם אתה אלרגי לארס הנ''ל...הוא עקרב די נפוץ...
רגע ועביד צהוב ועביד כושי זה אותה דרך גידול ואותה מסוכנות? ולאן אני צריך ללכת כדי לחפש עביד?
מעולה, אני מזיכרון, 20 דקות ממך ברכב, אם בא לך תבוא ותקבל עביד כושי\נבו.
אין הבדל בין עב יד צהוב לכושי חוץ מההבדל החזותי
taltאין הבדל בין עב יד צהוב לכושי חוץ מההבדל החזותי
אחי....מאיפה...הוצאת את זה?!
עביד צהוב לא חי שנה בשבי ביגלל הקושי בסיפוק התנאים!!
כול מיבנה הצבטות של העביד הצהוב שונה משל הכושי!
רמת אגרסיביות שונה לגמרי!
וואלה חידשת לי...על זה שהוא שורד בקושי שנה ידעתי אבל על הצבט והכל חדש לי חח
זה הבעיה בגידול העבידים הצהובים, לדעתי הם העקרבים היפים ביותר בארץ, אבל מאוד רגישים לתנאים לא מתאימים..
כה....ביום מן הימים אנחנו נצא לאיזה ציד עבידים צהובים ועקרבונים באזור ירושלים צריך לארגן משהו...חח
אזור ירושלים? 😲
עבידים זה בכלל באזור ים המלח וכך גם העקרבונים, טל מה הולך איתך היום?
באזור ירושלים ככה 45 דקות נסיעה משם לא בירושלים....
אני יסביר לך באיסי זה איזה מקום ....
עקרבונים זה מידבר יהודה....
עבידים צהובים זה ים המלח....
מה השם של המקום שנימצא 45 דקות מירושליים שיש בו עקרבונים ועבידים צהובים?...