כרכן תירס רזה

לקרובי משפחה שלי יש שני כרכני תירס בני שנה ו5 חודשים הם אוכלים ולדה אחת בת כמה ימים כל שבוע הם נראים לי רזים מה אתם חושבים?
מצטער על גודל התמונות לא הצלחתי להקטין
DSCF6135.JPGDSCF6134.JPG
מאד קשה להתבונן בתמונה גדולה כל כך, אבל כשרואים את העיפרון ליד, הם פשוט רזים מאד, מאד, מאד.
יש לי בייבים בני 3 חודשים שיותר עבים מהכרכנים שבתמונה.
כרכן בן שנה אמור כבר לאכול עכברים צעירים ואפילו בוגרים ובטח לא וולדה אחת לשבוע.
אגב, לא הבנתי אם שניהם בני שנה וחמישה חודשים, או שאחד בן שנה והשני בן 5 חודשים. בשני המקרים, המצב לא טוב.
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il
ניראים נורא קצרים לגיל שלהם הנחש בתמונה הראשונה ניראה ממש רזה ממש מיסכן אני בגיל הזה הנחשים שלי כבר אכלו 3 עכברים בוגרים בשבוע תנו להם 3 וולדות אפילו 4 בשבוע אבל תעשו את זה בהדרגה לתת 2 שבוע לאחר מכן שלוש עוד שבוע עוד שלוש ואז לעבור ל4 לא ישר לתת בבום 4 הנחש לא רגיל לאכול כאלו כמויות הוא יכול להקיע וחבל תקנו אותי עם אני טועה
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
הם מתקמצנים באוכל, חד וחלק.
אומנם לא על סף מוות אבל נחש בן שנה ומשהו אמור לאכול עכברים בוגרים. לא ולדות.
מעייף אותי לראות אנשים מגדלים בעלי חיים שלא זורקים קצוץ ולא בודקים את עצמם- זו סתם הזנחה וחוסר אכפתיות.
זה לא מקמצנות זה מחוסר ניסיון אני אמרתי להם את זה והם אמרו שהם לא ידוע שהם יותר מדי רזים הם לא למדו מספיק לפני שהם קנו אותם בכול מקרה אני יעזור להם לטפל בו והם יגדילו להם את כמות המזון בהדרגה
ואוווווווווווווווו

מצב ממש קריטי לנחש לדעתי!

הבייבי שלי בן חודשיים וחצי אוכל 2 וולדות בשבוע, והוא ממש כמעט נוטה לגוגל של הכרכנים האלו!

כמו שאמרו לך, חובה להאכיל יותר, אני מקווה ורוצה להאמין שזה לא פגם בצורה קריטית בהתפתחות של הנחש :(.

אגב איפה רואים את הנשל תקוע? - אני לא הצלחתי לראות.
Nightfallהם מתקמצנים באוכל, חד וחלק.
אומנם לא על סף מוות אבל נחש בן שנה ומשהו אמור לאכול עכברים בוגרים. לא ולדות.
מעייף אותי לראות אנשים מגדלים בעלי חיים שלא זורקים קצוץ ולא בודקים את עצמם- זו סתם הזנחה וחוסר אכפתיות.
זה בדיוק מה שזה. לא בדקו, סתם הניחו שהכול סבבה.
כן אכפת להם מהחיה הם לא עשו את זה בכונה אלה מחוסר ידע עם לא היה אכפת להם מהחיה הם לא היו משנים את דרך האכלה זה קרה אך ורק מחוסר ידע לא משום דבר אחר
CHivasאגב איפה רואים את הנשל תקוע? - אני לא הצלחתי לראות.
dscf6135_844.jpg
לך דבר כזה נראה לגיטימי, לי לא.
איזה בעל חיים אוכל אותו דבר באותה דחיפות לאורך כול השנה וחצי הראשונות לחייו?
אין חיה כזו. מינימום מחשבה ואכפתיות זה כול מה שהיה חסר.
"לא ידעתי" זה תירוץ של ילדים קטנים, לא אנשים שלוקחים על עצמם אחריות של לגדל בעל חיים אחר.
לא נראה לי הגיוני כזה דבר אני מסכים איתך אבל להם לא הייתה דרך לדעת מי שהם קנו אצלו את הנחש אמר להם להאכיל אותו כך איך שאני ראיתי אותם אמרתי להם שהם לא בריאים והחשב הם יודעים שהם לא בריאים והם יטפלו בזה עם לא היה להם אכפת מהם הם לא היו משנים את כמות האוכל הם היו צריכים ללמוד יותר אני יודעה ומסכים עם זה אבל זה לא קרה מרועה לב אלה מחוסר ניסיון.
יש הבדל בין חוסר תשומת לב לבין רוע לב, לא צריך להגזים.
CHivasבואנה ניב לך תהיה גשש יבדואי :|

תודה xD
חח התמונה הייתה יותר גדולה