עוד שאלה :)

עמוד 1 מתוך 2
עוד שאלה....לעכברים מותר ענבים ושזיפים??? פשוט יש לי מלא בבית ואני מתלבט אם להביא להם..
אתה לא יכול להחזיק אותם על זה.. רק מפעם לפעם..
להחזיק אותם על זה???

העכברות שלי חיות כמו מלכות! אני פעמיים ביום מחליף להן אוכל !!! אני שם להם את האוכל החום הזה הזול ועוד סוג של אוכל יקר שהם מתים עליו בעיקרון הוא אמור להיות של אוגרים ואני חותך להם סלט עם חסה גזר וקישוא...אז רציתי להוסיף קצת ענבים..

יש רק קצת בעיה עם מים כי כל עכברה בכלוב משלה שאילתרתי מקופסא יחסית גדולה אבל אין לי כלי למים אז הדבקתי פקק של בקבוק לתחתית וכל פעם נסורת נכנסת וזה...
חחח אתה אשכרה עושה להם מלון חמישה כוכבים אבל גם אני עושה משהו דומה ואתה לא צריך ממש לחתוך להם תירקות דרוק שלם או שתחתוך לחצי ותוך כמה שעות אתה לא תיראה כלום תן להם גם לחם הם מאוד אוהבים ותן קצת בונזו
הבעייה שלך עם המיים היא בעייה נפוצה השיטה הכי טובה זה לקנות להם מתקן שתייה מיוחד למכרסמים זה שתולים מלעמעלה עם גולה בקצה וכל פעם שהעכבר רוצה לשתות הוא מגלגל תגולה ויצאות לו טיפות
יש בכל חנות חיות שאל את המוכר

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

כן אני מתכנן לקנות כאלה...

דרך אגב 2 העכברות המליטו היום בלילה ביחד :)
אחלה רק על תביט ותיסכל על הגורים כל הזמן כי אז האמהות יהרגו אותם
anolisאחלה רק על תביט ותיסכל על הגורים כל הזמן כי אז האמהות יהרגו אותם
מה? על מה אתה מדבר?
אני מחזיק את הגורים, מחזיר אותם, מלטף את האמא וכלום לא נאכל! זה קורה אולי אולי ביום הראשון, אבל גם אם יש מספיק אוכל מים ושקט הכל יהיה בסדר טיפשה רעש לא ישנה כלום..
היום המליטה אצלי נקבה פעם ראשונה בכלוב עם כל האוכל לנחש (150 עכברים) אז לקחתי את הגורים שלה שמתי אצל אמא אחרת בכלוב אחר וזהו היא תטפל בהם!
ד"א היום המליטו אצלי 24 ואתמול 35!
אני מסתכל כל פעם...ורציתי לדעת אם בכמה ימים הראשונים הם לא אוכלות אותם אז יש סיכוי שהן יוכלו אותם בעתיד?
נראה לי אם בכמה ימים הראשונים הם לא אוכלים אז הם לא יאכלו
כי אצלי הם אכלו יום למחרת הלידה חוסלו כולם

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אני לא בטוח שזה הלידה הראשונה אולי רק לאחת העכברות (2-4 גורים) והשאר 10 אם לא יותר...
זה לא תמיד קשור.. יש מצב שהלידה לא הייתה לידה מששהו והנקבה המליטה מעט, אבל בד"כ לידות ראשונות זה מעט הכוונה בלידה ראשונה היא לידה ראשונה אצלך..
מה מה אני מדבר הוא הביא נקבות בהריון שלא רגילות אליו והוא הביא אותם והם ימליטו אצלו ועים הוא יסתכל יותר מידיי זה יקרה והאמאות בסוף ילחצו ויטרפו תגורים אולי לך זה לא קורה כי העכברים שלך מזהיים אותך ומכירים את הריח אבל עכברה כזו שלך תידע זה ההריון הראשון בחיים שלה יכולה לאכול תגורים מרוב לחץ
זה קורה פעם ב... עכברים מותר לגעת בגורים וזהו.
קיצרררר עם ביומיים שלושה הראשונים הם לא אוכלים את הגורים יש ממצב שהם ישרדו והאמא לא תאכל אותם?!?!
כעיקרון כן הם ישרדו אבל עים הם ימותו תידע שאמרתי לך לא לגעת ואתה בעצמך רשמת במאמר שלך על העכברים שאתה לא נוגע עים יש ולדות טריים בכלוב
מיוחדים וולדות בפנים, אני מנקה פעם ב3 שבועות. כשיש ולדות טריים אני מעדיף לא לנקות ולהפריע
אני לא נוגע בוולדות!!! רק אחד היום האמא הזניחה אותו והוא היה בצד מלא זמן אז לקחתי בתוך כפפה חד פעמית (כדיי שלא יהיה ריח שלי) והחזרתי מתחתיה...
אז בהצלחה